zgadza sie, edytor forum wobec czestej pisowni slowa Pogoń z małej litery ustawiony jest na takie poprawki
wiec jesli wpisales Pogońiarz73 to sie tak zrobilo
proponuje w takim niespotykanym czesto przypadku podawac komus haslo: mail w profilu (choć widze, że masz tlen.pl a nie gmail)
Odp: Forum PogonOnline.pl ver. 2.0!! - 08/08/2007 16:54
mam pytanie bo jak widze duzo stron ma takie forum ( podobne) czy mozna je ściągnąć czy kupić zastanawiam sie pownieważ pomagam jednemu gościowi w robieniu stron internetowych. Więc jak z tym jest??
Odp: Forum PogonOnline.pl ver. 2.0!! - 08/08/2007 17:09
większośc stron ma podobne ale każde w innej oprawie wejdz na www.pogon24.pl lub www.pogon.v.pl sa podobne lecz w innej opraiwe maja niektóre inne emotki czy rami ale są podbne
A tak przy okazji - co by się przydało, a zbytnio nie obciążało bazy:
-automatyczne rozpoznawanie linków - oszczędność czasu
-mozliwość wklejania filmików z youtube?
Odp: Forum PogonOnline.pl ver. 2.0!! - 14/07/2009 11:36
Jestem nowym użytkownikiem tego forum, ale już zauważyłem parę "niedociągnięć".
Brakuje mi opcji szybkiej odpowiedzi, czyli okienka pod wszystkimi postami. Brakuje również opcji przejrzenia nieprzeczytanych postów od ostatniej wizyty. Brak tej opcji powoduje, że forum niestety bywa nieczytelne.
Jestem nowym użytkownikiem tego forum, ale już zauważyłem parę "niedociągnięć".
Brakuje mi opcji szybkiej odpowiedzi, czyli okienka pod wszystkimi postami. Brakuje również opcji przejrzenia nieprzeczytanych postów od ostatniej wizyty. Brak tej opcji powoduje, że forum niestety bywa nieczytelne.
te dwie opcje o ktorych piszesz są:
Przeglądaj dzisiejsze posty l Przeglądaj posty od ostatniej wizyty
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.