Odp: Pożegnalny mecz Mariusza Kurasa - 30/04/2005 15:48
Śmieszne to. Mecz na Arkonii. Pewnie dlatego że organizator to Piotr Muszyński. Specjalista od imprez happeningowych . Moim zdaniem wielkie nieporozumienie. Mariusz powinien mieć mecz na Twardowskiego.
Odp: Pożegnalny mecz Mariusza Kurasa - 30/05/2005 21:57
Fundacja Pogotowie Teatralne zaprasza na Piłkarską Galę Gwiazd, która odbędzie się w sobotę, 4 czerwca o godzinie 13.00 na stadionie Pogoni w Szczecinie.
W imprezie tej udział weźmie Mariusz Kuras, dla którego będzie to pożegnanie z karierą piłkarską jako zawodnika.
W turnieju wezmą udział cztery drużyny reprezentowane przez olimpijczyków z Barcelony, piłkarską reprezentację korpusu NATO, samorządowców z regionu Pomerania i zespół pod wodzą Mariusza Kurasa.
Bilety nabywać można w:
Pamiętam Kurasa jak zaczął grać w Pogoni za młodego chłopaka. Tylko tacy zawodnicy związani od najmłodszych lat z drużyną zapewnią zaangażowanie i oddanie klubowi .
Mario byłeś i zostaniesz zawsze Pogoniarzem .
Szacunek Tobie !
Po pierwszy Pogoni byś napisał dużą literą, a po drugie zobacz kiedy był napisany ten post , wtedy podali, że mecz odbędzie się na stadionie Arkonii dopeiro po ustaleniach z Pogonią zmienili miejsce rozgrywania tej gali.
Ten mecz odbędzię się 5 czerwca na stadionie Arkonii.
Mariusz Kuras = SZCZACUNEK
Ps. Dziwi mnie , że ten mecz odbędzie się na Arkonii a nie na Pogoni, jak zwykle nasi działacze pokazali co potrafią
Działacze, działacze.... działacze WSTYDŹIE SIĘ
ale jestes zorientowany ziomek mecz bedzie na Pogońi baranie !!!!!!!!!
Zobacz Pajacu na date zalozenia tematu i jak sam nie masz sprawdzonych informacji to nie ublizaj!!!Na tamta chwile ten mecz mial sie odbyc wlasnie na Arkonii
Newsy strony Pogon.v.pl :
" 29.04.05/22:56 Mariusz Kuras: "Wolałbym zagrać na Pogoni"
5. czerwca na stadionie Arkonii Mariusz Kuras rozegra swój mecz pożegnalny. Na razie zbiera zawodników, którzy wystąpią w jego drużynie.
Kto wystąpi w Pana ostatnim meczu? - z popularnym "Mario" rozmawiał Jakub Lisowski z "Gazety Wyborczej".
Mariusz Kuras: - Gwiazdy polskiej ligi, a w większości znajomi z Pogoni Szczecin. To będą zawodnicy związani z Pogonią, którzy w niej grali, oraz tacy, którzy są mi znani. Jest wielu zawodników, którzy gotowi są zagrać w tym spotkaniu. Dariusz Gęsior z Wisły Płock, Darek Dźwigała z Polonii Warszawa, Paweł Skrzypek z Amiki Wronki. Wszyscy grali w Pogoni, ale będą też i tacy którzy nie grali, np. Kazimierz Moskal. Zaproszonych jest naprawdę wielu, ale lista nie jest zamknięta.
Spotkanie ma się odbyć na stadionie Arkonii. Nie żal Panu, że nie na Pogoni?
- Byłem zaskoczony, że na stadionie Arkonii, choć wolałbym na Pogoni. Widocznie organizatorom było trudno zorganizować stadion Pogoni.
Miał Pan kłopoty z zaproszeniem gwiazd?
- Najmniejszych. Jedynym argumentem dla wszystkich było, czy grają w sobotę 4 czerwca. Zdecydowana większość miała wolny termin i nie mogła odmówić. Wszyscy chętnie zgodzili się na udział w spotkaniu, więc można liczyć na dobrą frekwencję. Z większością zawodników kontaktuję się, dzwonimy do siebie przy okazji świąt, więc nie było problemem namówienie ich do przyjazdu.
