Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Żeby pamiętać - flaga z 21:37 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
verte
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8548 dni

Żeby pamiętać - flaga z 21:37 - 06/04/2005 17:14
Pośród bardzo wielu wpisów optymistycznych pojawiają się uzasadnione wątpliwości co do trwałości pamięci tych szczególnych chwil jedności i zrozumienia. Również otrzeźwienia w zapalczywości, agesji może zabraknąć za jakiś czas. Nie wiem na ile możliwe byłoby, aby wszyscy (z różnych klubów) utożsamiający się z apelami o pohamowanie nienawiści i agresji wspomogli uszycie flagi w swoich barwach klubowych z godziną 21:37. Gdyby takia flaga wisiała na każdym stadionie łatwiej byłoby pamiętać.

21:37
Azrael
Kibic
Na forum od 7736 dni

Odp: Żeby pamiętać - flaga z 21:37 - 06/04/2005 17:17
moim zdaniem trzeba było by napisac cos więcej niż tylko godzinę bo po jakimś czasie to niektórzy mogą zapomnieć o co w tym chodziło (niektórzy może nawet teraz by nie wiedzieli)

Wszystkie żywioły mają moc tworzenia i niszczenia. Ale tylko w wodzie, która stała się twarda jak skała, wszystko stanie się słupem soli, na którym życie jest
niemożliwe.
Iskra życia płonie w huczącym ogniu tego świata. A przecież ogień spala całe życie, pozostawiając po nim ledwie garstkę popiołu.
tribu
Kibic
Na forum od 7935 dni

*

Odp: Żeby pamiętać - flaga z 21:37 - 06/04/2005 17:24
tez jestem za tym zeby do tej daty cos jeszcze dolozyc. 02.04.2005 21:37

a jeszcze drugi pomysl moj. pewnie zjeby za to dostane. papiez nie chcial zebysmy smucili sie po jego odejsciu to moze jakas flaga w stylu tej Floriana Krygiera, moze nie karykatura ale portret zrobiony przez tego rysownika co Krygiera rysowal. i jakis tekst do tego i date. mysle ze duzo osob by bylo chetnych do dorzucenia sie do tego
albo flaga na plot z logiem Pogoni i portretem Papieza w stylu takim jak Kuras-szacunek jest. i tez dopisac cos do tego

100% PD
RUDY 20
Kibic
Na forum od 7826 dni

Odp: Żeby pamiętać - flaga z 21:37 - 06/04/2005 18:45
lepiej na tej fladze by wygladalo na dole lub u gory 18.05.1920 a posrodku papieza portret a ponizej lub powyzej 21.37 02.04.2005

na zawsze w moim sercu POGOŃ gool SZCZECIN
--
Kibic
Na forum od 8718 dni

Odp: Żeby pamiętać - flaga z 21:37 - 06/04/2005 19:03

RUDY18 napisał:  
lepiej na tej fladze by wygladalo na dole lub u gory 18.05.1920 a posrodku papieza portret a ponizej lub powyzej 21.37 02.04.2005

Jezeli mialaby powstac taka flaga o ktorej piszesz ... sam dorzucilbym sie do tej flagi !! Wydaje mi sie to bardz dobry pomysl !

PKU !
Kibic
Na forum od 7663 dni

Odp: Żeby pamiętać - flaga z 21:37 - 06/04/2005 19:27
czyżby szykowała się zbiórka....?? Może MW by zbierały jutro frucik na flage na Błoniach, a w piątek ktoś by ją uszył bo naprawde bardzo dobry pomysł...:) (tylko propunuje;)) Pozdro

PKU !
crls
Kibic
Na forum od 7790 dni

Odp: Żeby pamiętać - flaga z 21:37 - 06/04/2005 19:39

Czyzu napisał:  
czyżby szykowała się zbiórka....?? Może MW by zbierały jutro frucik na flage na Błoniach, a w piątek ktoś by ją uszył bo naprawde bardzo dobry pomysł...:) (tylko propunuje;)) Pozdro

nie wiem jak to jest z czasem, ale wydaje mi sie ze jeden dzien to za malo na uszycie takiej flagi.
Ale pomysl z flaga bardzo dobry,moze nie koniecznie sektorowka

"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
PKU !
Kibic
Na forum od 7663 dni

Odp: Żeby pamiętać - flaga z 21:37 - 06/04/2005 20:04

Carlo napisał:  

Czyzu napisał:  

nie wiem jak to jest z czasem, ale wydaje mi sie ze jeden dzien to za malo na uszycie takiej flagi.
Ale pomysl z flaga bardzo dobry,moze nie koniecznie sektorowka

mi też nie chodzi o sektorówke ale o flage na płot taka w stylu "Mariusz Kuras- Szacunek" lub troche większej, ale zebranie pięniędzy jest realne gdyż jutro ma byc odprawiona msza... na Błoniach z tego co słyszałem... i ma się tam pojawić troche wiary...:] także MW-organizujcie się;) a czasu starczy.. dla chcącego nic trudnego:] pozdro

PKU !
christoph
Kibic
Na forum od 8584 dni

**

Odp: Żeby pamiętać - flaga z 21:37 - 06/04/2005 20:19
Moim zdaniem to przesadzacie, to był papież i wyjątkowy czlowiek i mówię to jako przeciwnik kościoła i ateista z przekonania, nie róbcie szopki...

