Mecz prawdopodobnie na płycie głównej, ze spikerem, telebimem i... kibicami Na tym meczu ma być zorganizowany doping dla młodych Portowców
Ostatnio w Białymstoku na młodzikach było 3 000, wierze, że u nas można zebrać się jeszcze większą liczbą - ale potrzeba do tego odpowiedniej mobilizacji i nakręcenia się przez każdego z osobna... każdy, dosłownie każdy jest potrzebny na tym meczu, by wspomóc Portowców
Ps. W 1986 roku Pogoń zdobyła Mistrzostwo Polski juniorów, teraz jest szansa powtórzyć wynik, a przy okazji dopingować młodych
Na rewanżowym meczu z Zawiszą w 86' było 7 000 ludzi na meczu...
Przecież nigdzie nie napisał, że to on decyduje. Co do samego meczu to myślę, że frekwencja będzie fajna, bo wielu znajomych wspomina mi o przyjściu na to spotkanie, a niestety na jedynkę ostatnimi czasy tak chętnie chodzić nie chcieli.
Ano... Napisał to co przeczytał na OFICJALNYM profilu ultrasow i ktoś kto jest "wyzej" oczywiście musiał to zaznaczyć.
Wszyscy na Pogoń bo warto wspierać chłopaków mających te barwy w serduchach!
Czyli jak potknie się im noga nie warto iść ? Mentalność w tym mieście czasem naprawdę przeraża...
Jest to pierwszy taki finał od 30 lat. Gra nasza młodzież przywiązana do klubu, i bez względu na wynik w Warszawie trzeba iść by naszą obecnością i dopingiem związać ich z klubem jeszcze bardziej. Dlatego bez chorych kalkulacji meldujemy się w środę na Twardowskiego !
Mysle ze Ty czy ja czy ktokolwiek inny na tym forum pojdzie na mecz bez wzgledu na wynik 1 meczu ale domyslam sie ze w cytowanym przez Ciebie poscie chodzi o zwyklych oglądaczy ktorzy chodzą na mecze w zaleznosci od pogody, wyników itd. a wiadomo takich ludzi jest w tym miescie duzo
Tak na marginesie to orientuje sie ktoś jakie sa nasze szanse na wygranie tego dwu meczu ?
Pewnie 50%50, dwa lata temu Wisła wygrała z Cracovia 2:1 u siebie i 0:10!!!! na wyjeździe , co mnie niezmiernie cieszy, upokorzyć tak nożowników u siebie przez największego wroga
"Wstęp na środowy mecz jest całkowicie darmowy i nie będzie biletowany. Nie ma też ograniczenia jeśli chodzi o miejsca, niepotrzebne są karty kibica. Jeśli tylko chcesz, możesz o 18 w środę pojawić się na Twardowskiego i nie potrzebujesz niczego więcej poza czasem wolnym i nutką fanatyzmu."
Klub powinien te informacje mocno puścić w obieg. Jak tak lubią marketing w internecie. To profile największe informacyjne, powinny o tym trąbić. A często spotykam się z pytaniami po ile bilety. Darmowy wstęp, nie potrzeba karty kibica. Okazja pokonania Legii, zdobycie Mistrza Polski i zdobycie awansu do Ligii Mistrzów i to w momencie, gdzie większość dyscyplin sportowych ma przerwę.
Mam nadzieję, że ogarną tam w klubie okazje jaką mają. Ładnie można by było rozpromować Pogoń.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.