| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Minelo 10 lat od smierci Andrzeja Kujawy moze jakas flaga ku pamieci? - 25/05/2003 02:12
Ja mam jeszcze inny pomysl, moze trudny do zrealizowania ale warty przedyskutowania. Proponuje nazwac (oczywiscie umownie - miedzy kibicami) jedna z trybun (sektor na ktorym zasiada mlyn) trybuna FARAONA, moze sie to przyjmie i za kilkanascie czy nawet za kilkadziesiat lat kazdy mlody kibic bedzie wiedzial kto to byl Faraon bo zawsze zapyta dlaczego ta trybuna sie tak nazywa i wtedy ktos starszy mu zawsze wyjasni. W ten sposob pamiec po Faraonie pozostanie w kazdym z kibicow Pogoni a nie tylko w tych ktorzy go znali. Legia ma Zylete my mozemy miec FARAONKE. Co o tym sadzicie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Minelo 10 lat od smierci Andrzeja Kujawy moze jakas flaga ku pamieci? - 30/05/2003 14:18
> Kto to był bo jeszcze się nie oriętuje w tym temacie ?? 
Właśnie czy ktoś mógłby mi bardziej przybliżyć kim on był, kim był Faraon. 10 lat temu to byłem taki mały, że jeszcze się za bardzo nie interesowałem piłką i nie kibicowałem tak bardzo Pogoni jak teraz.
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|