Autor |
Wiadomość | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowy dział - 10/05/2003 15:57
Racja..nie to zebym lubial krytykowac a sam nic nie wymysle..ale wydaje mi sie ze wszystkie takie sprawy "Kibicowskie" moze zalatwiac w dziale "Hyde park"..
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
Odp: Nowy dział - 02/06/2003 15:59
> Proponuje aby na stronie był nowy dział na forum o nazwie "Kibice". Co o tym
> sądzicie ??
A mi się podoba pomysł INBLU, taki dział na pewno się przyda, ponieważ stronki czysto kibicowskiej Pogoni raczej nie ma (przynajmniej ja na taką nie trafiłem), to niech chociaż będzie taki dział!!!! Bedziemy tam pisać o sprawach organizacyjnych (np wyjazdy, ...), ULTRAS (oprawy,...), itp
|
POLICCY FANATYCY
|
|
|
Odp: Nowy dział - 02/06/2003 16:11
tez jestem za...iedys nawet zalozylem taki temat wiekszosc bylo za ale Jun chyba zapomnial o tym....ale pomysl popieram ...sprawy wyjazdow,oprawy meczy ,jakies zrzutki,opisy wyjazdow (oczywiscie przez kogos kto na danym wyjezdzie byl)
jak dla mnie fajna sprawa
|
BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
|
|
|
|
|
Odp: Nowy dział - 02/06/2003 18:01
Junn zbiera numery na Gadu-Gadu od ludzi lub adresy emeilowe i przeprowadza wywiady z forumowiczami
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowy dział - 03/06/2003 08:26
Póki co prędko takiego działu nie będzie. Nie ma takiej potrzeby. A niektóre ważniejsze sprawy zawsze można poruszyć na głównym forum.
Poza tym mam dziwne przeczucie, że dział "kibice" pobudził by do życia internetowych napinaczy , a tak jak wszystkie kluby na świecie musimy z tym walczyć.
Pozdro
|
"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowy dział - 16/08/2003 13:43
echhh to wsrod kibiców Pogoni sa netowi "napinacze"
Powaznie...jestem jak najbardziej ZA.
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|