Odp: Forum PogonOnline.pl ver. 2.0!! - 04/10/2004 20:19
No wreszcie wyjaśniła się sprawa mojego zaginionego konta Forum jest nieźle zrobione.Myślałem że forum zmieni się także wizualnie ale dobzre że nie.Teraz jest ok.Z minusów: tylko jeden dział na głównej i logowanie.Największym plusem jest możliwość szukania.Może teraz nie będzie "betonowych debiutów".
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
temat nie związany bezpośrednio z nowym forum, a wyglądem strony głównej
w 10 tematach aktualnych dział tylko Pogoń Szczecin
redakcja tak postanowiła! po długich obradach, więc znikną HP z tematami jaki masz telefon itp.
pzdr
Hmmm a nie można by chociaż 2 topiców z HP wrzucić do TOP 10 jakoś na dole...Mam nadzieje że wiadomo o co chodzi
Wpisywałem black i nie działało, dopiero przy zerach weszło....
sprawdze to jeszcze black <- dziala elegancko
dla mnie najwazniejsze jest teraz rozwiazanie sprawy z logowaniem
Ostatnio edytowany przez: Macieq, 5 października 2004, 12:56 [1 raz(y)]
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: Forum PogonOnline.pl ver. 2.0!! - 04/10/2004 22:15
Ja mam taką prośbę, jeżeli jest to możliwe to czy nie lepiejby było gdyby podglą postów w temacie był na górze a nie na dole ?
2) CZy na prawdę na głównej nie mogą byc ostatnie tematy ze wszystkich działów? Już kiedys była o tym mowa, wydaje mi sie, ze w tej chwili pozostałe dział stracą oglądalność, przynajmniej mi sie tak wydaje.
3) Fajny pomysł z tym licznikiem ile kto dni jest na forum, zdecydowanie lepsze jest to aniżeli licznik postów , ale kto ma nabijać i tak bedzie to robił
4)... pomyślę jeszcze nad czwórką
2) CZy na prawdę na głównej nie mogą byc ostatnie tematy ze wszystkich działów? Już kiedys była o tym mowa, wydaje mi sie, ze w tej chwili pozostałe dział stracą oglądalność, przynajmniej mi sie tak wydaje.
odpowiem na 2 pytanie - dziś po raz pierwszy od nie pamiętnych czasów nie usunąłem żadnego tematu - dziwnego, betonowego itp.
to o czymś świadczy!!
jak już wcześniej pisałem dość wyczerpująco, nagle jak zginął HP z głównej skończyły się takowe tematy i co najlpesze dalej ten dział jest odwiedzany przez stałych bywalców forum i wpisy są na poziomie
w tej chwili i obym się nie mylił ukruciliśmy typowych karierowiczów co tylko zakładają tematy po to żeby zabłysnąć na głównej
jak wspomniałem sprawa się ustabilizuje będzie opcja powrotu tak jak było po staremu, niech minie kilka dni na obserwację
Ostatnio edytowany przez: Cobra_S, 4 października 2004, 22:39 [2 raz(y)]
Odp: Forum PogonOnline.pl ver. 2.0!! - 04/10/2004 23:04
Hoho no proszę proszę, wchodzę na forum i cóż ja widzę... Póki co nie oswoiłem się jeszcze do końca z tą nową wersją, ale z czasem już na pewno wszystko rozgryzę...Ale już widać zmiany nalepsze! Brawo Macieq! Pozdro!
testuje forum pod IE i Firefox, i nie mam problemow
jedynie moga sie pojawic problemy w profilach przy danych uzytkownika
test: ąęćżźńóĄĘĆŻŹŃÓ
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: Forum PogonOnline.pl ver. 2.0!! - 05/10/2004 16:22
Wielkie pokłony za nowe forum jest naprawde swietne musze jeszcze tylko troche lepiej sie z nim zapoznac i mam przy okazji pyatnie czy znacie moze jakies ciekawe strony gdzie mozna dorwac fajne avantary??z góry dzieki
pyatnie czy znacie moze jakies ciekawe strony gdzie mozna dorwac fajne avantary??z góry dzieki
avatary powinno sie robic samemu, a nie kopiowac ze stron - to jest to co reprezentuje Ciebie, i pozwala ludzia zapamietac - patrza na avatar, wiedza kto to napisal bez patrzenia na nicka - przyspiesza to czytanie forum, dlatego tez nie powinno sie za czesto zmieniac avatarow
Odp: Forum PogonOnline.pl ver. 2.0!! - 05/10/2004 22:06
widzę, że rozdajecie te ostrzeżenia na lewo i na prawo, ale to dobrze bo moze niektóre osoby na tym forum zmądrzeją, tym bardziej, że listę "inteligentów" może obejrzeć teraz każdy.
Odp: Forum PogonOnline.pl ver. 2.0!! - 06/10/2004 23:03
ważne info!!
widze, że niektórzy forumowicze mają problem z cytowaniem wypowiedzi
w momencie cytowania czyjejś wypowiedzi nie należy usuwać słów [cytat=ksywka] na początku i na końcu /cytat również w nawiasie kwadratowym
wtedy prawidłowo pojawi się prostaokąt z cytowaną wypowiedzią
w innym wypadku będzie to wyglądało, że z początku lub końca będzie będą widniały te słowa w nawiasach
jeśłi czyjaś wypowiedź ma się ukazać nie jako cytat należy wtedy usunąć oba nawiasy
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.