Najlepsi piłkarze w historii Pogoni - 06/01/2005 15:02
Witam
Wypisujcie tu kogo najmilej pamiętacie z zawodników, którzy grali w Pogoni. Zakładam ten temat, bo widze, że tamten o najgorszych piłkarzach się spodobał wszystkim (za wyjątkiem jakiegoś Barcischa).
Dokładnie Ale wracając do piłkarzy to cenie głownie tych co byli (są) przywiązani do Pogoni no i oprócze tego coś grali:
Dymek, Oli, Majdnan, Mandrysz,Kuras, Rycak, Szubert, Dźwigu (choć on uciekł z "tonącego statku"...) Drumlak (za to wszystko do tego momentu do którego się sprzedał bo teraz jest dla mnie zerem...) Biliński, Adamczuk, Bugaj, Kaźmierczak (za obceny stan), Pokładowski, Stolarczyk, Kaczmarek. Ze starych to mogę tylko przypuszczać na podstawie statystyk i ogólnej krążącej opini (nie moje czasy): Kielec, Wolski, Leśniak, Czepan, Kasztelan, Miązek.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: Najlepsi piłkarze w historii Pogoni - 06/01/2005 15:36
Najlepsi w historii to napewno : Kielec , Leśniak , Wawrowski , Wolski , Kasztelan , Dymkowski , Majdan...
Napewno ci piłkaże byli jednymi z lepszych pod względem sportowym lecz najlepszymi napewno byli ci co w każdym meczu zostawiali serce na boisku ...
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Nooo to była Pogoń Wtedy najważniejsza była gra a nie kasa. Przeważnie wtedy (jak ja pamiętam) Pogoń grała w kratkę i o utrzymanie ale i tak było super
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
hmmmm....na Pogoń chodzę od niedawna ale z opowiadań wiem ze jedni z najlepszych zawodników to Leśniak i Kasztelan..no a z tych młodszych to napewno Majdan, Dymkowski...może jeszcze Dźwigała (gol z Fylkirem co za gol )
Odp: Najlepsi piłkarze w historii Pogoni - 06/01/2005 21:24
Zastanawiajace jest to ze podajecie Przemka Kazmierczaka lub Pilarza. Nic do nich nie mam, a wrecz przeciwnie uznaje ich za bardzo dobrych, ale raczej nie mozna ich uznac za Najlepszych Pilkarzy w Historii...Jakby nie patrzec to graja u nas jakies 1,5 roku, a przy tym sa mlodzi i jescze nie wiadomo jak to z nimi bedzie Przemyslcie to
Odp: Najlepsi piłkarze w historii Pogoni - 06/01/2005 21:35
Zdecydowanie Kasztelan...zeby nie to,ze trafil na czasy Deyny....pozniej Marek Lesniak,z mlodszych-Radek Majdan.Natomiast obecnie wschodzaca gwiazda jest Kazimierczak,ale obawiam sie,ze dlugo sie go w Pogoni nie da zatrzymac...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768869042 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.