| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Wyjazd do Gdyni - 19/04/2004 12:55
Niestety nie znalazłem tematu w ktorym byłaby mowa tylko o wyjeździe do Gdyni, więc postanowiłem go założyć.
Jak podaje konkurencja - www.pogon.v.pl:
Na wyjazd ten organizowany jest pociąg specjalny. Koszt przejazdu wraz z biletem wstępu na mecz wyniesie 40 zł. Na meczu z KSZO sprzedano ponad połowę z puli 300 biletów, jakie klub z Gdyni przeznaczył dla fanów Pogoni (jednak w przypadku większego zainteresowania nie powinno być problemu z dodatkową pulą; sektor dla kibiców gości liczy około 1200 miejsc).
Od jutra do czwartku w sklepie sportowym Lider będą prowadzone zapisy na ten wyjazd. Wszystkich chętnych namawiamy do jak najszybszego zapisania się na liste.
UWAGA - nie będzie możliwości zakupu biletu na sektor szczeciński w Gdyni lub w pociągu.
PS. Wolałem nie ryzykować i zapisałem sie i zapłacielm 20 minut przed meczem z KSZO i byłem 83 na liście. Dzisiaj o 11:30 byłem dodatkowo zapisać kolesia, dane jego miałem tylko na karteczce i zgodnie z listą w Liderze jest on 147. Ci piszą w niedziele, że sprzedano ponad połowe biletów. Chyba, że doliczaja osoby organizujące ten wyjazd. A więc panowie i panie INWAZJA NA GDYNIE.
[Ostatnio edytowane przez Pszczółek: 2004-04-19 12:56]
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
Odp: Wyjazd do Gdyni - 19/04/2004 14:13
na oficjalnej stronie arki jest napisane że jesli bedzie wiecej chętnych to przyślą pozostałę 200 biletów a wiec w sumie 500 !! nie chcieli popsrostu wysyłać od razu wszystkich skoro nie było pewne ze wszystkie kupią a chcieli dla siebie zosstawić bo ponoc szykuje sie komplet !!
|
PS
|
|
|
|
Odp: Wyjazd do Gdyni - 19/04/2004 14:15
> na oficjalnej stronie arki jest napisane że jesli bedzie wiecej chętnych to
> przyślą pozostałę 200 biletów a wiec w sumie 500 !! nie chcieli popsrostu
> wysyłać od razu wszystkich skoro nie było pewne ze wszystkie kupią a chcieli dla
> siebie zosstawić bo ponoc szykuje sie komplet !!
No wiadomo że komplet - wkońcu przyjeżda Pogoń - lider tabeli
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wyjazd do Gdyni - 19/04/2004 22:05
> Wie ktoś od której godziny otwarty jest Lider?
no pewnie gdzies od 9 najpozniej od 10
No to jedziemy do Gdyni
no to moze jakies spotkanie na dworcu Niebuszewo ludzi z forum bo pewnie sporo z nas jedzie.........:> ?
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wyjazd do Gdyni - 19/04/2004 23:22
Apropos wyjazdu do Gdyni przekopjuje z forum Arki tekst jednegoz ich kibiców :
MZKS_fan
dla informacji wszystkich "Odpowiednia delegacja uda sie do klubu i spóbuje przeforsowac, tyle biletów ile trzeba dla Pogoni, nawet 1000. Oni nie robili nam żadnych przeszkód dosyłajac bilety i dajac nawet na miejscu wiec podobnie musimy sie zachowac i my.Rada dla kibiców Pogoni. Ten kretyński przepis o % przyznawaniu biletów w zalezności od ogólnej pojemnosci stadionu wymyślili grabarze polskiej piłki spod znaku pzpn-u a kluby w obawie sraczki stosują sie , lub udają, ze sie stosuja do tego durnego przepisu.Bardziej jednnak udaja wysyłając do przeciwników tego typu pisemka aby zniechecić ich kibiców na starcie więc, pier.... bilety, pisma wykupcie tyle ile wam bedzie dane a reszta niech przyjeżdża i tak na 100% wejda to jest oczywiste że psy nie zostawią nikogo pod brama a z dworca w Szczecinie tez nie cofną. Dajcie to info na swoim forum, przyjeżdżajcie jak najliczniej szykuje sie w Gdyni wielkie piłkarskie święto i nie oglądajcie sie na żadne ograniczenia." TYLKO ARKA GDYNIA
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
Odp: Wyjazd do Gdyni - 19/04/2004 23:26
> Apropos wyjazdu do Gdyni przekopjuje z forum Arki tekst jednegoz ich kibiców
> :
MZKS_fan
dla informacji wszystkich "Odpowiednia delegacja uda sie do
> klubu i spóbuje przeforsowac, tyle biletów ile trzeba dla Pogoni, nawet 1000.
