Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Wreszcie głośny doping!!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
prax
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8200 dni

Wreszcie głośny doping!!!! - 08/05/2004 22:20
Jeszcze w tej rundzie nie było tak głośnego dopingu na Pogoni. Hałas bardzo mi się podobał, gorzej z treścią przyśpiwek. Mam pytanie, kiedy piekiełko nie będzie bluzgać??????????????????
Przed całym Szczecinem figurują jako dresy i analfabeci. Czy oni chcą komuś coś udowodnić??????
To jest dnoooo
Pozdrawiam kulturalnych kibiców.

prax

Kibic
Na forum od 7952 dni

Odp: Wreszcie głośny doping!!!! - 08/05/2004 22:27
Gdyby nie zadyma i bluzgi to by było okey. Ale ogólnie dobrze.

P.S: Nad mną siedziały pół-żule więc było głośno !!!

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Pohesa
Kibic
Na forum od 7975 dni

Odp: Wreszcie głośny doping!!!! - 08/05/2004 22:27
Bluzgów i tak mniej niż zwykle. Od czegoś trzeba zacząć. Może na następnych meczach będzie lepiej. A z całą pewnością nie będzie ich, jak Pogoń będzie wyraźnie prowadziła i grała dobry mecz. Taki jak dzisiaj prowokuje debili, którzy wzniecają bluzgi.
Doping rzeczywiście całkiem niezły. A co do przyśpiewek to zgadzam się z tym, że kibice mało ich znają. Może dobrze byłoby na klika meczy wprowadzić wodzireja, który przez mikrofon śpiewałby tekst a cały stadion będzie się tego tekstu uczył. Będzie wyglądało śmiesznie ale chyba da najlepszy efekt. Tylko nie tego gościa co na ŁKSie nawalony wydzierał się do mikrofonu.
Pozdrowienia dla prawdziwych kibiców.

Szczecin moim miastem
Pogoń moim życiem !!!
PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7977 dni

Odp: Wreszcie głośny doping!!!! - 08/05/2004 22:29
ej ziom piekło bez bluzgó to nie pikło !! CH.W.D.P. !! BIAŁE KASKI ROBIĄ LASKI !! pozwulcie że cos zacytuje " Oko , szyja , potylica ! Tak policja sztrzela do kibica ! Stadion nie sztrzelinica !!kibice nie kaczki !!! Dość Policijnej prowokacji !! [Ostatnio edytowane przez HIERONIM: 2004-05-08 22:31]

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
F48
Kibic
Na forum od 8535 dni

**

Odp: Wreszcie głośny doping!!!! - 08/05/2004 22:47
Stadion to nie kościół... i tak dziś było dużo lepiej 2 przegrane na wyjazdach i już lużno... :) Stadion bez bluzgów,a co pożniej parady gejów w Szczecinie?

Pozdro dla normalnych i dla odważnych z Alkonu którzy spierdalali jak zające ;). [Ostatnio edytowane przez Fan1948: 2004-05-09 09:38]

W Jedności Siła...
L.
Kibic
Na forum od 8036 dni

Odp: Wreszcie głośny doping!!!! - 08/05/2004 22:51
wogule ja uwazam ze jezeli by nie bylo tej zadymy to pierwsza polowa byla by hujowa i nie bylo by na co popatrzec

MW'03
kawek
Kibic
Na forum od 8181 dni

Odp: Wreszcie głośny doping!!!! - 08/05/2004 22:52
Nareszcie doping idzie w parze z oprawa i jest coraz lepiej wykluczajac małe przestoje podczas zadymy,to mozna wyciac :)pzdr

Adriano
Kibic
Na forum od 8121 dni

Odp: Wreszcie głośny doping!!!! - 08/05/2004 22:54
> Bluzgów i tak mniej niż zwykle. Od czegoś trzeba zacząć. Może na następnych
> meczach będzie lepiej. A z całą pewnością nie będzie ich, jak Pogoń będzie
> wyraźnie prowadziła i grała dobry mecz. Taki jak dzisiaj prowokuje debili,
> którzy wzniecają bluzgi.
Doping rzeczywiście całkiem niezły. A co do
> przyśpiewek to zgadzam się z tym, że kibice mało ich znają. Może dobrze byłoby
> na klika meczy wprowadzić wodzireja, który przez mikrofon śpiewałby tekst a cały
> stadion będzie się tego tekstu uczył. Będzie wyglądało śmiesznie ale chyba da
> najlepszy efekt. Tylko nie tego gościa co na ŁKSie nawalony wydzierał się do
> mikrofonu.
Pozdrowienia dla prawdziwych kibiców.

