Forumowe zasady - 21/07/2015 08:50
Jak doskonale wiecie - od jakiegoś czasu forum powoli "umierało". Przyczyny tego stanu są różne:
- "elokwencja" niektórych użytkowników,
- zaprzestanie pisania przez użytkowników z długim stażem,
- brak kontroli,
- zablokowana rejestracja.
Natomiast chcemy zmienić ten stan, dlatego też moderatorzy teraz będą "aktywnie" działać, a co za tym idzie - pewne rzeczy, które były tu pisane oraz ich forma nie będą już akceptowane. Jak forum odbierane jest przez innych zależy tylko i wyłącznie od nas samych. Niech każdy z Was weźmie po części odpowiedzialność za to, jak forum będzie wyglądać i wygląda.
My postaramy się o to, by rejestracja nowych użytkowników była możliwa i w miarę możliwości przywrócić forum do życia.
Jednakże bez Waszej pomocy sami nie damy rady
Liczymy na Waszą aktywność, zdrowy rozsądek i szacunek do brata po szalu Każdy z nas ma własne zdanie (lub niektórzy nie ), jednak zadbajmy o formę i styl wypowiedzi. Nasz język ojczysty jest piękny i nie bójmy się go używać (jakby co - w necie można w prosty sposób znaleźć słownik języka polskiego).
Każdy z nas chce, aby "Pogoń rosła w siłę"... jednak żeby Pogoń była silna, to Pogoń powinna nas łączyć, a nie dzielić
WSZYSTKIE HARDE BANDY ZJEDNOCZONE W SIŁĘ POGONIARSKIEJ PROPAGANDY
Ps. Jak macie jakieś pomysły, uwagi, piszcie. Zobaczymy co da się zrobić.
Odp: Forumowe zasady - 21/07/2015 22:08
Dlugi staz ? Dlaczego mialbym nie pisac ? Ja tylko udzielam sie w temacie pomocy komputerowej I taka zasada mi sie podoba Pozdrawiam wszystkich Jestem chetny do ew. moderacji, bo czasami mnie przeraza co to niektorzy pisza... az nie chce wnikac w takie sytuacje Badz znam paru tu tych osob na forum ktorzy by temu zadaniu sie podolali idealnie.
Ostatnio edytowany przez: LeOnik, 21 lipca 2015, 22:14 [1 raz(y)]
Odp: Forumowe zasady - 22/07/2015 00:18
Bardzo dobra wiadomość, że są osoby, które postarają się ogarnąć ten syf. Trochę już nie zabierałem głosu, ale wtrącę swoje trzy grosze
Największą bolączką od początku istnienia tego forum jest brak prywatnych wiadomości. Ostatnio, jak nie było moderacji problem się uwydatnił, bo dzbany zamiast prowadzić dyskusję/obrażać się na priv, to rozkładali temat, przez co nie chciało się tego nawet czytać.
Inna kwestia to co z forum na stronie stowarzyszenia? Będzie równolegle prowadzone, czy dojdzie do jakiejś fuzji?
Oby po otwarciu rejestracji nie powrócili Miedziak, Młynek i Lewsza
Powodzenia w walce z gruba pryszczatą leWszą która właśnie znów się uaktywniła.
Jak smutne życie trzeba mieć by chcieć tracić czas na spamowanie forum?
I jakim debilem trzeba być, by czekać tyle czasu na możliwość rejestracji i znowu spamować. Olac idiotę - po co mu dawać pożywkę, jeszcze się podnieci - a następnie wyj.ebać.
TeHaCe - o takich sytuacjach pisałem wcześniej w innym temacie - przypilnujcie by już nie powrócił.
Odp: Forumowe zasady - 24/07/2015 20:32
Myśle, że otwarcie rejestracji dla wszystkich to pomyłka i robienie sobie dodatkowej roboty, Admini. Polecam wprowadzic coś w rodzaju selekcji. Kto chce sie zarejestrowac moglby pisac email z krotkim uzasadnieniem do Adminow. Udzielający się po za internetem kibice powinni miec dostep do forum i dobrze byloby gdyby brali w tym udział. Kazdy kto potrafi merytorycznie coś dodać od siebie bedzie tu pozytywnie odbierany, ale w dobie powszechnej gimbazy wychowanej przy pomocy internetu przydałoby się sito do neutralizowania debili zanim zaczną zaśmiecać forum. Taka wolna sugestia...
Odp: Forumowe zasady - 24/07/2015 21:18
Krata Bosmana dla admina - taka selekcja, oczywiście w formie żartu
Szybciej będzie wyłapać delikwenta po kilku zdaniach niż po selekcji - moim zdaniem, roboty też mniej.
Odp: Forumowe zasady - 27/07/2015 23:17
Proponuję żeby moderatorzy przypięli temat o nazwie w stylu "napinka" czy tam "przejawy debilizmu" czy też "zakażony" to tak chemicznie w związku z naszym sponsorem , w celu ułatwienia sobie pracy. Jak to by działało? Kretyński posty, chamstwo i słoma z butów byłby tam wklejane przez tego kto to zauważy, a mod by to czyścił (jako odnośnik do posta). Czasem coś się pominie, a ktoś może to zauważyć i pomóc.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: Forumowe zasady - 28/07/2015 14:37
Można,także zrobić jakieś punkty karne/ostrzeżenia za debilne wpisy/brak szacunku do braci itp.
np 3 ostrzeżenia ban na 2 miesiące.
Otrzymanie pięciu ostrzeżeń jest równoznaczne z usunięciem użytkownika z Forum
Odp: Forumowe zasady - 28/07/2015 22:38
Nie ma żadnego innego sposobu na leWSZE niż zamknięcie rejestracji ? Bo jak widać ten psychol jest mocno zdeterminowany aby tu zaistnieć na forum.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.