Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź 0:1 - 01/03/2007 08:51
Juz w sobote pierwszy ligowy mecz rundy rewanzowej. Dla Pogoni bardzo waznej rundy w ktorej wiele moze sie wyjasnic. Po ostatnich dwóch występach piłkarzy Pogonii w ramach Pucharu Ekstraklasy nie mamy powodów do radosci i optymizmu. Oby to zmienilo sie w sobotę.(raczej sam w to nie wierzę)
Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź - 01/03/2007 10:22
Zaproszenie do młyna!
Tak jak już wcześniej zapowiadali kibice, począwszy od meczu z ŁKS-em na stadion wrócą flagi, choć będą rozwieszone w nieco innej formie.
Mimo nienajlepszej atmosfery wokół zespołu, kibice chcą pokazać, że zależy im na głośnym i równym dopingu. W tym też celu swoje przybycie na młyn zapowiedziało wielu starszych fanów.
Tym samym wszyscy chcemy pokazać, że w aktualnej sytuacji tylko wspólne działania mogą stanowić o naszej sile.
Już w sobotę zapraszamy wszystkich fanów Pogoni na popularną "dwunastkę". Razem możemy więcej!
Źródło: Pogoń Fans
Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź - 01/03/2007 13:22
Kolejne trzy certyfikaty otrzymali zawodnicy Pogoni. Dostalii je UTRA (Otavio Dutra), GU -(Santos Cazumba), oraz BUIU (Gabriel Oliveira da Silva).
To oznacza, że zawodnicy Ci będą mogli grać w rozgrywkach ekstraklasy
Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź - 01/03/2007 16:21
Wszystkich wpuszczacie ?? Mam 15 lat i nie wiem czy wpuscicie mnie na młyn ;] Jezeli nie to odrazu napiszcie oszczędze se i pojde na inny sektor ;] Pozdr
Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź - 01/03/2007 18:44
Ja liczę na to, że prawdziwi kibice Pogoni nie będą się oszczędzać i pokażą nowym do czego zobowiązuje gra z Gryfem na piersi. Mam nadzieję, że będą tłumy!! Przynajmniej 10 000 chce widzieć na meczu. Do zobaczenia na Twardowskiego. Tylko MKS!!
No właśnie. Doping, doping i jeszcze raz doping. Pytanie co do tekstu. Czy "powrót starszych fanów" oznacza powrót Sandała na młyn?? Liczę na odpowiedź. Pozdro dla prawdziwych kibiców!
Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź - 01/03/2007 19:10
byłem na ostatnich meczach, byłem na Groclinie i jak wychodziłem ze stadionu mówiłem sobie "kurwa, znowu dycha w plecy. można było iśc do jakiegoś pubu z dawno niewidzianymi ludźmi itp, a nie oglądać tą żenade, pseudo-grajków którzy nie potrafią zrobić dobrej akcji. coraz mniej ludzi, nie ma atmosfery, wszystko jest obojętne. Na ŁKS nie ide na bank, wole iść pograć za tą kase na hale albo kupić sobie kilka browarków".
No i huj, sobota zbliża się wielkimi krokami, a ja już nie moge sie doczekać znowu ligowego meczu.
To jak nieudane rzucanie nałogu hehe
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768784061 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.