| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Baniak do Indonezjii - 26/03/2004 22:43
Baniak zapowiedział że po sezonie odchodzi do klubu z Indonezjii 
Co o tym sądzicie ?
Według mnie zjebał se wizerunek i udowodnił że leci na $$$ .... żałosne
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
Odp: Baniak do Indonezjii - 26/03/2004 23:06
> Baniak zapowiedział że po sezonie odchodzi do klubu z Indonezjii 
Co o tym
> sądzicie ?
Według mnie zjebał se wizerunek i udowodnił że leci na $$$ ....
> żałosne
skąd takie info masz??
|
|
|
|
|
Odp: Baniak do Indonezjii - 26/03/2004 23:06
Ja pierdziele dajcie sopkuj ale dupek z niego niech se idzie razem z drumlakiem do cracovii może tam dostanie jak on dużo kasy...
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Baniak do Indonezjii - 26/03/2004 23:43
moim zdaniem dobrze robi, zabezpiecza sobie dupe (przyszłość), jakoś nie che mi się wierzyć , ze daliby mu poprowadzic Pogoń w 1. lidze; moze juz terez jest na ten temt dogadany z ptakiem; w końcu Baniak jest tylko i az specjalistą od awansów... w końcu lepiej odejść samemu niz zostać "wywalonym"a to na pewno w złym świetle przedstawią ogólnopolskie gazety itp. nie straci na tym reputacji a zarobi to co widac ze kocha czyli kase, bo rozumiem ostatecznie jakąs afrykańska reprezentacjie ;] ale indonezja to troche lipa jak na moj gust..
|
na dobre i na złe
|
|
|
|
Odp: Baniak do Indonezjii - 26/03/2004 23:50
moim zdaniem bardzo dobrze robi, nigdy tu nie pasowal, baniak tam cie moze bardziej pokochaja ...
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Baniak do Indonezjii - 26/03/2004 23:53
Ide o zakład, że jeśli to prawda, to teraz wszyscy będą mówić "niech spierdala" A jak wypominałem kiedyś na tym forum jak to Boguś w eLchu śpiewał to zostałem zbluzgany i uznany za jakiegoś pomyleńca
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Baniak do Indonezjii - 27/03/2004 00:58
a dalej bede trzymal sie swojego
piłkarz i trener jest jak dziwka - pojdzie tam gdzie wiecej kasy mu dadzą
ale jak awansujemy do 1 ligi to i tak dla Bebeto wielkie "Respect" 
juz kiedys mowilem ze to Pietrzak bedzie tutaj ekstraklase prowadzil
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Baniak do Indonezjii - 27/03/2004 07:59
Jego zadaniem jest wprowadzenie Pogoni do ekstraklasy, natomiast jezeli odejdzie to ptaszek niech lepiej robi liste zakupow bo z takimi (niektorymi) pilkarzykami sobie rady niedamy w 1 lidze, no i jak baniak odejdzie to Mariuuuusz Kurassssssss!!!!
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Baniak do Indonezjii - 27/03/2004 08:45
Według mni Baniak dostał już cynk od Ptaszyska że jak popełni jakiś błąd to jebany chuj Pietrzak wsskoczyna jego miejsce, bo to jest faworyt Ptaszyska. Baniak powinien zostać!!! Ale jak coś to only Mariusz Kuras.
|
Babilon Team
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Baniak do Indonezjii - 27/03/2004 09:17
> info jest z 90minut 
i nie do Indonezji tylko do Malezji
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Baniak do Indonezjii - 27/03/2004 10:07
A TU CALY ARTYKUL
W rozmowie z dziennikarzem rzeszowskiej gazety codziennej "Nowiny”, na pytanie dotyczące pracy w szczecińskim klubie po ewentualnym awansie do ekstraklasy popularny "Bebeto” miał powiedzieć:
- Zastanawiam się nad tym. Gdyby udało mi się zrealizować ten ambitny cel to jednak bym podziękował. Otrzymałem niezwykle atrakcyjną finansowo propozycje pracy trenerskiej w dalekiej Indonezji. Chciałbym spróbować swoich sił na obczyźnie.
Ta informacja zaskoczyła samego... Baniaka. W rozmowie z "Głosem” szkoleniowiec zaprzeczył pogłoskom.
- To bzdura. Zadzwonił do mnie znajomy dziennikarz w trakcie gdy byłem mocno zajęty. Zapytał mnie o dalsze moje plany po awansie. Odpowiedziałem mu, że gdy mój czas w Pogoni się skończy skorzystam z oferty, którą wciąż kuszą mnie działacze z Malezji a nie Indonezji. Wyraźnie jednak chcę podkreślić, że moim marzeniem jest jak najdłuższa praca w szczecińskim klubie. Chcę z Pogonią wywalczyć awans do ekstraklasy i grać w niej jak najdłużej.
Wiadomo jednak jakie jest życie trenera. Jeżeli kiedyś mój czas w Pogoni się skończy, to wówczas dopiero przemyślę propozycję z Malezji - powiedział szkoleniowiec portowców.
źródło: Głos Szczeciński
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-