Wodzireja powiadasz ? A qrde niby kto wydziera sie przez megafon spiewajac piosenki. Były dzisiaj próby spiewania no ale niestety niewyszło ! Zreszta sie nie dziwie jak widze dziewczyny (bez obrazy) i małolatów stojących przedemną, skad onie mają znać piosenki. Pozatym teksty piosenki widzialem ze byly wydrukowane na kartach no ale nie wszyscy sa na tyle sprytni zeby sie rozejzec !!

"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."

"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"

"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
L.
Kibic
Na forum od 8036 dni

Odp: Wreszcie głośny doping!!!! - 08/05/2004 23:45
znaczy sie doping mi sie zajebicho podobal ale oprawa to nie bo te puszki mogly by byc w naszych kolorach a te strobole niewyszly zbyt dobrze ale i tak MW jestescie zajebisci!!!!!!!!!!gdyby nie wy to nie bylo by tego,mi sie zdaje ze oprawa by byla lepsza z racami??

MW'03
Davidovas
Kibic
Na forum od 7926 dni

Odp: Wreszcie głośny doping!!!! - 09/05/2004 00:14
Doping był bardzo dobry jeszcze troszke brakuje dyscypliny niektórym kobicom z 12 wszyscy ,moim zdaniem powinni słuchać jednej osoby która napędza tak jak dzisiaj i wszyscy sie go słuchaj!!!wkońcu kibicujemy jednej drużynei MKS MKS MKS..

szakal_jr
Kibic
Na forum od 8954 dni

*

Odp: Wreszcie głośny doping!!!! - 09/05/2004 00:47
Davidoff - > dokladnie tak , tu nie moze byc czegos takiego ze 11 sektor spiewa co innego , polowa 12 cos tam krzyczy a reszta siedzi cicho , wszyscy razem to samo i NIECH KTOS KIERUJE DOPINGIEM PRZEZ CALY MECZ .

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Wreszcie głośny doping!!!! - 09/05/2004 01:20
Dzisiaj bylo za duzo zawirowan zeby byl normalny doping to po pierwsze. Po drugie jak juz młyn zaczyna spiewac Dzis zgodnym rytmem... to jak ktos nie zna slow to niech spiewa z kartki a nie siedzi cicho... Po trzecie sytuacja gdy na mlyn wpada 3 niebieskich a polowa sektora zaczyna uciekac pokazuje jednoznacznie co oni robia na tym sektorze....

Na zakonczenie po raz pierwszy w moim wykonaniu ale po dzisiejszym dniu nalezy sie im CHWDP [Ostatnio edytowane przez Pszczółek: 2004-05-09 01:21]

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
silver_woman19
Kibic
Na forum od 7941 dni

Odp: Wreszcie głośny doping!!!! - 09/05/2004 09:33
Doping był swietny tylko czasem polowa sektora spiewala POGOŃ SZCZECIN....a druga polowa BIAŁE KASKI ROBIA LASKI...Trzebat troszke to zsynchronizowac popracowac nad spiewnikiem eheheh
Ogulnie było na "5"a co do bluzgów....cóż...to nie kościół a oza tym wczoraj niebyło az tak mcno z bluzgami

" You will never walk alone" MKS...MKS...MKS
L.
Kibic
Na forum od 8036 dni

Odp: Wreszcie głośny doping!!!! - 09/05/2004 09:56
le nie ja wczoaj nie mogle ,siedze pierwsze minuty i jakie echo pod dachem o wpysk,naprawde takie dopingu to nawet z Legia za bekdasa nie bylo