A czy Pana pracodawca - GKS Bełchatów - utrudniał przyjazd?
- Nie. W sobotę gramy w Polkowicach z Górnikiem, a w niedzielę jestem w Szczecinie. /bgs/
Źródło: Gazeta Wyborcza
29.04.05/22:53 Pożegnalny mecz Mariusza Kurasa
Mariusza Kurasa kibicom Pogoni przedstawiać nie trzeba. 5. czerwca "Mario" zagra ostatni mecz w karierze.
Tego dnia na boisku Arkonii odbędzie się festyn sportowy, który uwieńczy pożegnalny mecz Mariusza Kurasa.
W imprezie "Piłkarska niedziela z gwiazdami" mają wziąć udział: drużyna gwiazd zaproszona przez Mariusza Kurasa, zespół olimpijczyków z Barcelony, drużyna z jednostki NATO w Szczecinie oraz zespół samorządowców z Euroregionu Pomerania.
- Mam już potwierdzenie trzech zespołów, z wyjątkiem samorządowców z Pomeranii, ale podejrzewam, że oni również zagrają. Drużynę gwiazd zbiera Mariusz Kuras, a olimpijczyków - Dariusz Adamczuk - mówi Piotr Muszyński z "Pogotowia Teatralnego", organizator imprezy.
- Na pewno wystąpimy i będzie to pierwszy mecz tej drużyny od olimpiady w Barcelonie - mówi Dariusz Adamczuk. - Mam już potwierdzenie 13 zawodników. Na pewno zagrają piłkarze, którzy obecnie są w Polsce. Mocno zabiegam, by wystąpili również np. Andrzej Juskowiak czy Tomek Wałdoch. Najtrudniej będzie ściągnąć Alka Kłaka, który będzie rozgrywał mecze ligowe.
Czemu impreza nie odbędzie się na stadionie im. Floriana Krygiera? - Nie mam dobrych kontaktów w Pogoni i mieście, stąd pomysł na zorganizowanie tego na Arkonii. Spodziewamy się kilku tysięcy kibiców, którzy będą uczestniczyć w piłkarskim festynie. Także względy finansowe przemawiają za Arkonią. Wynajęcie stadionu Pogoni wiele by nas kosztowało - tłumaczy Muszyński.
Ostateczna decyzja ma zapaść jednak na dniach - niewykluczone, że ostatni mecz Mariusza Kurasa odbędzie się jednak przy Twardowskiego. Wstęp na imprezę ma kosztować 10 złotych, a dochód ze sprzedaży biletów i z licytacji koszulek olimpijczyków (odbędzie się w trakcie festynu) ma zostać przeznaczony na budowę boiska piłkarskiego w Sownie pod Stargardem. /bgs/
Źródło: Gazeta Wyborcza "
Odp: Pożegnalny mecz Mariusza Kurasa - 31/05/2005 17:26
na głownej błąd w nazwisku
Kęsy - grał ale w Policach Darek miał na imię i był wychowankiem Pogoni - ale zagral góra 2-3 razy
pewnie chodzi o Adama Kensego który z powodzeniem grał w latach 80 - i nawt chyba ze 2 razy wicemistrzostwo zdobył , w kadrze cos tam strzelił nawet
Nie dyskutuj z debilem !
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
na głownej błąd w nazwisku
Kęsy - grał ale w Policach Darek miał na imię i był wychowankiem Pogoni - ale zagral góra 2-3 razy
pewnie chodzi o Adama Kensego który z powodzeniem grał w latach 80 - i nawt chyba ze 2 razy wicemistrzostwo zdobył , w kadrze cos tam strzelił nawet
juz poprawione panie kolego, błąd to typowa literowka, bo wiem o kogo chodzi
jeszcze być może pare nazwisk dojdzie, bo jeszcze nie potwierdzone są - wypaść z tych co napisałem nikt nie powinien
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768852471 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.