Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 28/05/2012 13:27
Moim skromnym słowem Gratuluję wszystkim kibolom wytrwałości i ambicji , którzy mimo przeciwności i tułaczki po wioskach w niższych klasach rozgrywkowych byli na dobre i na złe z miłości do barw w przepełnionych sercach.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 28/05/2012 13:46
Chyba będzie tak, że o 15:10 pierwsza połowa, przerwa na ten orendżowy raport i po tym druga połowa. A co do meczu. Pewnie, że można było wywalczyć wcześniej ten awans, ale dla mnie osobiście takie zakończenie sezonu jest sto razy lepsze niż jak gdybyśmy mieli zapewniony od kilku kolejek. Doping jak i świętowanie w Gdyni, zabawa w pociągu, nocny przemarsz przez miasto i feta na stadionie zostaną zapamiętane przez Nas wszystkich na wiele lat. Teraz musi być już tylko lepiej!
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 28/05/2012 14:26
Ledwie żyję heheh wszystko mnie boli.Czekam na filmik z dopingiem ,bo muszę zobaczyc dlaczego nie moge mówić.Szacun dla tych co byli ,bo widowisko na trybunach stworzyliśmy nieprzeciętne.
Na spokojnie po meczu. Hernani KATASTROFA - cud, że w 1 połowie Arka nie wykorzystała chociaż 1 jego gafy. Golla strasznie słabo na defensywnym, przechodzili go praktycznie wszyscy jak chcieli. Dobre wejście Budki (3 sytuacje bramkowe w tym bramka), dynamiczny, dobrze z przodu i dobre powroty do defensywy. Dobry mecz Aki (ładna asysta przy 2 bramce, czasam tylkoi trochę za bardzo chimerycznie).
Ostatnio edytowany przez: eF^, 28 maja 2012, 16:49 [1 raz(y)]
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
mi w ogóle Orange on line nie śmiga...albo odlicza cały czas albo komunikat ze jakiś problem techniczny..może ktoś pomóc??
Ale jak siedzisz w NO to z Orange meczu nie ujrzysz?mozna chyba tylko na terenie pl ogladac...
I na to by wychodziło, bo próbowałem już chyba wszystkiego..
orange sport na necie nie odbiera tez w niemczech. ale tv jest i gitara
Mannheim baluje teraz terminarz nowy i szykowanie urlopu na mecze wyjazdowe do zobaczenia na trasie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.