Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Czesc I - bramkarze Pogoni - opinie, oceny, sugestie... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
LeOnik
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8955 dni

Czesc I - bramkarze Pogoni - opinie, oceny, sugestie... - 05/10/2004 02:35
K. Pilarz ( ocena wsrod bramkarzy I i II ligi - 6,5/10 ).
Zalety - niesamowita zwinnosc, reflex, mlody wiek - moze rozwinac w bramkarza wielkiego formatu, dobre piastkowanie
Wady - brak doswiadczenia, kiepska komunikacja z obroncami, niepewny wykop pilki

Cos odemnie:
K. Pilarz to naprawde niezly talent ale musi sie sporo nauczyc. Ma duze wahania formy - jego mecze przeplataja lepszymi i gorszymi. A to ze Pogon stracila wiele bramek - to jest wina obroncow a nie samego Krzyska - w sumie on z 2-3 ewidentnych bledow popelnil ale napewno o wiele wiecej niemozliwych pilek nam wybronil. Za 2-3 lata moze stac sie jednym z trzech najlepszych polskich bramkarzy Afro

W. Grzanka ( ocena wsrod bramkarzy I i II ligi - 3/10 ).
Zalety - troche doswiadczenia ma oraz dobry wykop pilki no i czasem niezle lapie pilke :)
Wady - ma ich sporo - nie ma sensu wymienic - no ale przede wszystkim zwinnosc, reflex, piastkowanie...

Cos odemnie:
W. Grzanka to juz bramkarz starej epoki. Jego kiepska zwinnosc mozna obarzyc jego "dziwnymi" warunkami fizycznymi - troszke za bardzo garbaty jak na sportowca przystalo :P Co prawda nawet w niewielu sytuacjach podbramkowych W. Grzanka popisal swietnymi interwencjami ale juz w nastepnym meczu skompromitowal przy jednej bramce. Co prawda - za malo meczow rozegral by go oceniac wiecej ale osobiscie nie dalbym mu wiecej szansy.

B. Fabiniak ( brak oceny )
Zalety - perspektywiczny bramkarz, mlody wiek, zwinnosc
Wady - doswiadczenie, brak ogrania w I lidze...

Cos odemnie:
B. Fabiniaka narazie nie ma co oceniac poza niektorymi meczami rezerw Pogoni - ale wg. mnie powinien dostac chociaz jedna szanse wystepu w I lidze. Ale miejmy nadzieje ze z Niego beda ludzie :D

Wymarzony bramkarz w Pogoni:
A. Boruc, G. Szamotulski

Najlepszy bramkarz na swiecie wg. Ciebie:
Buffon

Veni, vidi, vici
U84%
RM
ZIOMEK
Kibic
Na forum od 7913 dni

Odp: Czesc I - bramkarze Pogoni - opinie, oceny, sugestie... - 05/10/2004 08:56
a o demnie: ja Krzyśka Pilarza oceniam na 5+

a moj wymarzony bramkarz w Pogońi to: R.Majdan,A.Boruc i J.Dudek

ja kocham POGON la la la ,pierdole LECHA la la la!Obrazek gif wstawiony na forum
Boberek
Kibic
Na forum od 8278 dni

**

Odp: Czesc I - bramkarze Pogoni - opinie, oceny, sugestie... - 05/10/2004 10:51
no coz co by nie pisac poki co Pilarz jest najlepszym bramkarzem Pogoni rzadko popelnia bledy chociaz czasem mozna zauwazyc jak by bronil chaotycznie no i mozna dodac jeszcze braki w grze nad przedpolu ale to wszystko jest jeszcze do nadrobienia pozatym wybronil nam wiele sytuacji chociazby z Górnikiem , Wisla ,Groclinem i w prasie zawsze dostaje dobre oceny!

jesli chodzi o Grzanke to niestety trzeba to przyznac szczegolnie po obejrzeniu bramek z Plocka ze jest bramkarzem poki slabym ,malo zdecydowany ,slaby reflex a w meczu z GKS mial po prostu szczescie ze nie mial zbyt wiele szans zeby sie zaprezentowac dlatego mozna bylo napisac ze z GKS zagral przyzwoicie.

