| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Pogoń-Neftczi Baku 0:3 - 01/03/2004 16:52
Skład Pogoni: Wyparło (Pilarz) - Celeban (Napierała - zmiana powrotna), Magdoń, Masternak, Matlak (Rodrigo) - Łabędzki, Napierała (Biliński) - Mauro, Kaźmierczak (Trałka), Batata (Kubicki) - Moskalewicz.n przegrala z neftczi baku 0:3
bramki tracili w 37,51 i 69 min.
|
ZAWSZE WIERNI POGONI
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Neftczi Baku 0:3 - 01/03/2004 16:57
Jak dla mnie pozostaje tylko powiedzieć "Nic się niestało portowcy nic się niestało" ale itak uważam że to jest imponujące co Pogoń zrobiła w sparingach :
Mecze - 13
Wygrane - 10
Remisy - 2
Porażki - 1
Elegancko
A gole ...
41 - 12 jakby portowcy tak grali w lidze...
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Neftczi Baku 0:3 - 01/03/2004 17:02
Dla mnie to wypadek przy pracy.Ale pewnie i tak Baniak był zadowolony ze stylu gry Portowców
P.S.: Ciekawe czy to był już ostatni sparing w tym okresie przygotowaczym [Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-03-01 17:03]
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Neftczi Baku 0:3 - 01/03/2004 17:47
> Dla mnie to wypadek przy pracy.Ale pewnie i tak Baniak był zadowolony ze stylu
> gry Portowców
P.S.: Ciekawe czy to był już ostatni sparing w tym okresie
> przygotowaczym
zastanawiam sie czy to cynizm z Twojej strony. czy ustawienie Baniiaka jest takie zle? widzialem mecze w tym ustawieniu i wydaje sie ze w sparingach sie sprawdzalo. fakt liga zweryfikuje wszystko ale poczekajmy z opiniami. wszystko zalezy od zawodnikow i ich motywacji - miejmy nadzieje ze im jej nie zabraknie
pozdrawiam. [Ostatnio edytowane przez Szamał: 2004-03-01 17:48]
|
acidland
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Neftczi Baku 0:3 - 01/03/2004 18:32
nie ma co sie podniecac wygranymi w sparingach, albo dolowac porazkami. spokojnie, juz za 2 tygodnie dowiemy sie jak sie nowy system sprawdza. sparingi to tylko przygotowania. [Ostatnio edytowane przez .mike.: 2004-03-01 18:33]
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Neftczi Baku 0:3 - 01/03/2004 18:33
Zgadzam się z wami-"nic się nie stało portowcy nic się nie stało"
Może i ta porażka była potrzebna, żeby nie myśleli, że każdą drużynę mogą pyknąć 4 bramkami. W lidze się zrehabilitują!!
|
Fan Club Pogodno
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Neftczi Baku 0:3 - 01/03/2004 19:10
Typowy błąd w sztuce...Nikt chyba nie będzie rozpaczał po porażce w meczu sparingowym, bo przecież takie spotkania są do wypróbowania taktyki, sprawdzenia składu itp. Teraz po takiej porażce będą mogli wyciągnąć wnioski na temat tego co zrobili źle, jakie błędy muszą wyeliminować i myślę, że taka porażka na zakończenie da im trochę do myślenia i pokaże, że może czuli się już zbyt pewnie i lekko sprowadzi ich do parteru...
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Neftczi Baku 0:3 - 01/03/2004 19:37
Neftczi nie jest takie słabe, to etatowy mistrz Azerbejdżanu - mam przekonanie graniczące z pewnością, że ponad połowa drużyn pierwszoligowych nie poradziłaby sobie z nimi...
Tak więc wynik określam jako "przeciętny", mogło i powinno być trochę lepiej.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Neftczi Baku 0:3 - 01/03/2004 20:03
Bez takiej profanacji forum Zyleta-mowa o sygnaturze.... Bo byla zjebkaale juz edytuje bo wykasowales. [Ostatnio edytowane przez Sanbal: 2004-03-01 20:04]
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
|
|