| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Śmieszna kara dla Szczakowianki - 09/04/2004 09:41
Wydział Dyscypliny PZPN postanowił po analizie raportu obserwatora, sędziów oraz zapisu video ukarać Szczakowiankę Jaworzno karą 3 tysięcy złotych.
Jest to kara za nieodpowiednie zachowanie zawodników oraz osób znajdujących się na ławce rezerwowych podczas meczu z Pogonią Szczecin.
Przypomnijmy, że piłkarze Szczakowianki brutalnie faulowali graczy Pogoni, a po zakończonym meczu zaatakowali sędziego.
Taka kara jak z koziej dupy trąbka!
źródło: pzpn.pl
[Ostatnio edytowane przez TABALUGA: 2004-04-09 09:43] [Ostatnio edytowane przez TABALUGA: 2004-04-09 11:29]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Śmieszna kara dla Szczakowianki - 09/04/2004 10:49
> Wydział Dyscypliny PZPN postanowił po analizie raportu obserwatora, sędziów oraz
> zapisu video ukarać Szczakowiankę Jaworzno karą 3 tysięcy złotych.
Jest to kara
> za nieodpowiednie zachowanie zawodników oraz osób znajdujących się na ławce
> rezerwowych podczas meczu z Pogonią Szczecin.
Przypomnijmy, że piłkarze
> Szczakowianki brutalnie faulowali graczy Pogoni, a po zakończonym meczu
> zaatakowali sędziego.
źródło:
> v.pl
Tabaluga poprawka żródło : pzpn.pl !
[Ostatnio edytowane przez TABALUGA: 2004-04-09 09:43]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Śmieszna kara dla Szczakowianki - 09/04/2004 22:17
> dla Wiśniweskiego za popchnięcie sęedziego po meczu 6 meczy dyskwalifikacja i 15
> tysiecy kary. A dla Aferzanki 20 tysięcy. TO są kary które powinny dotknąć
> zawodników z tej wioski
[Ostatnio edytowane przez Zoe: 2004-04-09 21:37]
Ja bym jeszcze dodal 3 mecze i 10 tysiecy zl.kary dla Rysia oraz odsunąłbym sedziego prowadzacego mecz na 5 meczy
|
|
|
|
|
Odp: Śmieszna kara dla Szczakowianki - 10/04/2004 09:58
A oto fragment z wczorajszego Przeglądu Sportowego:
"Trzy tysiące złotych kary musi zapłacić klub Szczakowianki Jaworzno za to, że jego piłkarze w trakcie meczu w Szczecinie, po trzecim golu dla Pogoni, zaatakowali sędziego Janusza Oparcika. Arbiter usłyszał też sporo obelg, a przed zawodnikami uratowali go ochroniarze.
Na posiedzieniu Wydziału Dyscyplin, który zadecydował o karze, był obecny Ryszard Czerwiec. Piłkarz wezany w trakcie gry do zmiany, poszedł prosto do szatni, co nosiło znamiona niesportowego zachowania. - Dla mnie to była zwykła strata czasu. Powiedziałem, co myśle o poziomie sędziowania. Upomniano mnie, że nie jestem od oceny pracy arbitrów - skwitował Czerwiec. OST
-------------------------------------------------------------------------------------------
No to się kupy nie trzyma co się dzieje w tym PZPN!!!! To co oni nie widzieli co ten Czerwiec wyprawiał w trakcie meczu?? A on dostał tylko upomnienie. Coś mi tu śmierdzi "małymi" układzikami....Ale jedyną pociechą jest to że w grudniu wybierany jest nowy zarząd PZPNu, więc może coś ulegnie poprawie - mam nadzieje. Pozdro
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
Odp: Śmieszna kara dla Szczakowianki - 10/04/2004 12:42
> > Wydział Dyscypliny PZPN postanowił po analizie raportu obserwatora, sędziów
> oraz
> zapisu video ukarać Szczakowiankę Jaworzno karą 3 tysięcy złotych.
Jest to
> kara
> za nieodpowiednie zachowanie zawodników oraz osób znajdujących się na ławce
> rezerwowych podczas meczu z Pogonią Szczecin.
Przypomnijmy, że piłkarze
> Szczakowianki brutalnie faulowali graczy Pogoni, a po zakończonym meczu
> zaatakowali sędziego.
źródło:
> v.pl
> Tabaluga poprawka żródło : pzpn.pl !
Ekil poprawka: źródło: www.pogon.v.pl a nie pzpn.pl !!
|
Wchodze tylko na jedna strone o Pogoni - ta najlepsza (i z czarnym tlem)...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Śmieszna kara dla Szczakowianki - 11/04/2004 09:43
> bez kitu arkadius po jakiego chuja pokazuejsz sie na tej stronie jeżęli
> wchodzisz tylko na tą z czarnym tłem. Sam sobie zaprzeczasz !!! A to znaczy ze
> jestes debilem
[Ostatnio edytowane przez Zoe: 2004-04-10 18:30]
Po to downie zeby sie posmiac z takich jak wy. Coz, czlowiekowi potrzeba czasami troche rozrywki, a jesli robi sie przy tym cos dobrego (czyt. broni praw autorskich) to juz w ogole jest super sprawa!
Pozdro dla debilkow z tego forum
|
Wchodze tylko na jedna strone o Pogoni - ta najlepsza (i z czarnym tlem)...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-