| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
śnieżna górka - 24/11/2003 17:21
to roboczy tytuł nowego projektu zwiazanego z Pogonia
miedzy Szczecinem a Kołbaskowem na 50 hektarach ma powstac centrum rekreacyjne: boiska treningowe, hotele itp. Beda tez sklepy
Wlascicielem tego ma byc MKS Pogon SSA.
Z tego zrodla ma byc finansowana spolka.
1 grudnia dyskutowana bedzie ta sprawa na sesji RADY MIASTA
Co sadzicie na ten temat??
Ptka i spolka dogada sie z miastem, czy bedzie jak z Bekdasem i Gondorem??
Pozdrooo
|
niewazne z kim sie spi - wazne zeby sie wyspac!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: śnieżna górka - 24/11/2003 17:31
to kto komu robi laske? bo ja myslalem ze Marian jemu 
wiedzialem ze w pewnej chwili pojawi sie problem finansowania klubu z jakiejs dzialalnosci
nawet nacpana wrozka by to przewidziala
miejmy nadzieje ze te mozgi z urzedu juz sie troche nauczyly ze nie ma nic za darmo
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: śnieżna górka - 24/11/2003 18:41
a ja mam nadzieje że dojdzie do porozumienia, i Ptak wybuduje co bedzie chciał, wtedy piniadze ze swoich infestycji bedzie mógł przeznaczać na nasz klub, i nie odejdzie jak Bekdas robiac tylko nadzieje i długi.....
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: śnieżna górka - 24/11/2003 19:13
Właśnie skąd masz info ale ja sądze że nie ma co się podniecać na zapas bo mamy już złe doświadczenia z tego typu inwestycjami :-( Ale gdyby to wypaliło było by zajebiście!!!!!!!!!!!!!!!!Tylko żeby był jeszcze kompleks basenów ;-)No 3-mam kciuki
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: śnieżna górka - 24/11/2003 20:36
No w końcu nie chodzi o tereny wokół stadionu. Mam nadzieję, że ta inwestycja powstanie bo jest potrzebne takie coś w naszym regionie.
pozdro.
|
Goleniów z Pogonią
|
|
|
|
|
|
|
Odp: śnieżna górka - 24/11/2003 22:43
eh i znowu będzie to samo co roku?
Najpierw jakiś pseudobizmesmen zainwestuje troche w Pogoń, potem będzie chciał jakieś tereny, następnie nie dogada się z miastem i spierdoli gdzie indziej! SKĄD MY TO ZNAMY?
Zejdzcie na ziemie, a nie marzycie o jakis basenach i ze tym razem bedzie wszystko OK i bedziemy mieli silna Pogoń.
|
POLICCY FANATYCY
|
|
|
|
Odp: śnieżna górka - 24/11/2003 23:02
> eh i znowu będzie to samo co roku?
Najpierw jakiś pseudobizmesmen zainwestuje
> troche w Pogoń, potem będzie chciał jakieś tereny, następnie nie dogada się z
> miastem i spierdoli gdzie indziej! SKĄD MY TO ZNAMY?
Zejdzcie na ziemie, a
> nie marzycie o jakis basenach i ze tym razem bedzie wszystko OK i bedziemy mieli
> silna Pogoń.
____________________________________________________________________________________
Słuchaj ale to prawdziwy POLAK anie jakiś turek albo tym gorzej szwed bleeee.Wkońcu jest takie przysłowie "do 3 razy sztuka"!!! Może teraz się sprawdzi!!! oby
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
Odp: śnieżna górka - 24/11/2003 23:26
oby się sprawdziło i udało tylko co do tych terenów koło Kołbaskowa to raczej powinien Ptak pogadać z prezydentem Polic bo to powiat policki
|
Pierwsza liga pierwsza liga Mks
|
|
|
|
|
|
|
Odp: śnieżna górka - 24/11/2003 23:55
>Słuchaj
> ale to prawdziwy POLAK anie jakiś turek albo tym gorzej szwed bleeee.Wkońcu jest
> takie przysłowie "do 3 razy sztuka"!!! Może teraz się sprawdzi!!! oby
Zgadza się Polak, ale ile już polskich klubów wysterował ?? ![:]](grafika/emoticons/krzywy.gif)

Ten transparent kibiców ŁKS-u mówi sam za siebie
|
POLICCY FANATYCY
|
|
|
|
Odp: śnieżna górka - 25/11/2003 00:58
> >Słuchaj
> ale to prawdziwy POLAK anie jakiś turek albo tym gorzej szwed bleeee.Wkońcu
> jest
> takie przysłowie "do 3 razy sztuka"!!! Może teraz się sprawdzi!!! oby
Zgadza
> się Polak, ale ile już polskich klubów wysterował ??
">
___________________________________________________________________________________
Każdemu ptakowi kończą się kiedyś siły i chęci do dalszego podróżowania więć miejmy nadzieje że właśnie w Szczecinie zakończy swoje podróże!!! pzdr 
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
Odp: śnieżna górka - 25/11/2003 15:03
Moim zdaniem trzeba podejść do tych planowanych inwestycji z umiarkowanym optymizmem. Mamy już nie miłe wspomnienia o inwestycjach na terenach za panowania Pana Bekdasa i Gondora. Lecz widać tu wielką róźnicę między inwestycjami. Po pierwsze Ptak nie ma na myśli terenów Pogoni tylko gdzie indziej. U jego poprzedników celem było głównie budowa centrum handlowego i jakiś sklepików a nie rekreacji lub ośrodków treningowych. Ptak stawia głównie na rekreacje ale też hotelarstwo i bazy sportowe. Na pewno znajdą się tam jakieś markety nie ma co ukrywać no ale jak się jest w takim centrum np. wodnym to trzeba gdzies kupić. Następnie człowiek myśli bardzo logcznie. Wie, że wejdziemy do Uni Europejskiej a centrum które ma powstać znajduje się nie dalekoi Granicy Polsko Niemieckiej, więc liczy głównie na kase niemców którzy będą trzaskali kasą. A więc w sumie trzeba patrzeć optymistycznie na projekt a nie jak nie, którzy twierdzą "a już chce tereny to niech spierdala bo będzie jak kiedyś". A Ci co sie tak wypowiadają myślą błednie bo POgoń musi się z czegoś utrzymywać nie tylko z prywatnych pieniędzy Ptaka. Ogółem rzecz biorąc kiepska jest baza treningowa. A więc ludziska trzeba trzy mać kciuki żeby wszystko wyszło.
pozdro.
ps. miejmy nadzieję ,że ci radni śmieszni się zgodza
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
Odp: śnieżna górka - 25/11/2003 15:08
Tez martwi mnie to ze znow bedzie jakas rozgrywka o tereny pewnei wszyscy maja takie odczucia ale mam nadzieje ze jak juz wczesniej napisano do "3 razy sztuka"..........
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: śnieżna górka - 25/11/2003 15:57
Zgadzam sie z mati_mks. Teraz nie ma tak ze klub sam przetrwa, musi byc kasa. A nie znam nikogo kto z wlasnej kieszeni dawalby kase na klub nie majac nic z tego w zamian (no moze poza Romkiem Abramowiczem, ale to inna bajka ) Jak bedzie w Szczecinie centrum rekreacyjne ktore bedzie w calosci sponsorowac Pogon to extra.
PS Te tereny na ktorych planowana jest inwestycja naleza do Szczecina a nie Polic czy Kolbaskowa
|
|
|
|
- 1
-
|