| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Pogoń - Stasiak KSZO - 13/04/2004 09:22
Myśle że już czas założyć ten temat.Ja daje 4-1 dla Portowców A jakie są wasze typy?? Ciekawe czy wypali pomysł z powrotem numerowanych miejsc. No i wkońcu bedzie to mecz "przyjaźni" prezesów obydwu klubów = więc jak Pogoń wygra minimalnie to znów cała Polska bedzie miała głupi pretekst do tego że Pogoń znowu ustawiła sobie mecz.... A jakie są wasze typy??
P.S.: Sorki za pomyłke, ale przez przypadek założyłem ten temat w dziele "Pogoń Szczecin" zamiast "typowanie". Ale myśle, że wasze komentarze nie ograniczą się tylko do "typowania" Pozdro.
[Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-04-13 09:51]
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Stasiak KSZO - 13/04/2004 10:00
normalnie legalnie będzię z 2-0 dla Portowców. wogóle nie przepadam za Stasiakiem jest prezesem i ra jeszcze jak się nie myle w klubuie na ataku i każe zostawić dla siebie jedną zmianę zawsze wogóle fajnie się jego klkuby nazywa Stasiak Kszo.. dobrze że Ptak NIe zrobił Pogon Ptak Szczecin bo bym chyba nie przeżył. wogóle pozdro i po bilety śmigać jazda
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Stasiak KSZO - 13/04/2004 10:59
Bedzie 1:0, 2:1, 3:2, 4:3, 5:4, 4:5, 3:4, 2:3, 1:2, 0:1, 2:0, 0:2, 3:1, 1:1, 0:0, 2:2, 3:3, 1:3, 4:4, 4:2, 2:4, 5:3, 3:5, 3:0, 4:1, 1:4, 0:3, 5:1, 1:5, 6:1, 7:1, 5:2, 2:5, 1:6, 1:7 lub 7:3 - innych wyników raczej nie biorę pod uwagę.
A co do rezultatu, to myślę, że wygra Pogoń.
System numerowanych miejsc sprawdzi się, ale częściowo, bo spowoduje tłok przed bramami...
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Stasiak KSZO - 13/04/2004 11:50
Wydaje mi sie że bedzie wygrana Portowców ale pierwsze bramke strzelą goscie i bedzie ,,gorąco'' pod koniec spotkania A wynik obstawiam 2:1
|
Jak sie nazywają kibice Lecha Poznań??-PEATZ SHOW BOYS
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Stasiak KSZO - 13/04/2004 12:02
Ja uważam że Christoph ma rację a X-pert blefuje [2-1]
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Stasiak KSZO - 13/04/2004 12:07
powinno być ze 4:0 dla Pogoni oczywiście
w każdym razie nie może być mowy o czymś innym od wygranej. zwycięstwo dla nas i innej możliwości nie ma
Pogoń powinna nastrzelać bramek, bo ostatnio więcej niż 3 bramki nie potrafili zdobyć, więc i chciałbym by tych goli trochę było
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Stasiak KSZO - 13/04/2004 13:21
Mam jakies takie dziwne przeczucie ze bedzie pogrom 5-1 dla portowcow
PS. Wnioskuje to po tym iz dzisiejszego wspanialego(zimnego i wietrznego w pizdu) poranka swiedzial mnie maly palec u lewej nogi, wodzony moim "niezawodnym przeczuciem gangstera" wywnioskowalem ze bedzie dobrze, w tym miejscu poklon dla "dzielnego i charyzmtycznego komisarza R. u schylku swojej blyskotliwej kariery" dzieki naukom ktorego wiem ze swedzenie malego palca u lewej nogi znaczy duzo wiecej niz duzego u prawej nogi ...
PS 2. Moj smutek i przygnebienie poteguje jedna ,niesprawiedliwa swiadomosc ,k...a za niecaly miesiac matura ,ja nie chce..... [Ostatnio edytowane przez seeedzik: 2004-04-13 13:21]
|
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Stasiak KSZO - 13/04/2004 14:21
> ja stawiam 3-0 dla Portowcow!!! Pietrek o ile sie domyslam to tematy na temat
> typowania wynikow meczu zaklada sie w dziale "typowania"??czy cos sie
> zmienilo??
pozdro
Wiem wiem, ale zobacz na mój post w temacie (a szczególnie na "P.S.") Pozdro
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Stasiak KSZO - 13/04/2004 15:33
> We wrocku miało być 0:12
To może teraz 12:0 
chyba jednak nie dadza rady...mam nadzieje ze wynki bedzie do przodu...ile?? prawde mowiac nie interesuje mnie to..wazne zeby byly 3 pkt.
POZDRO
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|