| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Nowe koszulki? - 28/07/2004 12:52
Na wstępie witam serdecznie braci ze Szczecina, na imię mam Michał i jestem z Warszawy kibicuję oczywiście Legii.
Mam do Was pytanko gdzie mogę kupić nową koszulkę Pogoni?
Pozdrawiam [Ostatnio edytowane przez Majki: 2004-07-28 13:02]
|
(L)egionista
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowe koszulki? - 28/07/2004 13:45
> Mozesz kupic poprzez strone oficjalna w sklepiku internetowym.
niewiem może jestem jakiś niedorozwinięty ale ostatnio nie moge znaleść tego sklepiku na oficjalce
|
... Burza mózgów ... NAPIERDALA
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowe koszulki? - 28/07/2004 14:08
> niewiem może jestem jakiś niedorozwinięty ale ostatnio nie moge znaleść tego sklepiku na oficjalce
z toba wszystko w porządku, tylko tak czasem bywa że na oficjalce coś najpierw jest, a potem znika
wcześniej czy później info sie pojawi - po prostu co tydzień tam zagladąj 
pozdr
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: Nowe koszulki? - 28/07/2004 14:39
Przeciez on pyta o nowa koszulke Pogoni, czyli o ta firmy Lotto , ktorej jeszcze nigdzie nie ma w sprzedazy.Tez czekam az sie pojawi, mam nadzieje ze cena bedzie przyzwoita i w granicach rozsadku (70-90 zł).
|
|
|
|
|
Odp: Nowe koszulki? - 28/07/2004 19:00
No rzeczywiscie na oficjalce nie ma juz sklepiku ale moze powroci Co do koszulki to moze w Galaxy
|
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
|
|
|
|
Odp: Nowe koszulki? - 28/07/2004 19:12
Nom zgadza się jak już to chyba w Galaxy ale z drugiej strony to pewnie już lada dzień na Turzynie albo Manhatanie bedzie premiera koszulki i to w promocyjnych cenach
|
:
|
|
|
|
Odp: Nowe koszulki? - 28/07/2004 21:46
Nowe koszulki Lotto jeszcze nie są w sprzedaży. Dopiero dzisiaj piłkarze dostali tzw. "pasiaki" czyli koszulki w pasy. Wedlug mnie białe koszulki Lotto beda sprzedawane za jakis miesiąc lub 2 miechy a pasiaki za conajmiej 3 ;] Tak bylo z Adasiami ;]
|
|
|
|
|
Odp: Nowe koszulki? - 29/07/2004 01:30
> Nowe koszulki Lotto jeszcze nie są w sprzedaży. Dopiero dzisiaj piłkarze dostali
> tzw. "pasiaki" czyli koszulki w pasy. Wedlug mnie białe koszulki Lotto beda
Tak bylo z
wydaje Ci sie bo rośniesz
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Nowe koszulki? - 29/07/2004 01:35
> wydaje Ci sie bo rośniesz
Helmut Tobie sie musi juz nudzic skoro takie mądrości wypisujesz 
daj dobry przyklad bo potem mlodziez nasladuje i robi sie smutno na forum
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: Nowe koszulki? - 29/07/2004 01:41
niedługo w galaxy pewnie będą, choc ja bym sobie kupił jeszcze ta Adidasa, bo jak zobaczyłem te nowe lotto (białe) to mną trochę wzdrygnęło, o widzę dwóch Romanistów na forum, zapraszam na stronkę Giallorossich, link jest w podpisie, rejestrujcie się też na forum kontakt ze mną jest w dziale redakcja albo przez gg na tym forum, ktore jest w moim profilu [Ostatnio edytowane przez Wuju: 2004-07-29 17:08]
|
|
|
|
|
Odp: Nowe koszulki? - 29/07/2004 09:11
siema ja Pogoń ale zalegam w pruszkowie kupisz ja w szczeccinie albo w blue ccity tam jest salon lotto juz molestuje tego ciecia aby siciagnal swiete barwy
|
DO_DOMU_WROCIMY
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowe koszulki? - 29/07/2004 14:36
Narazie koszulek Lotto nidzie nie ma. W Galaxy bylem przejazdem i zachaczylem o sklepik i nie bylo. Trza czekac.
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowe koszulki? - 31/07/2004 17:50
na oficjalce Pogoni juz pisze ze dostali stroje. i jest mala fotka ja nie nie wiem jak tu dac jakies zdjecie wiec sami obadajcie 
[Ostatnio edytowane przez Ma$laK: 2004-07-31 17:52]
|
|
|
|
|
Odp: Nowe koszulki? - 31/07/2004 18:33
Mi osobiście przypadły do gustu
koszulinka
P.S: Nie wiem czy to widzicie, ale inaczej niedało rady
[Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-07-31 19:06]
[Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-07-31 19:18]
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
Odp: Nowe koszulki? - 31/07/2004 18:45
> Mi osobiście przypadły do gustu
Mi rowniez. jestem pod wrazeniem tylko szkoda ze taka mala fota;-)mam nadzieje ze na zywo rowniez okazale beda sie prezentowac!! aa...i nazwiska musza byc!!! tzn ja chcial bym
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5