Fabiniak no coz niewiele mozna o nim napisac no tak naprawde nie mial jeszcze szansy na powazny debiut byc moze nastapi do dzis w meczu ze Switem ...wiec z ocenami jeszcze sie wstrzymam ,napewno jest zaleta jest mlodosc

Wymarzony bramkarz w Pogoni (realnie): Majdan .Szypowski(zajebiscie bronil), Bledzewski,
Najlepszy bramkarz : Buffon,Canizares, Valdes

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8556 dni

Odp: Czesc I - bramkarze Pogoni - opinie, oceny, sugestie... - 05/10/2004 12:38
Krzysia oceniam na 6 :) Grzanke na 2+ a Fabiniaka 3+
Wymarzony bramkarz : Majdan, Kuszczak
a najlepszy na świecie - Casillas :P

Po życia kres!
Scarface
Kibic
Na forum od 7819 dni

*

Odp: Czesc I - bramkarze Pogoni - opinie, oceny, sugestie... - 05/10/2004 13:05
Pilarz 5/10
Grzanka 4/10
Fabiniak ?/10
Wymarzony bramkarz: Pogoni: Majdan, Boruc
Najlepszy bramkarz: włoscy bramkarze

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8210 dni

Odp: Czesc I - bramkarze Pogoni - opinie, oceny, sugestie... - 05/10/2004 13:24
Pilarz 7/10

Wg. mnie bardzo ciekawy bramkarz. Słusznie Pogoń stawia na młodych. Pilarz faktycznie niespecjalnie się dogaduje z obroną Pogoni, która swoją droga i tak jest kiepska. Jeśli chodzi o wykop piłki to jest jeszcze w takim wieku, że może się wszystkiego nauczyć. Dobrym przykładem jest Dudek, który ma teraz jeden z dokładniejszych wykopów na świecie a jadąc do Holandii chyba nie posiadał takich umiejętności. Podsumowując ciekawy bramkarz z perspektywami.

Waldemar "Toster =] " Grzanka

Trudno mi go oceniac po swoim występie. Ale jest to raczej bramkarz tylko na rezerwe.

Fabiniak

Pożyjemy zobaczymy :)

God, I'm glad I'm not me.
RVN
Kibic
Na forum od 7777 dni

Odp: Czesc I - bramkarze Pogoni - opinie, oceny, sugestie... - 05/10/2004 13:52
Pilarz 6,5/10
Grzanka 3,5/10
Fabiniak dziś się okaże :)
Najlepszy bramkarz: Ja :)

Szołn
Kibic
Na forum od 7899 dni

Odp: Czesc I - bramkarze Pogoni - opinie, oceny, sugestie... - 05/10/2004 14:45
Pilarz 8/10

Duży talent, nareszcie pokazuje dlaczego był uwielbiany przez kibiców Lechii Gdańsk i dlaczego został wybrany swego czasu na najlepszego bramkarza w Trójmieście. Szybkość, refleks, zwinność - na tej bazie można zrobić z niego kawał bramkarza. Musi jednak popracować nad chwytem (czasem wypluwa piłki). Niestety dużym minusem jest bardzo słaba komunikacja z obrońcami, musi więcej się wydzierać...

Grzanka 3,5/10

Z GieKSą zagrał poprawnie, z Płockiem słabiutko. Myślę, że można pokusić się o lepszego zmiennika dla Pilarza. Jest ociężały, brakuje mu refleksu i zwinności. Trudno też powiedzieć, aby był doświadczony - siedział na ławce w Ruchu i Stali Mielec, a z Pogoni Staszów został przepędzony po kilku meczach. Ma jedną wielką zaletę - dużo się wydziera, koryguje błędy w ustawieniu obrony. To trochę za mało.

Fabiniak ?/10

Podobno utalentowany. Nie widziałem go w akcji, zatem nie będę komentował.

Wymarzony bramkarz z polskiej ligi: Boruc.
Wymarzony bramkarz z polskiej ligi (patrząc realnie): Banaszyński, Kieszek, Krzyształowicz, Malarz, Olszewski.
Z drugiej ligi: Peškovič, Skrzypiec.
Bramkarzy z zagraniyc nie ma co podawać - może tylko Kuszczak (wypożyczenie?) i robiący dużą karierę w Finlandii Michał Sławuta...
Najlepszy bramkarz na świecie: Casillas lub Frey.

