| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
ja go tu nie chce!! - 21/08/2003 13:19
Niewykluczone, że do Pogoni Szczecin trafi jeden z zawodników Wisły Kraków - poinformował "Sport".
"Nie ukrywam, że jestem po rozmowie z wiceprezesem Wisły Kraków Zdzisławem Kapką. Nie była to rozmowa kurtuazyjna, bo chętnie przygarnęlibyśmy młodego obrońcę Kamila Kuzerę" - powiedział Bogusław Baniak, trener Pogoni Szczecin.
Przeciez ostatnio zalatwil kolano Skrzekowskiego bedac pod wplywem alkoholu ponoc, niech spada!!!
|
niewazne z kim sie spi - wazne zeby sie wyspac!!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ja go tu nie chce!! - 21/08/2003 13:44
> rzeciez ostatnio zalatwil kolano Skrzekowskiego
> bedac pod wplywem alkoholu ponoc, niech spada!!!
Hehe no nie wiem komu zalatwil kolano, ale wszystko moglo sie zdarzyc jak sie chlopaki postanowili autkami poscigac. Glupota wpisana jest chyba w mlodosc.
Dostal nauczke i cale szczescie nikogo nie zabil, a ze pod wplywem alkoholu... czlowiek nie kaktus... 
Pozdr.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ja go tu nie chce!! - 21/08/2003 18:29
łasic ciekawe czy tak byś napisał jakby zabił twoją matkę?
a jakby Dariusz Dudka przeszedł do Pogoni to też byś nie miał nic przeciw?
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
Odp: ja go tu nie chce!! - 21/08/2003 19:29
chodzi o to ze to nie pierwszy jego wybryk, w zime w kielcach bil sie z jakimis kolesiami i wrocil ze zlamana reka
boje sie ze bedzie mial zly wplyw na reszte ekipy!!
|
niewazne z kim sie spi - wazne zeby sie wyspac!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ja go tu nie chce!! - 21/08/2003 22:28
To jest naprawdę bardzo, ale to bardzo dobry piłkarz. W Wiśle rozegrał już niejeden mecz, nawet w europejskich pucharach (rewelacyjny mecz przeciwko Hajdukowi w Splicie!). Ma to nieszczęście, że w Wiśle jest Baszczyński. U nas byłby idealnym zawodnikiem na prawą pomoc lub prawą obronę, Michalski mógłby zejść do środka defensywy.
Oczywiście - inną sprawą jest ten fatalny wypadek. I tu jest powód do zastanowienia...
Ale, za Kuzerą przemawia więcej argumentów niż przeciwko niemu - ja jestem na TAK.
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ja go tu nie chce!! - 21/08/2003 23:17
To jest właśnie polskie piekiełko. Jeśli pan piłkarz coś potrafi to jest świętą krową i nic nie można mu zrobić, bo zawsze się jakiś klub połasi na jego umiejetności. Np. w Niemczech już byłby skończony, a przynajmniej poszedłby w odstawkę na dłluższy czas. Jeśli dalej będzie się tolerować taki stan to nasi kopacze NIGDY nie nauczą się profesjonalizmu.
Sportowo w Pogoni jak najbardziej pożądany. A tak na dobrą sprawę to powinien znaleźć zatrudnienie w każdym klubie ekstraklasy. Szkoda, że tak idiotycznie trwoni swój talent. Piłkarze w całej Polsce są strasznie rozpuszczeni więc nie sądze by mentalnie zaszkodził drużynie.
[Ostatnio edytowane przez Stary: 2003-08-21 23:20]
|
|
|
|
|
Odp: ja go tu nie chce!! - 21/08/2003 23:57
> To jest właśnie polskie piekiełko. Jeśli pan piłkarz coś potrafi to jest świętą
> krową i nic nie można mu zrobić, bo zawsze się jakiś klub połasi na jego
> umiejetności. Np. w Niemczech już byłby skończony, a przynajmniej poszedłby w
> odstawkę na dłluższy czas. Jeśli dalej będzie się tolerować taki stan to nasi
> kopacze NIGDY nie nauczą się profesjonalizmu.
Też nie demonizujmy - taki Kluivert rozjechał (po pijaku chyba, ale mogę się mylić) bodajże dwie osoby... I co, zrobili mu coś? Nic - a więc to nie jest tylko kwestia polskiego podwórka.
> Sportowo w Pogoni jak najbardziej pożądany. A tak na dobrą sprawę to powinien znaleźć zatrudnienie w
> każdym klubie ekstraklasy. Szkoda, że tak idiotycznie trwoni swój talent.
> Piłkarze w całej Polsce są strasznie rozpuszczeni więc nie sądze by mentalnie zaszkodził drużynie.
Otóż to. Ja myślę, że problemem Kuzery było to, że zarabiał dużo grając na dobrą sprawę w rezerwach Wisły. On się po prostu nudził, a regularna gra w II lidze może mu tylko wyjść na dobre.
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ja go tu nie chce!! - 22/08/2003 11:06
> W Niemczech wcale nie jest inaczej.
Najlepszy przyklad - Tomek Hajto i
> papierosy bez akcyzy.
Po pierwsze niczego mu nie udowodniono, a nawet gdyby to handel lewymi papierosami, choc jest zajeciem nagannym, nie ma wplywu na forme pilkarza. A rozbijanie sie po nocach samochodami w stanie wskazujacym na spozycie w srodku sezonu ... bez komentarza
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|