| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co o tym myślicie - 02/01/2004 16:59
kiedys były jakies w gazetach ..... pomysł nie głupi tylko potrzeba organizacjii i pieniędzy.Pamiętam że widzew obkleił całą łodz hehe nawet wlepki widzewa można było znależć w paryskim metrze...
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co o tym myślicie - 02/01/2004 19:27
Jestem za tylko ktos musi wylozyc kase na ich produkcje na poczatku . z niecierpliwoscia bym czegal na zrealizowanie tego projektu
|
Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie . AVE POGOŃ !!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co o tym myślicie - 02/01/2004 20:04
My ze znajomymi też mieliśmy taki pomysł. Jest on trudny do realizacji ale nie nierealny. Być może na meczach bedą w sprzedaży vlepki. Całkowity dochód by szedł na oprawę i produkcję nastepnych.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co o tym myślicie - 02/01/2004 22:44
myśleliśmy o vlepkach (były już projekty) ale ostatecznie na pierwszy ogień poszły koszulki... i czekam aż ktoś te jebane koszulki ode mnie zabierze już - bedzie kasa z koszulek - będziemy myśleć dalej.... możliwe że będą to właśnie vlepki.... chociaż chyba będą musiały jeszcze poczekać - szczerze mówiąc to nie jestem taki pewien czy pomysł vlepkowy przyjął by się w Szczecinie.... a jeśli mamy robić je po to żeby później tysiącami zalegały u nas po szafach to nie ma to większego sensu...
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Co o tym myślicie - 02/01/2004 22:47
Dobry pomysl...ale helmut ma racje ..bylo paru takich co pozamawialo koszulki i nie wzieli ich i co helmut ma teraz z nimi zrobic ?? beda wlepki jak sprzedadza koszulki ...
|
POGOŃ To My !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co o tym myślicie - 02/01/2004 23:35
> inblu ...chyba masz troche nielegalny opis pod wpisem...!! reklamujesz inna
> strone a to o ile wiem jest zabronione ??!!
straszny lizus z ciebie kozuch , nie sadzisz?
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co o tym myślicie - 03/01/2004 01:00
> co to sa te wlepki?
jakas odmiana nalepki czy moze zupelnie cos innego?
są to nalepki propagujące nazwe jakiegos klubu,logo lub jakies haslo
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
Odp: Co o tym myślicie - 03/01/2004 01:19
> Dobry pomysl...ale helmut ma racje ..bylo paru takich co pozamawialo koszulki i
> nie wzieli ich i co helmut ma teraz z nimi zrobic ??
heh... kilku? już nie mam siły! jeszcze z tydzień i wrzuce tą czarną liste
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Co o tym myślicie - 03/01/2004 10:50
> > Dobry pomysl...ale helmut ma racje ..bylo paru takich co pozamawialo koszulki
> i
> nie wzieli ich i co helmut ma teraz z nimi zrobic ??
moze ktos by je tez bedzie chcial kupic.
co to za koszulki?
no i po ile?
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|