| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Prezes Klubu - wiceprezydentem Miasta - 05/02/2004 13:58
Bez komentarza... .......normalnie parodia....
[Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-02-05 14:32]
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Prezes Klubu - wiceprezydentem Miasta - 05/02/2004 14:20
przesada normalnie przesada!!!!
jurczyk wypierdalaj ty glupi jołopie
co to ma byc wogole ten czlowiek powinien sie leczyc!!!
W zakresie jego kompetencji mają znaleźć się sprawy związane z inwestycjami w Szczecinie.
no to juz wiadomo jak to bedzie
ptaszek zgarnie co lepsze tereny i ruszy dalej !!! [Ostatnio edytowane przez ganja man: 2004-02-05 14:27]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Prezes Klubu - wiceprezydentem Miasta - 05/02/2004 15:19
HAHAHAHHAHAHAHA  Inaczej się nieda skomentować NIEŹLA MA NASRANE NASZ KOCHANY PREZYDENT
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Prezes Klubu - wiceprezydentem Miasta - 05/02/2004 15:45
TO sie nazywa ....odpowiednia osoba ( z kompetencjami) na odpowiednim stanowisku!!!! - buhahahaha
Jurczyk Brawo - Teraz Dawidek na sekretarza mista - też jest z niego bardzo dobry manager( czyt. Kaczmarek) , ale uważaj bo Antos czatuje na twoje miejsce
|
Pogoń Legia!
|
|
|
|
Odp: Prezes Klubu - wiceprezydentem Miasta - 05/02/2004 16:09
> No i nasz "kochany" Maryjan pokazał jak sie liże dupe pikniką tym iż wział
> Czesnego na wice prezydenta, a tak poza tematam to Maryjan jak z tą śniezną
> górką ?? pozdro
no właśnie jak z tym projektem... ja ciągle nie wiem czemu chcę by doszedł do skutku.....
> JURCZYK WON!!!!!
100% poparcia.....
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3