Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Baraż o III lige << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Pit.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8039 dni

Baraż o III lige - 03/08/2004 15:41
Pogoń II - Cartusia - baraż o III ligę

Już jutro (środa) o godzinie 17:00 zespół rezerw MKS Pogoń zmierzy się w pierwszym meczu barażowym o wejście do III ligi z Cartusią Kartuzy. Rewanż 7 sierpnia w Kartuzach, a jeżeli przeskoczymy tę przeszkodę decydujący o awansie mecz Pogoń rozegra 11 sierpnia na neuralnym boisku ze zwycięzcą dwumeczu Zawisza Bydgoszcz - Jarota Jarocin.
Trener Sławomir Rafałowicz powołał na to spotkanie 18 zawodników są to: Grzanka, Laskowski, Rodrigo, Magdoń, Parzy, P. Celeban, Bejnierowicz, Śliwiński, Gajewski, Kamrowski, Chwałek, Liszczak, Stróż, Skórski, Kowal, Norsesowicz, Kostyk i Przewoźniak.
Mecz, który na pewno zechce obejrzeć wielu kibiców rozegrany zostanie na głównej płycie stadionu Pogoni. Doceniając klasę rywala, w drużynie gości zagra kilku zawodników z pierwszoligową przeszłością, rezerwiści Pogoni chcą wygrać dwumecz i podjąć decydującą walkę o III ligę. Do takiego stwierdzenia upoważniają dobre wyniki i dyspozycja zespołu trenera Rafałowicza podczas turnieju w Niemczech.

tekst z oficjalki

obecnosć obowiązkowa (tych co mogą przyjść;))

[Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-08-03 15:44] [Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-08-03 16:06]

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Baraż o III lige - 03/08/2004 16:03
>obecnosć obowiązkowa:)

Ja bym dodal - tych co moga przyjsc...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Pit.
Kibic
Na forum od 8039 dni

Odp: Baraż o III lige - 03/08/2004 16:06
> >obecnosć obowiązkowa:)

Ja bym dodal - tych co moga przyjsc...

Mówisz i masz;)

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
olo84
Kibic
Na forum od 8858 dni

Odp: Baraż o III lige - 03/08/2004 16:22
Ja napewno wpadne , w Cratusi moj koles gra [Ostatnio edytowane przez olo84: 2004-08-03 16:59]

Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
piotrus
Kibic
Na forum od 7845 dni

Odp: Baraż o III lige - 03/08/2004 16:43
podczas meczu bedzie prezentacja nowej flagi - kto bedzie zobaczy !

Pogon Walcząca
L.
Kibic
Na forum od 8036 dni

Odp: Baraż o III lige - 03/08/2004 19:40
ja nie stety nie bede mogl isc...praca:(

MW'03
Steryd
Kibic
Na forum od 8824 dni

**

Odp: Baraż o III lige - 03/08/2004 20:48
Ja juz widzialem :)
Jutro na zywo obadam :D

1948
Kumaty Piknik
Kibic
Na forum od 8194 dni

Odp: Baraż o III lige - 03/08/2004 20:54
Będę na bank...

Żyleta
Kibic
Na forum od 8141 dni

Odp: Baraż o III lige - 03/08/2004 21:53
Oczywiscie że się wybieram zobaczymy co to za nowa flaga.... już ciekawość mnie zrzera

Uprzede pytanie które pewnie się pojawi-a po ile bilety???:biglaugh:

Bo jest paru ludzi... Piraci
--
Kibic
Na forum od 8719 dni

Odp: Baraż o III lige - 03/08/2004 21:56
Niestety jutro wyjezdzam i mnie nie bedzie na tym meczu ale bede za to na rewanzu w Kartuzach ;]

Forza Juve
Kibic
Na forum od 7844 dni

Odp: Baraż o III lige - 03/08/2004 22:10
Wjazd za Free ?????/

Forza Juve Forza MKS !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !!
ZCH 1948
Kibic
Na forum od 8024 dni

*

Odp: Baraż o III lige - 03/08/2004 22:11
kurde czy ta moja wieś ;) nie mogła by być bliżej Szczecina ....

Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
Żyleta
Kibic
Na forum od 8141 dni

Odp: Baraż o III lige - 03/08/2004 23:13
> Wjazd za Free ?????/

Wiedziałem :biglaugh:

zenit
Kibic
Na forum od 8203 dni

Odp: Baraż o III lige - 04/08/2004 06:49
Czy ta 3 liga jest w POGONI potrzebna skoro p.Ptak nie jest wstanie zagwarantować ,,ze w 1 drużynie brakuje kilku watrościowych graczy.Byśmy byli spokojni o ligowy byt Naszej drużyny?

j27
GRZ
Kibic
Na forum od 8270 dni

Odp: Baraż o III lige - 04/08/2004 12:49
zenit co ty pier***** przegralismy 2-1 z VICEMISTRZEM Polski po wyrownanej grze a ty robisz tragedie..

Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
Żyleta
Kibic
Na forum od 8141 dni

Odp: Baraż o III lige - 04/08/2004 19:44
meczyk całkiem całkie najlepszy był Gajewski buhahaha doping niezły nawet fala była :D

P.S. Pogoń-Rajtuzy 4-2

Pozdro dla tych co byli.

Boberek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Baraż o III lige - 04/08/2004 19:49
ja ze swojej strony dodam tylko ze Man Of The Match : Magdoń
Bez Pozdro dla tych co byli :)

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
olo84
Kibic
Na forum od 8858 dni

Odp: Baraż o III lige - 04/08/2004 22:17
KARTUZY ZDEJMIJCIE RAJTUZY :P :P :P
pozdro :)

Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
Pit.
Kibic
Na forum od 8039 dni

Odp: Baraż o III lige - 04/08/2004 22:44
Troche o meczu ze strony piłkarskiej (jeszcze nikt się nie pokusił o opisanie;)):
W pierwszej połowie bardzo widoczna przewagaa naszego zespołu. Przeciwnicy ograniczyli się tylko do niecelnych strzałów z dystansu. U nas gra poukładana, pare klep Kamrowskiego i Parzego i nasi stwarzali sobie setki, ale napastnicy w najważniejszych momentach się nie popisywali. 3 razy bramkarza gości w pierwszej połowie ratowała poprzeczka (po dwóch rzutach wolnych wykonywanych przez Magdonia i chyba Liszczaka albo Celebana? i raz po wrzutce Parzego i główce Bajnierowicza). Pierwszy gol po akcji chyba Parzego, Kamrowskiego i Gajewskiego, który wyłożył piłke Bajnierowiczowi wzgłuż pola karnego i pozostawił mu tylko dopełnić formalności strzałem na pustą bramke. Drugi gol padł po rzucie wolnym i strzale głową Kamrowskiego w krótki róg.Pod koniec pierwszej połowy goście zaostrzyli gre czym odebrali chęć do gry Parzemu i nie było już tak efektownych akcji z pierwszej piłki jak to miało do tej pory. W drugiej połowie nasi troszke spóścili z tonu, ale moglismy obserwować kilka szybkich akcji. Po jednej z nich, faul przed polem karnym i bomba Magdonia z rzutu wolnego (3-0 dla naszych). W dalszej części gry przewaga Pogoni, goście kontratakowali i próbowali skleić jakąś skuteczną akcje. Największe zagrożenie strzarzali po stałych fragmentach gry (po jednym z nich było groźne - nieporozumienie obrońców z Grzanką - ale napastnik gości minął się z piłką). Pogoń dalej przeważała i strzarzała klarowne sytuacje. Po jednej z nich z woleja uderzał Parzy, ale bramkarz broni (piłka szła po koźle). Po momencie nieciekawej gry podanie z głębi pola do Bajnierowicza, który wykończył akcje strzałem nad bramkarzem. 4-0 dla Pogoni.
Po kilku minutach rzut wolny dla Kartuz i gol strzelony głową (4-1). Kilka minut bezbarwnej gry, z boiska zszedł Parzy, pojawili się juniorzy. Po kilkunastu minutach rzut karny dla gości, po faulu w narożniku pola karnego i gol na 4-2 (Grzanka był bliski obrony). W końcówce zobaczylismy kilka ciekawych akcji, ale gole już nie padły.
To dla tych których nie było....:)

darmix
Kibic
Na forum od 8364 dni

Odp: Baraż o III lige - 04/08/2004 23:08
fajnie bylo a fala najlepsza :))

SZTANY GLANY
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768888139 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005