Odp: Wisła Płock - Pogoń 3:2 - 03/10/2004 15:27
Bimber durniu na sektorze bylo 14,po za tym pond 50 nie wpuszczonych i kilkanscie osob na sektorach gospodarzy,wiec jak nie wiesz to zamknij sie!!!!Tyle w tym temacie,nie grali wcale zle,bramka Milara i Parzego bardzo ladne.Zreszta nie ma co ukrywac ze Plock mial wiecej dobrych sytuacji niz my,ale byla szansa na remis a nawet na 3pkt.tylko nie wiem czemu Baniak zdjal Bugiego skoro byl on jednym z lepszych na boisku!Aha a ich stadion wcale nie lepszy od naszego jak na jeden z 3najladniejszych obiektow w kraju to przecietny.
Odp: Wisła Płock - Pogoń 3:2 - 03/10/2004 17:48
Chociaz byly momenty zwatpienia Dalismy rade Nie rozkminieni
Pod koniec meczu dolaczylismy do sektora gosci, ale oczywiscie nas nie wpuszczono i stalismy obok.
Odp: Wisła Płock - Pogoń 3:2 - 03/10/2004 21:32> > Masz racje Kasztaniak, tylko powiedz mi dlaczego nie było Cie > Co to kurwa za personalne zagrania...K. jezdzi wiecej niz Ty,wiec troche zbastuj...Raz gdzies pojechales i tu probujesz cos osiagnac > ps.co do jakiegos Bimbra to pozostawie to bez komentarza >
Patyk ja też już troche jeżdże i na paru wyjazdach byłem a tak w ogóle to nie ciśnieniu się, przecież nie mam do nikogo pretencji! Tak sobie zażartowałem i wcale nie chce nic tutaj osiągnąc, bo nie musze! Ciesze sie z tego co mam. Zresztą NaFaZe i wiadomo o co chodzi
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Odp: Wisła Płock - Pogoń 3:2 - 03/10/2004 22:24> > > Masz racje Kasztaniak, tylko powiedz mi dlaczego nie było Cie > > Co to kurwa za personalne zagrania...K. jezdzi wiecej niz Ty,wiec troche zbastuj...Raz gdzies pojechales i tu probujesz cos osiagnac > > ps.co do jakiegos Bimbra to pozostawie to bez komentarza > > > > Patyk ja też już troche jeżdże i na paru wyjazdach byłem a tak w ogóle to nie ciśnieniu się, przecież nie mam do nikogo pretencji! Tak sobie zażartowałem i wcale nie chce nic tutaj osiągnąc, bo nie musze! Ciesze sie z tego co mam. Zresztą NaFaZe i wiadomo o co chodzi
Prosze Cie, prosze Cie, prosze Cie...
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Odp: Wisła Płock - Pogoń 3:2 - 04/10/2004 09:32
A moim zdaniem Baniak sie zdrowo jebnął w czajnik!! Ten Rodrigo to jeden wielki grubas-wiekszy od Terleckeigo i on ma grac na obronie?? MAGDONiA niech wpuszcza palant jeden-już zaczyna mnei irytowac!! ehh... a mogło być tak pięknie.
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca. Tylko ogień wybacza nam winy
Nie rozumiem. Chcesz powiedziec, ze gdyby Wyparlo gral teraz w Pogoni razem z Bilim i ANdruszczakiem to Pogon nie przegrywalaby?? Dla mnie Wyparlo nie byl taki dobry, mial mnostwo problemow z gra na przedpolu (tu gdzie Pilarz jest bezkonkurencyjny). Na linni owszem mial udane interwencje, ale mysle ze Pilarz jest lepszy. Co do Andruszczaka...Non stop miewal kontuzje, a jego forma daleka byla od doskonalosci. Bili byl rezerwowym (pelnil taka sama funkcje jak teraz kebab Terlecki).
Terlecki i Giuliano?? Poczekajmy - moze po zimie pokaza cos ciekawego. A do Grzanki nic nie mam. Gral poprawnie.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Wisła Płock - Pogoń 3:2 - 04/10/2004 22:19
Nie rozumiem. Chcesz powiedziec, ze gdyby Wyparlo gral teraz w Pogoni razem z Bilim i ANdruszczakiem to Pogon nie przegrywalaby?? Dla mnie Wyparlo nie byl taki dobry, mial mnostwo problemow z gra na przedpolu (tu gdzie Pilarz jest bezkonkurencyjny). Na linni owszem mial udane interwencje, ale mysle ze Pilarz jest lepszy. Co do Andruszczaka...Non stop miewal kontuzje, a jego forma daleka byla od doskonalosci. Bili byl rezerwowym (pelnil taka sama funkcje jak teraz kebab Terlecki).
Terlecki i Giuliano?? Poczekajmy - moze po zimie pokaza cos ciekawego. A do Grzanki nic nie mam. Gral poprawnie.[/cytat]
To ja tego nierozumiem przecież Wyparło był kapitanem świetnie grającej i poskładanej drużyny a Biliński i Andruszczak walczył w każdym swoim występie przez całe 90 minut a teraz przy braku Grzelaka i Bataty nie ma kto pociągnąć gry po prostu odpuszczają sobie i grają bez charyzmy i charakteru co cechowało ich grę w zeszłym sezonie natomiast Giuliano i Terlecki to wypalone gwiazdy a co do Grzanki to się nawet nie będę wypowiadał a Pilarz może i nie jest zły ale musi nabrać jeszcze doświadczenia.
PS
Mam nadzieję że w końcu w meczu pucharowym wystąpi Fabiniak
PS2
Pamiętajcie że wygasłe gwiazdy powodują wybuch supernowej która niszczy wszystko co spotka na swej drodze
Ostatnio edytowany przez: Scarface, 4 października 2004, 22:24 [1 raz(y)]
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
nawet ich nie porownuj !! bili w jednym meczu nabiegal sie wiecej niz Juby w 3 meczach... i gral w Pogońi od junorow !! nie ma to jak oko radiowego experta....
Też tak myślałem do momentu gdy obejrzałem skrótów z tego meczu na C+...
Co on wyprawiał przy straconych golach w pierwszej połowie to on tylko chyba sam wie. Pierwszy gol...no dobra, można mu wybaczyć gdyby to był jego jedyny błąd w tym meczu...strzał może i był precyzyjny tuż przy słupku, no ale był lekki i oddany zza pola karnego...nie wspominając o tym co działo się przed tą bramką, gdy zawodnik Wisły strzelał/lobował go, a on sobie biegnie spokojnie myśląc chyba że piłka wyjdzie na róg...miał farta - piłka odbiła się od poprzeczki, no ale zaraz strzał i brama.Drugi gol - jak dla mnie porażka... piłka leci od niego pół meta a on wystawia rączki na bok i zero jakiej kolwiek reakcji...przy 3 golu był bez szans, bo obrona zawaliła.
Jutro ze Świtem zagra Fabiniak albo Pilarz [o czy można przeczytać w newsie na głównej...].
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768883763 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.