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
kawek
Kibic
Na forum od 8180 dni

Odp: Czesc I - bramkarze Pogoni - opinie, oceny, sugestie... - 05/10/2004 16:00
Krzyska oceniam na 4+
Grzanke na 3
Fabiniaka nie miałem zbyt wiele okazji do ogladniecia ale to co widziałem oceniam na 3+
Wymarzony bramkarz:Boruc,Majdan
Mam pytanie.Przed sezonem nie miał dołaczyc do Pogoni przypadkiem A.Malarz czy Skrzypiec??

FLN
Kibic
Na forum od 8097 dni

Odp: Czesc I - bramkarze Pogoni - opinie, oceny, sugestie... - 05/10/2004 16:17
Jak dla mnie Pilarz 7
Wymażony bramkarz Majdan,Boruc

Pit.
Kibic
Na forum od 8038 dni

Odp: Czesc I - bramkarze Pogoni - opinie, oceny, sugestie... - 05/10/2004 16:43
K.Pilarz 7/10:
Na początku sezonu troche się obawiałem że nie podoła presji i samej grze w I lidze. Teraz częściowo moje zdanie się zmieniło, można powiedział że podołał zadaniu. Słabe strony...częściowy brak komunikacji z obroną, ale bardziej wynika to chyba z gapiostwa samej obrony niż z jego winy. Podsumowując, będzie z niego kawał bramkarza jeżeli poprawi podstawowe błędy które najczęściej mu się zdarzają. No i jeszcze nie miał takiego meczu w którym bronił by jak w transie, poprostu w pojedynke nie wybronił nam jeszcze żadnego meczu;);) Więc wszystko jeszcze przed nim...:)

W.Grzanka 1/10:
Ocena mówi sama za siebie. Broni tylko to co leci w jego strone, a jeżeli strzał jest już bardziej precyzyjny to go puszcza (przykład - gol Sobczaka w Płocku).
Od bramkarzy niestety panie Grzanka wymaga się troche więcej, więc pana przyszłość w Szczecinie nie wygląda różowo...:)
Do wymiany;)

B.Fabiniak....zobaczymy jakie recenzje dostanie za swój występ ze Świtem, jeżeli wogóle zagra. To będzie chyba jego jedyna szansa pokazania się, bo wątpie żeby po słabym występie był w stanie rywalizować z Pilarzem o gre w lidze.

Bramkarz którego najchętniej widziałbym w bramce Pogoni to Boruc, ale to marzenia "bez pokrycia";). Realnie to Cierzniak, Bledzewski, Peskovic.
Najlepszy bramkarz na świecie: Cech, Casillas, Sorensen

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
3l3m3nt
Kibic
Na forum od 8153 dni

Odp: Czesc I - bramkarze Pogoni - opinie, oceny, sugestie... - 05/10/2004 17:22
K.Pilarz ocena 7/10
Na początku sezonu, byłem troche przeciwko postawieniu go na bramce ponieważ dostając szanse gry w II lidze bronił niepewnie. Z biegiem czasu chłopak pokazał że wie jak wykoywać swój fach i teraz sądze że jest on najbardziej perspektywicznym bramkarzem w polskiej lidze i przy sporym ograniu i pracą może zadebiutować w reprezentacji. :)

Waldek Grzanka 2/10
Moim zadaniem facet nadający się maksymalnie na bramkarza zespołu broniącego się przed spadkiem z II ligi. Jedeyne co za nim przemawia to doświadczenie ( to za malo : / )

Fabiniak 4/10
Słyszałem że duży talent , jeśli się nie zmarnuje może się stać dobrym ligowym bramkarzem . Dużo też zależy od niego samego.

