Autor |
Wiadomość | |
|
|
|
|
|
Odp: godlo... - 03/05/2003 13:10
A ja moglbym poprosic o logo..nie wiem jakis napis albo zdiecie...2pac'a?..jezeli to mozliwe to bylbym bardzo wdzieczny
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: godlo... - 03/05/2003 23:17
Skoro padła tutaj prośba o logo związane z osobą taką jak 2pac no to ja może bym poprosił o logo Ruff Ryders jak można. Pozdro
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: godlo... - 05/05/2003 16:43
a moge dostac godło ELEWATORA WIELKA KAMIENNA SINO KOPERKOWA GÓRA<lol>
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
Odp: godlo... - 09/05/2003 20:47
> A ja moglbym poprosic o logo..nie wiem jakis napis albo
> zdiecie...2pac'a?..jezeli to mozliwe to bylbym bardzo wdzieczny
niestety avatarkow muzycznych (czy innych bardziej nie zwiazanych z pilka nozna) nie bedzie z prostego powodu: nie dalismy na tym forum mozliwosci dodawania wlasnych avatarkow (jak jest to na innych forach) aby ujednolicic forum i stworzyc pewna pilkarska atmosfere. Sa przeciez godla z polskiej ligi, najslynniejsze zachodnie kluby, panstwa (poczatkowo wszystkie ktore braly udzial w mistrzostwach swiata, teraz o wiele wiecej ) a kilka wyjatkow (kamikaze, ue, no war) sa jednak utrzymane w tym samym stylu. I mysle ze ciekawe i oryginalne takie rozwiazane, z tego co wiem zadne forum nie ma czegos takiego ^^
> A ja przy okazji prosiłbym o godło Borussi Dortmund
> Jeżeli tu się pisze prośby, to ja bym bardzo ładnie prosił i flagę holandii, bo chyba jej nie ma
hir ju ar:
> robisz godla to moze zrobil bys skorke do GG POGONI ??
ciekawy pomysl a zwlaszcza emotikonki, mozna dorobic naprawde odjechane i zwiazane z Pogonia. Jedyny szkopul ze druga osoba musi tez miec te emotki, ale mysle ze nie bedzie problemu z popularnoscia takiego gg wsrod forumowiczow
edit: i jeszcze Ina Goleniów
nie wyszlo najlepiej bo bralem z loga, ale przynajmniej maja strone, a inne kluby o ktore ktos prosil na poprzednich stronach strony niet
|
Ziiimny jaaak polodowcowy glaaaz!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: godlo... - 09/05/2003 23:42
ale przynajmniej maja strone, a inne kluby o ktore ktos prosil na poprzednich stronach strony niet - szkoda tylko, że oficjalna strona Iny nie jest już aktualizowana od około roku.
|
http://mandu.pl
|
|
|
Odp: godlo... - 10/05/2003 04:59
Czesto czytam ten watek i wreszcie postanowilem poprosic dobroczynce o godlo KKS Blekitnych Stargard - jezeli byloby to mozliwe, bowiem darze ten klub pewnym sentymentem gdyz za malolata gralem w nim jako trampkarz :-) a nawet nie mam zielonego pojecia jak godlo Blekitnych wyglada!
serdecznie pozdrawiam
|
Pogon Fan(s) from Denmark - jebac pseudoszweda Kondona te lipianska kurwe
|
|
|
Odp: godlo... - 29/06/2003 22:37
> ok, sorki ze tak dlugo musieliscie czekac (Malolat ponad miesiac...) ale niezbyt
> czesto niestety odwiedzam forum, wiec mala uwaga: jesli chcecie logo to piszcie
> na forum i na maila [email protected] [albo lepiej gg#59861]
>Ja
> bym herb Den Haag, mozna?
>
>ja bym prosił o
> takie kółko Pogoni z herbem miasta w srodku ktore sie pokazuje na gorze ekranu
> przy ladowaniu strony, z gory dziekuje
>
nazwa Pogoń logo nad
> flaga i herbem
wiesz co robaq dzieki za PogonLogo, ale zmienilem je, bo za duzo uzytkownikow zaczynalo je miec na forum juz mnie to wkurzało..
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: godlo... - 18/07/2003 17:03
Hmm...ja tym razem calkie na serio..moglbym poprosic o logo klubu Giulianova (Wlochy) ? [Ostatnio edytowane przez borsuk: 2003-07-19 23:18]
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8