-możliwość sprawdzania dzisiejszych postów
-profil użytkownika mam na myśli wszystko ładnie jest pokazane kto co ma np. nr. gg gwiazdka i takie tam rzeczy
-na forum nie ma pokazane ile kto ma postów, troche osób ograniczyła sobie nabijanie bezsensownych postów
-forma ostrzeżeń,, idealny pomysł, przystudzi troche osob
-forma graficzna nie wiele sie zmienila aczkolwiek widać zmiane na lepsze np. w cytowaniu czyjeś wypowiedzi
minusy:
- w dziale opisującym forum nie ma napisane jednoznacznie na wszystkie informacje np. gwiazdki
- brak tematów z hyde parku i typowanie na głównej stronie. Wydaje mi się że po dwa tematy z każdego z tych działów mogły by się znajdowac na stronie głównej.
No to wszystko co chciałem napisać. Reasumując stwierdzam, że forum jest lepsze od poprzedniej wersji.
Odp: Forum PogonOnline.pl ver. 2.0!! - 14/10/2004 17:13
Wielki plus za to, ze po napisaniu posta pokazuje sie ostatnia strona tematu, a nie pierwsza, jak to zawsze bylo. Dzieki temu moge obejrzec mojego posta bez wybierania strony.
Wielki plus za "ukrycie" liczby postow.
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: Forum PogonOnline.pl ver. 2.0!! - 28/10/2004 22:19
Duży PLUS za szybkie działanie dla adminów i moderatorów ilośc zbędnych i dublujacych sie tematów spada w zastraszającym tempie. Trochę co prawda śmierdzi cenzurą ale to śliski temat. Zamiast tego proponuje troche dopilnować kultury na forum, to że ktoś jest tu dłużej nie oznacza, że może bezczelnie obrażać innych użytkowników. Tak sobie ostatnio myśle, że te wszystkie gwiazdki to jakaś wielka ściema (wg mnie niepotrzebna). pozdro
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
czesc z tego juz napisalem, ale dalej nie mam weny zeby wymyslec na 3 pozostale ;]
poczytaj ten temat troche to zrozumiesz, temat byl ciagle walkowwany po wprowadzeniu v.2 forum
moge powiedziec tyle ze niedlugo zostanie cos zmienione
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: Forum PogonOnline.pl ver. 2.0!! - 23/11/2004 19:51
A ja mam taka sugestie. Otóż w objasnieniu działu Pogon On-Line napisane jest "(..) związane ze strona www.pogononline.pl" a powinno chyba być "ze stroną"...Także możnaby to poprawić... Pozdro!
Odp: Forum PogonOnline.pl ver. 2.0!! - 06/12/2004 18:44
Jest super, ale mam jedną uwage:
Weług mnie powinny byc opisy dla najaktywniejszych uczestników forum ,złoże banalną propozycje np wzorowy kibic, z Pogonią na dobre i na złe, fałszywy kibic itd.
Odp: Forum PogonOnline.pl ver. 2.0!! - 31/01/2005 22:48
Mam pytanie na które już pewnie odpowiadaliście, ale co tam
Czy byłaby możliwość wprowadzenia jakiegoś przycisku na dole strony którą czytamy, aby powrócić do góry podobnie jak na górze jest przycisk umożliwiający zjazd na koniec strony.
Boże wiem, że to zagmatwane ale mam nadzieję, że mnie zrozumieją.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.