Wymarzony bramkarz w Pogoni : hmm.. Pilarz odpowiada ale z miłą chęcia zobaczyłbym Kuszczaka lub Boruca

Najlepszy bramkarz : Buffon :D

Obrazek jpg wstawiony na forum
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym
Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Pampers 1948
Kibic
Na forum od 7922 dni

Odp: Czesc I - bramkarze Pogoni - opinie, oceny, sugestie... - 05/10/2004 18:27
Pilarz - 6
Grzanka - 2
Fabiniak - 4
Najlepsi Bramkarze : Radek Majdan,Boruc.
A NAjlepszy Na Swiecie to: Dida, Buffon:D

Ostatnio edytowany przez: Pampers 1948, 5 października 2004, 18:36 [1 raz(y)]

Hej POGOŃ Jesteśmy Z Tobą...Nie Opuścimy Cię...Nigdy Cię Nie Zdradzimy Bo My KOCHAMY CIĘ...
Safe
Kibic
Na forum od 7791 dni

Odp: Czesc I - bramkarze Pogoni - opinie, oceny, sugestie... - 05/10/2004 18:56
K.Pilarz 8/10
W.Grzanka 4/10
B.Fabiniak 7,5/10 (ocena wedlug III ligi , rezerw POGONI)
Wymarzony bramkarz w Pogoni ... JA ! :D , Majdan , Boruc
Najlepszy bramkarz : Buffon , Casillas , Czech

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7976 dni

Odp: Czesc I - bramkarze Pogoni - opinie, oceny, sugestie... - 05/10/2004 19:00
Pilarz - 6
Grzanka - 4
Fabiniak - ?
Najlepszy bramkarz na świecie: Casillas lub Buffon

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
KoniO
Kibic
Na forum od 7876 dni

Odp: Czesc I - bramkarze Pogoni - opinie, oceny, sugestie... - 05/10/2004 19:08
Pilarz - 7
Grzanka - 2
Fabiniak - 5
Wymarzony bramkarz: Pogoni: Majdan
Najlepszy bramkarz na świecie: Bufon

... Burza mózgów ... NAPIERDALA
ManU
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Czesc I - bramkarze Pogoni - opinie, oceny, sugestie... - 05/10/2004 19:57
Pilarz - 7/10
Grzanka - 3/10
Fabiniak - dobry na rezerwy co najwyzej (na razie)

A bramkarz idealny do Pogoni to Radek.
Najlepszy na świecie chyba Buffon, ale nie ma obecnie takiego gracza jak np Schmieichel w przeszlosci

"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Gaca
Kibic
Na forum od 8622 dni

**

Odp: Czesc I - bramkarze Pogoni - opinie, oceny, sugestie... - 05/10/2004 22:18
Moim zdanie Pilarz to dobry bramkarz, natomiast Grzanka nadaje sie do 3-ligowego klubu. Fabiniaka nie widzialem wiec nie oceniam . A co z tym Pescovicem ?? Przychodzi w styczniu czy nie , bo pamiętam że była kiedyś o nim mowa .

verte
Kibic
Na forum od 8548 dni

Odp: Czesc I - bramkarze Pogoni - opinie, oceny, sugestie... - 06/10/2004 16:53
Niestety, muszę zmienić zdanie co do Pilarza. Nie można mu odmówić umiejętności czysto bramkarskich, ale jemu po prostu brakuje wzrostu. Widać to było szczególnie na meczu z Polonią. Tak samo w innych przy dośrodkowaniach. Trzeba poszukać kogoś koniecznie na tę pozycję. Takie moje zdanie.

21:37
--
Kibic
Na forum od 8718 dni

Odp: Czesc I - bramkarze Pogoni - opinie, oceny, sugestie... - 06/10/2004 19:09
Pilarz -8 Super refleks , extra bramkarz !!!
Grzanka - 3 Dobry w dyrygowaniu druzyna i w niczym wiecej !
Fabiniak - 4 Mlody, zdolny ! Mniejmy nadzieje ze cos z niego wyrosnie !
Wymarzony bramkarz Pogoni: Majdan
Najlepszy bramkarz na świecie: Casillas i Buffon

wedlug mnie nie ma w Pogoni rywalizacji ! Wiadomo, wygrywa Pilarz i jemu nikt nie zagrozi ! Nie mamy drugiego bramkarza ! W rzeczywistosci jest ale Grzanka nie nadaje sie na pierwsza lige a Fabiniak nie jest doswiadczony ! Radze sciagnac Majdana :P

- 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768856383 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005