Autor |
Wiadomość | |
|
|
|
Odp: III urodziny PogonOnline.pl - 03/12/2003 15:25
to ja troche orginalnie ZIEKUJEMY ZA TO CO BYLO , JEST I LICZYMY NA WIECEJ!!!!!Szczegolne podziekowania dla wszystkich ludzi zwiazanych z tworzeniem stronki i odpowiedzialnych za forum -ktore ma bardzo orginalny wyglad i jest bardzo latwo dostepne! moje sugestie sa takie zeby powrocilo to male okienko podczas pisania tresci postu do podgaladania wczesnijeszych wypowiedzi w danym temacie oraz wyszukiwarka na forum! oraz jak najwiecej i szybciej dostarczanych newsow! STO LAT
p.s co z ta flaszka?
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
Odp: III urodziny PogonOnline.pl - 03/12/2003 18:20
>p.s co z ta flaszka?
No ja również dołączam się do tych wszystkich życzeń no i oczywiścię życzę powodzenia w dalszym prowadzeniu serwisu No a co do tej flaszki to jest całkiem zajebista opcja, trzeba by coś zorganizować, w końcu jest co świętować POZDRO!
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
Odp: III urodziny PogonOnline.pl - 06/01/2004 21:52
dołączam się do życzeń. Strona jest super dużo lepsza od Pogoń.v.pl Chyba tylko fotorelacje tam są lepsze. Brakuje tylko jakiegoś porządnego działu download ale jest good tak trzymać!!!
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
- 1
- 2
-
|