... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: temat ogórkowy - 11/07/2005 12:13
Wchodze na forum,loguje sie wszystko gra, gdy chce zmienic dzial wyskakuje jakies info i niby jestem zalogowany ale okienka do logowania puste Jako przegladarki uzywam Firefoxa.Ciekaw jestem czy borykacie sie z takim samym problemem(drobiazg ale wqrwia)?!
logujesz sie przez www.forum.pogononline.pl czy forum.pogononline.pl ? to jest roznica..
zalecam wchodzenie tylko przez forum.pogononline.pl (bez www.)
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: Forum PogonOnline.pl ver. 2.0!! - 14/07/2005 20:30
Wychodzac z dzialu na glowna strone forum.Moze jakbym przechodzil z dzialu do dzialu gorna ramka to bedzie ok. ale ciekawe ze nigdy tego wczesniej nie mialem dopiero od jakiegos czasu,trudno idzie przywyknac.Tak wogole jeszcze jedno pytanko a mianowicie chcialem wrzucic obrazek zamiast podpisu i chyba byl za duzy bo zostal usuniety,dlatego tez chcialbym wiedziec obrazki jakich wymiarow i ile max kilo mozna wrzucac w podpisie?! Z gory dzieki.
Ostatnio edytowany przez: 1973, 14 lipca 2005, 20:36 [1 raz(y)]
Odp: Forum PogonOnline.pl ver. 2.0!! - 14/07/2005 21:33
Trudno mi znalezc rozwiazanie Twojego problemu skoro tylko ty sie na to skarżysz.. Wyglada to na jakiś problem u Ciebie. Trudno mi powiedzieć.
Co do drugiego pytania: przeczytales regulamin?
szerokosci regulamin nie okresla - ale nie powinno byc wiecej niż ok 600 px tak zeby na 800x600 strona się nie rozjezdzala
do tego musze przerobic wyszukiwarke, za co niedlugo sie wezme. narazie nie mam czasu.
dzieki za uwage.
Odp: Forum PogonOnline.pl ver. 2.0!! - 05/01/2006 10:54
Nie wiem czy pod dobry adres taką sugestie kieruje ...
otoż taka prośba czy można by było wprowadzić możliwośc wysyłania prywatnych wiadomości do użytkowników forum
P.S. jeśli ktoś proponował to już wczesńiej i z jakiegoś powodu jego prośba została odrzucona to sory nie zauważyłem ...
Czy można liczyć na jakąś odpowiedz?? z góy dziękuje .
Ostatnio edytowany przez: krzysieek, 18 stycznia 2006, 10:31 [1 raz(y)]
Odp: Forum PogonOnline.pl ver. 2.0!! - 02/02/2006 17:02
hee to samo chcialem napisac, wiec jak bedzie z prywatnymi wiadomosciami? mysle ze baaardzo przydatna rzecz, i jak z moim pytaniem ktore zadalem 2 pietra wyzej ?? ;p
Odp: Forum PogonOnline.pl ver. 2.0!! - 04/03/2006 20:39
Jest to bardzo przydtane, kiedy bierzemy udział w jakiejś dyskusji na forum i nie chcemy aby nam nic umkneło. Pozowala to pozatym śledzić pojedyncze, intesujące nas tematy.
Nie upieram się aby to wprowadzić, tylko piszę żeby o tym pogadac, podyskutować w szerszym gronie itd.
Choć do dyskusji w szerszym gronie w tyn temacie nie ma co liczyć
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.