| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 14:06
> Po dzisiejszych doniesieniach zwiazanych z p.Ptakiem ktory rozwaza mozliwosc
> odejscia ze Szczecina mam pytanie do MW ktorzy dowodza nad oprawami meczu.a wiec
> (pytam bo nie wiem) czy jest co zaplanowane na meczu z GKS typu transparent na
> ktorym beda podziekowania dla p.Ptaka.
nie 
PS. POGOŃ TO MY!
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 14:12
WIDZE JEDNO ROZWIĄZANIE TRZEBA WYWIESIC JAKIS MAŁY TRANSPARENCIK ''ANTEK DZIEKI'' ALBO COS W TYM STYLU ZEBY WIEDZIAŁ ZE SĄ Z NIM I POGONIA KIBICE NO NIE WIEM OBOJETNIE ZROBMY COS!!!!!!!!
|
>>>>>>>>>>GRANATOWO-BORDOWI<<<<<<<<<<
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 14:16
hehe...Dobra kurwa zeby bylo ujasne zadnych kurwa transparentow dla zyzola i tylew w temacie i przestancie juz jebać...
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 14:21
Hehe mnie tam Antoś już zdążyl przyzwyczaić do tego typu wypowiedzi, że lada dzień odchodzi, że nikt go tu nie chce i że każdy to tylko i wyłącznei na niego njeżdżą, że każdy ma go głęboko...Biedny on taki, no naprawdę, Antoś tak mi cię szkoda... Może niech ci mamusia cukiereczka przyniesie, żebyś nie płakał :biglaugh: Nie no bez kitu, jak on ma robić takie szopki to dziękuję bardzo, jak chce iśc to niech idzie, ja tam za nim płakał nie będę...
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 14:23
A moze mu jeszcze pomnik postawicie?!?
Misiek: zorganizuj manifestacje 
On tak co pol roku bedzie pierdolil ze odchodzi itd Jak to ma tak byc to im szybciej odfrunie tym dla nas lepiej... Tour de Ptak 
PS. Pogon to MY!!!
|
|
|
|
|
Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 14:25
Kurwa Ptaszek troche postraszył i połowa już sra w gacie Teraz kurwa on myśli że media będą o nim dobrze prawić, jak on takie wywiady udziela...Teraz to dopiero się zacznie pierdolenie mediów, że Ptak za 2 dni przenosi się do Łodzi czy huj wie gdzie i jakieś tam inne wymysły redaktorków.
I on jeszcze na władze miasta narzeka...niby od czego tam Czesny na stołku siedzi i Jurczyk... no sami swoi
Za Ptakiem płakać nie bede...
P.S.: Był Bekdas - odszedł...był Gondor - odszedł....jest Ptak - kiedyś i tak odejdzie...
[Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-06-04 14:27] [Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-06-04 15:14]
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 14:39
> Zadnego transparentu nie bedzie. Pogon to My.
No dobra Pogoń to Wy. Człowieku z kąd weźmiesz kasę na zespół. Wpływy "z kibiców" to jedynie 22% kasy. A reszta.
Akurata podziekowania dla Ptaka nie będą nikogo kosztowały a bez niego to niestety na papricanie była by powtórka z zeszłego sezonu.
PS. A tak swoją drogą to jest trochę przegięcia w tych jego żalach. [Ostatnio edytowane przez pm53: 2004-06-04 14:41]
|
SEMPER FIDELIS
LKS POGOŃ LWÓW 1904 - 1939
|
|
|
|
Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 14:41
> Zadnego transparentu nie bedzie. Pogon to My
Ale bez Ptaka chodził bys teraz na mecze Pogon-Dąb Debno a nie na Cracovie czy Zagłebie cos mu sie nalezy za to wszystko co do tej pory wlozyl w Pogon
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5