Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Białe koszulki Pogoni TICO... i nie tylko!!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Lu Dex
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8424 dni

Białe koszulki Pogoni TICO... i nie tylko!!!! - 19/05/2003 19:06
Witam ponownie!!!!Ponieważ poprzednia akcja zorganizowana przeze mnie cieszyła się sporym zainteresowaniem,informuje wszystkich,że zbieram zapisy na białą wersję koszulki Pogoni!!Cena 45 złoty-jak poprzednio wymagane minimum 50 sztuk.Koszulka będzie standardowo produkowana z nr 12 na plecach-bez możliwości wyboru innego numeru.Ponadto można również składać zamówienia na orginalne i nie powtarzalne spodenki Pogoni Szczecin również firmy TICO.Cena za sztukę-38 złoty(początkowa cena jaką usłyszałem do TICO to było 50 złoty,ale dyrektor osobiście polecił zniżyć cenę do 38 złoty).Minimum-45 sztuk.Dla chętnych udało mi się również załatwić zapisy na bluzę bramkarską TICO z emblematami Pogoni.Cena za sztukę-83 złoty(rzeczywista cena-155 złoty).Ilość sztuk potrzebnych do złożenia minimalnego zamówienia-6.Ale to nie wszystko.Po licznych e-mailach jest również możliwość zamówienia orginalnej bluzy dresowej TICO w brawach Pogoni(wzór poniżej) za 125 złote.Minimum sztuk-10.

Aby zapisać się na listę wymagam wysłania na [email protected] lub [email protected](konto go2.pl ostatnimi czasy szwankuj) e-mailu z wpisany swoim imieniem,nazwiskiem,ilość sztuk wybranej rzeczy wraz z rozmiarami,e-mailem( BARDZO WAŻNE) oraz opcjonalnie nr telefonu komórkowego(wten sposób przepływ informacji będzie szybszy).

Akcja ta jest organizowana tylko i wyłącznie przeze mnie i redakcja serwisu nie bierze w tym udziału.
Jak tylko uzbiera się wymagane minimum,podam kolejne informacje.
Poniżej zdjęcia każdego z gadżetów.
POZDRAWIAM!!
Obrazek jpg wstawiony na forum

PS PRZEPRASZAM ZA POMYŁKĘ.W TEKSIE POJAWIŁ SIĘ BŁĄD.CENY DRESU I BLOZY BRAMKARSKIEJ POWINNY BYĆ NA ODWRÓT!!!!

[Ostatnio edytowane przez Sanbal: 2003-05-14 19:06]

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
inblu
Kibic
Na forum od 8309 dni

**

Odp: Białe koszulki Pogoni TICO... i nie tylko!!!! - 13/05/2003 07:46
?? Na gg otrzymałem wiadomość, ze to bluza bramkarska kosztuje 83 zł. ??

Goleniów z Pogonią
Lu Dex
Kibic
Na forum od 8424 dni

Odp: Białe koszulki Pogoni TICO... i nie tylko!!!! - 13/05/2003 08:48
Widocznie pomyliłeś:)to dres kosztuje tyle.

A..
Kibic
Na forum od 8568 dni

Odp: Białe koszulki Pogoni TICO... i nie tylko!!!! - 13/05/2003 11:09
Od nowego sezonu nie wiadomo jakie beda stroje :P trzeba byc na czasie wiec jak dla mnie to lepiej poczekac te pare miechow i kupic nowy model :D [Ostatnio edytowane przez Al: 2003-05-13 11:11]

Lu Dex
Kibic
Na forum od 8424 dni

Odp: Białe koszulki Pogoni TICO... i nie tylko!!!! - 13/05/2003 11:14
A za parę miechów to taka koszulka to będzie antyczny unikat!!Dosyć że jej nigdzie nie dostaniesz to jeszcze będziesz patrzył łapczywie na tych którzy ją mają...;)
Uwierz mi że tak będzie,bo już teraz jest tak z granatowo bordowymi... [Ostatnio edytowane przez Sanbal: 2003-05-13 11:22]

K M
Kibic
Na forum od 8952 dni

Odp: Białe koszulki Pogoni TICO... i nie tylko!!!! - 13/05/2003 13:42
Sanbal masz rację... każdy "łapczywie" będzie patrzyłna kolesi w koszulkach na, których widnieje Svenska Group...

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
Lu Dex
Kibic
Na forum od 8424 dni

Odp: Białe koszulki Pogoni TICO... i nie tylko!!!! - 13/05/2003 14:12
W takim razie jesteś wyjatkiem.....

K M
Kibic
Na forum od 8952 dni

Odp: Białe koszulki Pogoni TICO... i nie tylko!!!! - 13/05/2003 14:32
Nie wydaje mi się :)

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
kopol
Kibic
Na forum od 8400 dni

Odp: Białe koszulki Pogoni TICO... i nie tylko!!!! - 13/05/2003 14:40
A ja tam sobie zamawiam.Jak przeszadłem sobie po mojej ukochanej wiosce w granatowej koszulce to prawie wszystkim galy na wierzch wyszly :).Pozdrowienia dla Sanbala i dla Panow Administratorów :)

Lu Dex
Kibic
Na forum od 8424 dni

Odp: Białe koszulki Pogoni TICO... i nie tylko!!!! - 13/05/2003 15:55
KiLeR.Jest takie przysłowie:Ile ludzi-tyle zdań.Tobie może akurat svenska sie nie podoba bo masz gleboki uraz do Gondora(jak kazdy-w tym i ja).Ale innym wlasnie chodiz o to aby koszulka byla w 100% replika orginalu!!Bo o to w tym chodzi.Pozdrawiam Rowniez Kopola:)No i Pana Administratora:D

Dynamito
Kibic
Na forum od 8319 dni

Odp: Białe koszulki Pogoni TICO... i nie tylko!!!! - 14/05/2003 06:50
"De gestibus non disputandum est" mowi lacinskie przyslowie.

Ja dopiero dzis otrzymalem koszulke granatowo-bordowa - jest w deche. Swietna jakosc, poprawny "meski" rozmiar, slow brak by opisac jak sie czlowiek cieszy :-) a cena?...... szok! tak tanio powinno sie zabronic handlowac! 45 zloty za koszulke legendarnego klubu to jest wprost PROFANACJA!! hehe

Przy okazji pragnalbym podziekowac Sanbalowi za te wspaniala inicjatywe jaka jest stworzenie mozliwosci dla nas kibicow zakupienia tych super gadzetow - tu na mysl przychodzi slowo wdziecznosc oraz uznanie. Brawo.

Moje zamowienie bylo troszku problematyczne - niestety musialo isc za granice, jednak to nie byl problem dla Sanbala - z taka uczynnoscia oraz rzetelnoscia nie spotkalem sie nigdy, nadal jednak sa wsrod nas tacy ludzie - thx!!

Hej ludzie! lato idzie.... czas wykombinowac troche grosza na biala koszulke bysta wygladali jak ludzie :-)

(zawsze mnie zazdrosc zzera jak widze merchandise jaki ma Elch lub sKarKa - od podkladek pod rejestracje, kubki srubki, bluzy, koszulki, czapki, szaliki, flagi, proporczyki...... a Pogoniarze musza kombinowac by choc barwy noszeniem koszulki reprezentowac...ech...)

serdecznie pozdrawiam

Pogon Fan(s) from Denmark - jebac pseudoszweda Kondona te lipianska kurwe
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769046121 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005