| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sparing - 04/01/2004 21:00
A dzis wogole byl jakis sparing jesli byl to z kim i jaki wynik ??!! [Ostatnio edytowane przez skowruss: 2004-01-04 21:00]
|
SZCZECIN MOIM MIASTEM POGOŃ MOIM ŻYCIEM !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sparing - 26/01/2004 13:13
Czy ktoś z was słyszał że w środe (28 styczeń) w Szczecinie Pogoń gra sparing z Gwardią Koszalin i Odrą Chojna?? Bo na sports.pl coś napisali, ale nikt więcej nic o tym nie pisał. Czy to jest prawda i ten sparing się odbedzie na Twardowskiego?? Wiecie COŚ O TYM??
Źródło: http://www.sports.pl/index.phtml?show=1&s=14&ns=31701
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sparing - 26/01/2004 13:23
> ziomuś ten sparing jest dopiero 28 lutego !! a nie tak jak napisałeś że 28
> stycznia!! przemyśl zanim coś napiszesz
To wejdź sobie na www.sports a potem na "piłka nożna" i zobacz. Na samym dole artykułu o meczu Pogoń - Wybrzeże pisze że w najbliższą środe. I ja się tylko pytam czy ktoś coś o tym wie... 
A tak w nawiasie to napisali na oficjalce Pogoni:
"Wieści z obozu.
Powoli dobiega końca pierwszy obóz przygotowawczy do rundy rewanżowej. Jutro na stadionie w Niechorzu odbędzie sie gra wewnętrzna. Natomiast wieczorem przyjeżdża Miłosz Stępniewski, który z pomocą dostępnych środków audio-wizualnych będzie omawiał wady i zalety gry w systemie 1-4-2-3-1.
W środę odbęda się dwa sparingi - z Odrą Chojna o godzinie 12:00 i z Gwardią Koszalin o 14:00. Po tych meczach zespół zostanie podzielony na dwie grupy - jedna będzie tworzyła trzon pierwszego zespołu i przygotowywała sie do walki o ekstraklasę, druga stworzy zespół rezerw. Miejsce rozegrania obu meczy nie jest jeszcze znane - w grę wchodzą 2 miejsca: stadion Pogoni lub stadion ze sztuczną nawierzchnią w Policach."
Czyli możliwe że w środe mamy pierwszy sparing w Szczecinie Ale i tak ja nie bedzie w Szczecinie to może wybiore się do Polic
Źródło: www.mkspogon.pl
[Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-01-26 15:01]
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
Odp: Sparing - 26/01/2004 15:18
28 styczeń godz. 12 sparing z Odrą Chojna,a o godz.14 z Gwardią Koszalin...
Będzie wojna z Odrą Chojna
|
Better dead than red!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sparing - 26/01/2004 15:24
Jak bedzie sparing w Szczecinie to rozumiem że można liczyć na większosć ?
Ja sprubuje się wyrwać z budy, jak dobrze pujdzie (kto chodzi do GM9 to wie jak trzeba się wysilić żeby wyjść ). Napewno bede na tym meczu o 14.
Ale przecież nie wiadomo czy napewno ten mecz bedzie przy Twardowskiego, czy może w Policach. [Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-01-26 15:53]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sparing - 26/01/2004 16:45
> Mecze odbeda sie najprawdopodobniej w Policach na sztucznym przy ul. Piaskowej
A jak tam dojechać ??
Dobra już wiem.
można usunąć ten post [Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-01-26 16:58]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sparing - 26/01/2004 21:18
Boisko w Policach jest odśnieżone i super przygotowane na przyjazd Portowców, wiec jeśli warunki atmosferyczne będą sprzyjające to mecze na 100% odbędą się w Policach.
|
Nigdy nie spadnie...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sparing - 26/01/2004 21:56
chłopaki mam pytanie wybieram sie w sorde na mecz Pogoń vs. gwardia wiecie jak tam dojechać         ??////
|
Byliśmy Tu I Zawsze Będziemy, Stąd Jesteśmy I Tu Umrzemy
|
|
|
- 1
- 2
-
|