Autor |
Wiadomość | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Porządek na forum - 26/01/2004 19:34
jaa ja prosiłbym o bana dla utkownika "sebuś"... mam już dość. Ocvzywiście potrafię odpowiednio to uargumentować... otoż podpis "ONLY POGOŃ SZCZECIN // NEVER LEGIA W-WA" który uzytkownik "sebuś" posiada w profilu łamie zasady regulaminu takie jak:
"Na forum zabrania się:
- umieszczania reklam innych stron, w tym wszelkich konkursów polegających na głosowaniu na dany zespół
- używania w nadmiernym stopniu wulgaryzmów
- wyzywania, ubliżania innym użytkownikom forum
- obrażania Pogoni Szczecin, jej kibiców i zaprzyjaźnionych z nią drużyn "
tak wiec prosze upomnieć / poinformowac o zasadach panujacych na forum a w przypadku niezastosowania sie "cos" z tym zrobic
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Porządek na forum - 29/01/2004 17:37
> Mam pytanie do Administratorow ...dlaczego moj temat pt."Portowcy bez stadionu"
> zostalo usuniety ??
widocznie ktos nie lubi "dupoliza"....
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
Odp: Porządek na forum - 29/01/2004 19:24
> > Mam pytanie do Administratorow ...dlaczego moj temat pt."Portowcy bez
> stadionu"
> zostalo usuniety ??
>widocznie ktos nie lubi "dupoliza"....
Byc może nie tyle dupoliza co pochopnie zakładającego tematy łosia !! który sam nie wie czego chce !! Dupoliz może byloby dobrą ksywą ale kozuch też dobra a pozatym ten temat nie ma wiarygodnych źródeł jak później bedzie oficjana wiadomść to wtedy możesz zakładać tematy i musisz podać źródło informacji ! pozdro
|
|
|
|
Odp: Porządek na forum - 29/01/2004 22:21
Maly_ps, kozuch - skonczcie ta klotnie!! jak macie cos sobie do powiedzenia to na gg!
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
Odp: Porządek na forum - 01/02/2004 00:33
No i niestey, ale przez to wyciąganie starych tematów w górę znowu zaczyna robić się mały bałagan...
Jak widać nic nie może trwać wiecznie...
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Porządek na forum - 21/12/2004 23:28
do czego sapiesz
temat założony przez Maluch 12.12.2004 Hyde Park - tytuł Zyczenia Swiateczne
temat założony przez Romzji Życzenia Świąteczne? Czy warto założyć takie coś na forum? Tak jak na Legilive? 21.12.2004 temat przeniesiony do tego wyzej - nie skasowany i widnieje tam
wiec z kim mam sie kontaktowac i co wyjasniac??
hmm ,frajeze nie pamietam zebysmy byli na Ty, co najwyzej Panie Cobra_S
wystarczylo podbic na gg w profilu, no ale jesli tak....
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
-