Dziękuję :)
Steryd
Kibic
Na forum od 8823 dni

**

Odp: Żeby pamiętać - flaga z 21:37 - 06/04/2005 20:50
Niektorym ostro padlo na glowe... Opanujcie sie ludzie... Wpisy wielu osob (w tematach dotyczacych Papieza) to czysty kabaret...

1948
kamyk
Kibic
Na forum od 8471 dni

Odp: Żeby pamiętać - flaga z 21:37 - 06/04/2005 21:44
Tak mi sie jakos wydaje ze za 2 miesiace wszyscy o Papiezu zapomna i bedzie jak dawniej.
Wielcy wielbiciele Jana Pawła II! Ile razy byliscie na pielgrzymkach lub spotkaniach z Ojcem Swietym???
Teraz to koscioly pelne, zaloba narodowa, a o ilez by sie bardziej Papiez cieszyl jakbyscie sie tak tlumnie na rezurekcji zjawili???

pozdro

nara
Kibic
Na forum od 7680 dni

**

Odp: Żeby pamiętać - flaga z 21:37 - 06/04/2005 22:06

kamyk napisał:  
Tak mi sie jakos wydaje ze za 2 miesiace wszyscy o Papiezu zapomna i bedzie jak dawniej.
Wielcy wielbiciele Jana Pawła II! Ile razy byliscie na pielgrzymkach lub spotkaniach z Ojcem Swietym???
Teraz to koscioly pelne, zaloba narodowa, a o ilez by sie bardziej Papiez cieszyl jakbyscie sie tak tlumnie na rezurekcji zjawili???

pozdro

Zgadzam sie z toba, teraz wielu ludzie zaczelo chodzic do kosciola a za tydzien miesiac rok znowu dupe beda grzali w fotelach przed telewizorem zamiast 45 minut poswiecic w niedziele na wyjscie do kosciola...Chodz szczerze ta akcja z flaga nie wydaje sie taka glupia...pozdro

Maroon 55
Kibic
Na forum od 7683 dni

Odp: Żeby pamiętać - flaga z 21:37 - 06/04/2005 22:46
Wydaje mi sie ze wystarczy flaga w barwach klubowych i 21:37 ,chyba kazdy na swiecie wie co to za godzina a zwłaszcza w Polsce.To jest godzina symbol

[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]

z Listu św.Pawła Apostoła do Pracowników
kawek
Kibic
Na forum od 8180 dni

Odp: Żeby pamiętać - flaga z 21:37 - 06/04/2005 23:16

kamyk napisał:  

pozdro

Prawda jest taka ze teraz najwiecej lamentuja (oprócz starszych ludzi) Ci którzy tak naprawde nie wiedza nawet gdzie jest kosciół w ich okolicy

Sampaio
Kibic
Na forum od 8140 dni

*

Odp: Żeby pamiętać - flaga z 21:37 - 06/04/2005 23:16
wydaje mi sie że zamiast godziny śmierci Jana Pawła II rozsądniejsze byłoby umieszczenie na takiej fladze dat odnoszących się do całego pontyfikatu
chyba lepiej wspominać radosne wydarzenia w życiu Karola Wojtyły niż jego odejście...

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
AlterB
Kibic
Na forum od 7733 dni

Odp: Żeby pamiętać - flaga z 21:37 - 06/04/2005 23:29
Czy Wy naprawdę chcecie uszyć taką flagę??? Nie wydaje mi sie, aby stadion był odpowiednim miejscem dla wizerunku Ojca Świtego czy tez elementów wspominających Go. Każdy wie jak jest. Najpierw zawiesisz taka flagę a potem przez pół meczu przy tej fanie bedziez bluzgał inne kluby. Jak dla mnie pomysł poroniony. Następnym razem pomyśleć trochę...

P.
Do końca!
Na forum od 8128 dni

Odp: Żeby pamiętać - flaga z 21:37 - 07/04/2005 00:31
Bez komentarza...ale ende

Sami przeciw wszystkim!!!
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768856389 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005