> Oni nie robili nam żadnych przeszkód dosyłajac bilety i dajac nawet na miejscu
> wiec podobnie musimy sie zachowac i my.Rada dla kibiców Pogoni. Ten kretyński
> przepis o % przyznawaniu biletów w zalezności od ogólnej pojemnosci stadionu
> wymyślili grabarze polskiej piłki spod znaku pzpn-u a kluby w obawie sraczki
> stosują sie , lub udają, ze sie stosuja do tego durnego przepisu.Bardziej
> jednnak udaja wysyłając do przeciwników tego typu pisemka aby zniechecić ich
> kibiców na starcie więc, pier.... bilety, pisma wykupcie tyle ile wam bedzie
> dane a reszta niech przyjeżdża i tak na 100% wejda to jest oczywiste że psy nie
> zostawią nikogo pod brama a z dworca w Szczecinie tez nie cofną. Dajcie to info
> na swoim forum, przyjeżdżajcie jak najliczniej szykuje sie w Gdyni wielkie
> piłkarskie święto i nie oglądajcie sie na żadne ograniczenia." TYLKO ARKA GDYNIA
>
i tak wlasnie duzo osob pojedzie
|
WYROK ULICY KAPUŚCIE MÓWI GIŃ!
|
|
|
|
Odp: Wyjazd do Gdyni - 20/04/2004 11:45
witam wszytskich na poczatek sie popodniecam waszym forum ze mozna sobie herbiki wybierac itd.zajebista sprawa (tylko nie mogłam sie zdecydowac,ktory wybrac ) ogolnie to a propo wyjazdu - dwa posty nade mne jesli zgodne z prawda to spoko,bo czytalam na stronce ,ze przypal jak ktos biletu nie bedzie mial itd.itp. bo ogolnie to mam slodka nadzieje,ze uda mi sie powspierac was troche bo akurat w tym czasie mam zamiar wyjechac sobie do 3miasta i porozlewac sie na piasku (heh jak ja wam zazdroscze tego morza...u nas tylko "na prawo most,na lewo most..." ) - tylko nie wiem jak to zrobic,wiecie o ktorej macie byc na stadionie - z 2 godz.przed meczem ? bo ja bym wczesniej sie wkrecila jescze przed calym zamieszaniem albo moze na dworcu sie do was dolaczyla tylko nic tez nie wiem,gdzie wysiadacie - jakbys ktos cos wiedzial to bylabym wdzieczna pozdrowienia ze stolycy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wyjazd do Gdyni - 20/04/2004 16:03
> czy sprzedaja bilety tylko razem ze specjalem, czy osobno tez da sie nabyć??
Mnie też by to bardzo interesowało Wie ktoś??
Aha i jeszcze coś. Czy mając bilet kupiony w Liderze, bedzie można wejść na nasz sektor nie jadąc razem z naszymi kibicami?? Bo ja raczej bede jachał do Gdyni w piątek (przy okazji meczu odwiedzić babcie ) a raczej nie bede chciał zasiadać na sektorze Arki... Wie ktoś z doświadczenia?? [Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-04-20 16:12]
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
Odp: Wyjazd do Gdyni - 20/04/2004 16:58
> > czy sprzedaja bilety tylko razem ze specjalem, czy osobno tez da sie
> nabyć??
Mnie też by to bardzo interesowało Wie ktoś??
Aha i jeszcze coś.
> Czy mając bilet kupiony w Liderze, bedzie można wejść na nasz sektor nie jadąc
> razem z naszymi kibicami?? Bo ja raczej bede jachał do Gdyni w piątek (przy
> okazji meczu odwiedzić babcie ) a raczej nie bede chciał zasiadać na sektorze
> Arki... Wie ktoś z doświadczenia??
[Ostatnio edytowane przez Piterek_:
Z tego co ja wiem bedziesz mogl wejsc nie jadac razem z kibicami.
|
Pogoń To My!
|
|
|
|
Odp: Wyjazd do Gdyni - 20/04/2004 18:32
> heh jak ja wam zazdroscze tego morza...u nas tylko "na prawo most,na lewo most..."
rozumiem że z Wawy jestes? a tak wogle to my do tego morza mamy 100km to nie to samo jak w Trójmieście
|
|
|
|
|
Odp: Wyjazd do Gdyni - 20/04/2004 23:03
łooj tam ale i tak macie "ciutke" blizej do najblizszej plazy niz ja to wiem na pewno,chociaz do szczecina ciagle jakos trafic nie moge ....
piterek - to hmm moglibysmy sie jakos styknac przed meczem ( albo nawet wczesniej jak chcesz sie ze mna poopalac ) akurat Legia - Pogoń dwa bratanki jak mozesz to odezwij sie do mnie na gadu - 4870039
|
|
|
|
|
Odp: Wyjazd do Gdyni - 20/04/2004 23:35
> > heh jak ja wam zazdroscze tego morza...u nas tylko "na prawo most,na lewo
> most..."
rozumiem że z Wawy jestes? a tak wogle to my do tego
> morza mamy 100km to nie to samo jak w Trójmieście
No niektorzy maja troszke blizej , ale i tak chlopakow, ze Swinoujscia nie przebije
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
|
|
|
|
|