MW'03
Aleksandra
Kibic
Na forum od 7949 dni

Odp: Wreszcie głośny doping!!!! - 09/05/2004 11:24
ja akurat siedzialam w polowie 12 po srodku wiec te dwie pioseneczki sie nachodzily i juz nie wiedzialam co spiewac. Co do dopingu to: " wreszcie bylo was slychac nie tylko na stadionie" cytat mojego znajomegp:D

Pit.
Kibic
Na forum od 8039 dni

Odp: Wreszcie głośny doping!!!! - 09/05/2004 11:42
Nie wiem jak tam było słychać na innych sektorach ani poza stadionem, ale mi jakoś ta stracona bramka przez Portowców i to że przegrywają dało jakoś więcej sił (i pewnie nie tylko mi) i w tych trudnych mometach jakoś lepiej i głośniej wszystko mi się śpiewało:) I "szał" na trybunach po strzelonej bramce na 1-1 i 2-1 był o wiele większy niż ten jak Pogoń np. strzelała 4 bramke Stasiakowi... :) Pozdro
[Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-05-09 11:43]

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
slw
Kibic
Na forum od 7975 dni

**

Odp: Wreszcie głośny doping!!!! - 09/05/2004 14:20
> Jeszcze w tej rundzie nie było tak głośnego dopingu na Pogoni. Hałas bardzo mi
> się podobał, gorzej z treścią przyśpiwek. Mam pytanie, kiedy piekiełko nie
> będzie bluzgać??????????????????
Przed całym Szczecinem figurują jako dresy i
> analfabeci. Czy oni chcą komuś coś udowodnić??????
To jest dnoooo
Pozdrawiam
> kulturalnych kibiców.

a dlaczego piekło miałoby przstać bluzgać? czy Ty nie widziałeś PROWOKACJI??? czy nie wiesz za co mamy żal do Cracovii??

widzę,że jesteś bardzo nierozgarnięty :/

,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
P.
Do końca!
Na forum od 8129 dni

Odp: Wreszcie głośny doping!!!! - 09/05/2004 14:22
Ogolnie bluzgi sa juz eliminowane z naszego repertuaru....tyle,ze:
1)wrzuty na poczatku meczu na policje i PZPN byly odgornie ustalone przez "odpowiednie" osoby...(tzn.protest przeciwko protestowi -> B. probowal to Wam wytlumaczyc przez megafon)
2)Bluzgi w trakcie meczu to ciag dalszy protestu+dopasowanie dopingu i wyrazenie frustracji do tego co dzialo sie na trubunach(a raczej poza nimi)
3)o drugiej polowie sie nie wypowiadam,bo mnie nie bylo
HWDP

Sami przeciw wszystkim!!!
P.
Do końca!
Na forum od 8129 dni

Odp: Wreszcie głośny doping!!!! - 09/05/2004 14:27
aha...i znowu sie czepiam;)...ale Ci co byli na sektorze 12 widzieli,ile to osob zna piosenki...Na szczescie pare razy udalo nam sie ladnie pospiewac,ze bylo nas konkretnie slychac..Bedzie dobrze
ps.a najwazniejsze,ze nie bylo zbytniego problemu z tym,ze z innych sektorow ktos probowal wprowadzac swoj klimat...tak wiec WSZYSTKIE PIOSENKI ZACZYNANE SA NA 12!!!

Sami przeciw wszystkim!!!
loker
Kibic
Na forum od 7948 dni

*

Odp: Wreszcie głośny doping!!!! - 09/05/2004 15:21
Smieszy mnie taka rzecz ze : prowadzacy spiewa to piesn co na karteczce byla - spiewalo ja moze kilkadziesiat osob w tym ja - z tym ze trzymalem ta kartke w reku i podpatrywalem text bo nie umiem go tak cacy ... a ludzie obok takze mieli ta kartke w reku widzieli ze ja z niej spiewwam ale sie na mnie patrzeli jak na debila i ani mru ... niewiem moze niektorzy mysla ze to wstyd z kartki spiewac , niemam pojecia ale wiiem ze tak byc nie powinno ... pozdro dla spiewajacych albo chociaz starajacych sie ;]

Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768920644 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005