Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: Pogoń Szczecin - cracovia - 10/05/2016 19:25
Cudów w grupie mistrzowskiej nie wymagałem ,chciałem tylko żeby najebali łacha i pasiatych lujów ....pół roboty zrobione ,jutro oczekuję na dokończenie .
Odp: Pogoń Szczecin - cracovia - 12/05/2016 12:29
Chyba najlepszy doping u siebie w tym sezonie, a przecież frekwencja nie porwała. Jedyne do czego można się przyczepić, ale to już za ogół spotkań to to, że niektórzy nie noszą barw, choćby szalika, a barwy to rzecz święta, tak mnie uczono. S. to właściwa osoba na gnieździe. Dzięki za pobudzenie szczecińskiej braci w końcówce sezonu - oby tak dalej!
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: Pogoń Szczecin - cracovia - 12/05/2016 12:50
Ciary! Nie wiem jak to wygladalo przed tv, ale stojac na "12" doping rewelacyjny. Super klimat. Ludzie sie angazowali. Rzadziej na meczach bywam bowiem zycie troszke innym torem poszlo... Szacunek bracia!
Daleko od Szczecina, ale miłość jeszcze większa! Tylko Pogoń!
Odp: Pogoń Szczecin - cracovia - 12/05/2016 13:00
Otóż to. Doping wczoraj był najlepszy w tym sezonie. Widać było zaangażowanie w śpiew. No i w końcu ludzie zeszli niżej i pod gniazdem nie było tak pusto jak zazwyczaj. Teraz sukcesywnie zwiększać liczebność w Młynie i trzymać poziom motywacji z wczoraj, a w przyszłym sezonie odbudujemy nasze Piekło.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.