| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jak myślicie czy obecny skład może walczyć o 1 lige???? i... - 20/02/2004 15:03
Walczyć zawsze może Ale to zależy od atmosfery wokół klubu i w samym klubie. A co do kupienia jeszcze jakiegoś zawodnika to przydałby się moim zdaniem jakiś szybki, lewy pomocnik (typu Kaczmarka )
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
Odp: Jak myślicie czy obecny skład może walczyć o 1 lige???? i... - 20/02/2004 15:14
Uważam że będzie bardzo ciężko... boje sie że może nie byc pierwszej ligi na jesień (sercem jestem za Pogonią i wierze w awans rozsądek podpowiada inaczej). Tak naprawde nie wzmocnilismy sie w przerwie zadnym naprawde klasowym zawodnikiem, a to jest niezbedne do awansu. Transfery które były mogą nie wystarczyć tym bardziej że nie kupiono żadnego napastnika. (Nie pękaj Misiek wiem że na tym forum znalazłoby się kilku debili, ale no chyba nikt nie będzie Cie bluzgał za ten temat !)
--- Chamstwu, głupocie i zacofaniu mówie NIE !!! --- [Ostatnio edytowane przez Wierni Kibice Na Zawsze Z Pogonią: 2004-02-20 15:17]
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jak myślicie czy obecny skład może walczyć o 1 lige???? i... - 20/02/2004 15:42
Tak jak wielu z nas jestem optymistą no i wiadomo ze przydalby sie ktos z szybkich pomocników ale kto konkretnie to powinien powiedziec Dawid Ptak szybkie rajdy lewą czy prawą stroną to by bylo niezle POZDRO
|
Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
|
|
|
|
Odp: Jak myślicie czy obecny skład może walczyć o 1 lige???? i... - 20/02/2004 15:43
uważam że w tym składzie Pogoń nie ma żadnych szans na awans !! ciężko im było na jesień w tym składzie grać zwłaszcza na wyjazdach a w tej rundzie z wszyskimi faworytami gramy na wyjazdach !! myślę że powinni jeszcze kupić jakiegoś dobrego napastnika żeby grał w tym systemie Baniaka na wysuniętej pozycji bo Moskalewicz na pewno sie nie sprawdzi !! i jeszcze jakiegoś doświadczonego pomocnika
|
PS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jak myślicie czy obecny skład może walczyć o 1 lige???? i... - 20/02/2004 16:43
> zostaniemy w 2-ej lidze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i tak ma być !!!!!!!!! no i ptak
> spierdoli...
jjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Optymista jesteś   
JA myśle że awansują a w 1 lidze jeśli niebędzie dołków finansowych tak jak rok temu to będziemy w połowie tabeli.
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jak myślicie czy obecny skład może walczyć o 1 lige???? i... - 20/02/2004 17:03
> uważam że w tym składzie Pogoń nie ma żadnych szans na awans !! ciężko im było
> na jesień w tym składzie grać zwłaszcza na wyjazdach a w tej rundzie z wszyskimi
> faworytami gramy na wyjazdach !! myślę że powinni jeszcze kupić jakiegoś dobrego
> napastnika żeby grał w tym systemie Baniaka na wysuniętej pozycji bo Moskalewicz
> na pewno sie nie sprawdzi !! i jeszcze jakiegoś doświadczonego pomocnika
Chyba spadles z ksiezyca ze tak myslisz przeciesz Pogon wygrala duza czesc meczy nie miala problemow ze strzelaniem goli bronila sie madrze wkoncu stracila najmniej bramek i nie pier....
|
Pogoń To My!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jak myślicie czy obecny skład może walczyć o 1 lige???? i... - 20/02/2004 20:28
> jednego pomocniak i jednego obrońce i Pokładowskiego było by naprawde dobrze
obronce to sie zgodze. moze byc np. Cecot z Ruchu, aktualnie bodajze wystawiony na sprzedaz. Ale pomocnik srodek mamy zapelniony, prawa flanka (w przypadku dojscia Pokladowskiego) tez nie najgorsza, tylko ta lewa mnie boli. Pomylka dla mnie jest cofniecie "lewusow" o jedna formacje, tzn. Matlaka z pomocnika na obronce i Moskalewicza na pomocnika. chlopaki sie gubia, ciagnie ich do przodu, widac to bylo w meczu z kujawiakiem, gdzie w I polowie goscie wyprowadzili kontre na lewej stronie Pogońi i ogolnie przeprowadzili wiekszosc akcji swoim prawym skrzydlem. to jest moje zdanie. nie potrzeba pomocnika, tylko dobrego, lewego obronce trzeba sprowadzic. tylko gdzie takiego znalezc Moze Stolarczyk nie bedzie lapal sie do skladu Wisly po przybyciu tego mlodego serba (<- pomarzyc zawsze mozna)
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|