Autor |
Wiadomość | |
|
|
|
III urodziny PogonOnline.pl - 30/11/2003 22:12
Serwis Pogoń On-Line starszy o kolejny rok
Dokładnie 1 grudnia 2000, powstał w pełni profesjonalny (mamy nadzieję) serwis o Pogoni
Dziękujemy że jesteście z Nami!!
W tym temacie, czekamy na Wasze opinie dotyczące strony, a także propozycję co by dodać, a co usunąć.
Jeżeli chcielibyście, prywatnie przedstawić swoje zdanie, do Waszej dyspozycji jest adres e-mailowy: [email protected]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: III urodziny PogonOnline.pl - 30/11/2003 22:32
troche za wcześnie, ale STOOOOOO LAT
Przy nickach są miejsca na: poziom który zauważyłem dzieli się tylko na administrator i kibic dodajcie piknik, chuligan itd (to dla klebersona)
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: III urodziny PogonOnline.pl - 01/12/2003 20:02
Na początek wszystkie najlepszego..dalszych sukcesów w robieniu stronki..patrząc obiektywnie na strone: duży plus za forum. jest naprawde dobre najlepsze ze wszystkich stron o POgoni(moje własne zdanie) minus troche za niusy. pojawiają sie troche późno ale ostatnio się to zmienia. szata graficzna tez jest ciekawe nowy dział flagi strzał w dziesiątke. ogólnie podsumówując stronke to ejst 5- życze dalszego powodzenia i ulepszania stronki by była na 6
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
|
|
|
Odp: III urodziny PogonOnline.pl - 01/12/2003 21:01
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!
jedyne co mym zmienił to gwiazdki oraz liczba postow na forum...jezeli nie byloby to wyswietlane to nie bedzie zbednego wyprzedzania sie w nabijaniu postu...POZDRO
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
Odp: III urodziny PogonOnline.pl - 01/12/2003 21:30
Myślę, że gwiazdki co niektórych moblizują do zakładania postów na jakimś poziomie, może gdyby ich nie było a tym bardziej ilości postów, ludzi nieobchodziło by co piszą jak na czacie
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
Odp: III urodziny PogonOnline.pl - 03/12/2003 12:44
Nasze urodziny nasz serwer tak świetował że aż mu się film urwał )
Sorki za awarie serwera...
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
- 1
- 2
-
|