Odp: Porządek na forum - 22/12/2004 14:40
No własnie zgadzam sie z Panem Cobra S. Po co zakładac te same tematy..a nawet nie ma o czym mówic w koncu w regulaminie jest wszystko bardzo jasno napisane...
Regulamin punkt 4
Przed napisaniem jakiegoś tematu, sprawdź czy wcześniej już taki nie był założony. Tematy, które się powtarzają będą usuwane.
Nie to ze pouczam..ale taki punkt z regulaminu to od razu wpada w ucho przynajmniej mi
Ostatnio edytowany przez: maluch, 22 grudnia 2004, 14:45 [1 raz(y)]
>>>Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie ---->>>
Odp: Porządek na forum - 01/01/2005 18:46
Od jakiegos czasu na forum pojawila sie grupka kilku mlodych osobnikow, ktorzy swa dzialalnoscia dezorganizuja porzadek na forum. Przez w/w osoby korzystanie z forum stalo sie dla mnie uciazliwe i naraza mnie na czytanie okrutnych betonow.
spokojnie PoRtAlBoY grupa ta jest obserwowana od dawna, jeden forumowicz został narazie uciszony
inni członkowie tej grupki są rozpracowani przez IP z jakiego piszą i są już pierwsze obserwacje
tak czy inaczej na pewno nie pojawiają się nowe tematy "betony", a i wpisy w poszczególnych tematach są kasowane jeśli uznamy je za bezsensowne
Odp: Porządek na forum - 02/01/2005 18:46
Hehe ja zawsze spokojny chlopak bylem Zobaczylem ze jeszcze nikt nie poruszyl tego tematu w dziale do tego przeznaczonych wiec postanowilem oficjalnie zaprotestowac
Co wielki adminie myślisz że jesteś taki wielki, Twoje sposoby blokowania można o kant dupy rozbić istnieje jeszcze coś takiego jak servery proxy dzięki którym można bez problemu wejść na każde forum jako icognito i Ty frajeże tego nikomu nie ograniczysz!!!!!!!!!!!!!!!
Od jakiegos czasu na forum pojawila sie grupka kilku mlodych osobnikow, ktorzy swa dzialalnoscia dezorganizuja porzadek na forum. Przez w/w osoby korzystanie z forum stalo sie dla mnie uciazliwe i naraza mnie na czytanie okrutnych betonow.
Wszystkim adminom zycze Szczesliwego Nowego Roku
spokojnie PoRtAlBoY grupa ta jest obserwowana od dawna, jeden forumowicz został narazie uciszony
inni członkowie tej grupki są rozpracowani przez IP z jakiego piszą i są już pierwsze obserwacje
tak czy inaczej na pewno nie pojawiają się nowe tematy "betony", a i wpisy w poszczególnych tematach są kasowane jeśli uznamy je za bezsensowne
Co wielki adminie myślisz że jesteś taki wielki, Twoje sposoby blokowania można o kant dupy rozbić istnieje jeszcze coś takiego jak servery proxy dzięki którym można bez problemu wejść na każde forum jako icognito i Ty frajeże tego nikomu nie ograniczysz!!!!!!!!!!!!!!!
Wszystkim adminom zycze Szczesliwego Nowego Roku
[cytat=Cobra_S]Co wielki adminie myślisz że jesteś taki wielki, Twoje sposoby blokowania można o kant dupy rozbić istnieje jeszcze coś takiego jak servery proxy dzięki którym można bez problemu wejść na każde forum jako icognito i Ty frajeże tego nikomu nie ograniczysz!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdro
no faktycznie jestem wielki, ostatnio nawet się mierzyłem i mam 1,90 metra, sposoby blokowania jakie są takie są, nie robie z tego polemiki żadnej
a jeśli tobie pasuje zakładanie nowych kont, po to tylko żeby pisać takie teksty to całkiem zakręcony z ciebie gość.
a co do tego ostaniego zdanie to kłania się ortografia, frajerze pisze się przez "rz" i tu się kłania podstawówka, chyba, że jej nie skończyłeś to tym bardziej cię podziwiam
Cobra_S Ty Frajeże! Najpierw skontaktuj się z Tym co założył post i wyjaśnijcie to sobie! A nie odrazu zakładasz ostrzeżenie!
do czego sapiesz
temat założony przez Maluch 12.12.2004 Hyde Park - tytuł Zyczenia Swiateczne
temat założony przez Romzji Życzenia Świąteczne? Czy warto założyć takie coś na forum? Tak jak na Legilive? 21.12.2004 temat przeniesiony do tego wyzej - nie skasowany i widnieje tam
wiec z kim mam sie kontaktowac i co wyjasniac??
hmm ,frajeze nie pamietam zebysmy byli na Ty, co najwyzej Panie Cobra_S
wystarczylo podbic na gg w profilu, no ale jesli tak....
Cobra_S, czepiasz się Parkera ale wcale nie lepszy jesteś, hihihi...
Cobra_S, czepiasz się Parkera ale wcale nie lepszy jesteś, hihihi...
fan57 jezeli myslisz ze uzywajac proxy ciebie nie namierzymy - mylisz sie
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: Porządek na forum - 09/01/2006 19:57
Mq, napisałem prośbę do Cobra_S, zwracam się równierz bezpośrednio do Ciebie, wydaje mi się że okres karencji już powinien minąć i powinieneś zdjąć blokadę, ponieważ nie można kogoś kto kiedyś troszkę przesadził skazywać na wszelki zakaz dostępu.
Więc zwracam się z prośbą o odblokowanie mojego konta, ponieważ nie chcę siebie i Was męczyć serwerami Proxy co i dla mnie też jest uciążliwe.
Chciałbym wrócić do normy!!!(Chodzi mi o normalny dostęp)
P.S. Obiecuję spokój na forum.
Przepraszam wszem i wobec, jeżeli kogoś uraziłem jeszcze raz przepraszam!
Pozdrawiam, fan57
Ostatnio edytowany przez: kojot, 9 stycznia 2006, 20:34 [2 raz(y)]
Mq, napisałem prośbę do Cobra_S, zwracam się równierz bezpośrednio do Ciebie, wydaje mi się że okres karencji już powinien minąć i powinieneś zdjąć blokadę, ponieważ nie można kogoś kto kiedyś troszkę przesadził skazywać na wszelki zakaz dostępu.
Więc zwracam się z prośbą o odblokowanie mojego konta, ponieważ nie chcę siebie i Was męczyć serwerami Proxy co i dla mnie też jest uciążliwe.
Pozdrawiam, fan57
konto odblokowane!
Dzięki, ale jakoś w dalszym ciągu nie mogę się zalogować.
Odp: Porządek na forum - 27/06/2007 23:43
Takie pytanie a jednocześnie prośba do administratorów. Czy możecie kasować tematy które nie mają żadnych odpowiedzi a są już na forum od dłuższego czasu. Zasmiecaja tylko forum i nic nie wnoszą. Pomyślcie nad tym. Tak samo o tematach które mają tą samą nazwę. np temat "Andrzej Gołota" są chyba ze 4 (inne w postaci gołot vs...), może wykasować jeden lub je połaczyć do jednego o tej nazwie lub ogolnie temat o boksie który powraca dosyć czesto na poczatek listy tematów gdy są jakies interesujące walki o mistrza czy też z endrju pzdr.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.