Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Wisła Płock - Pogoń 3:2 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Cz
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7802 dni

Odp: Wisła Płock - Pogoń 3:2 - 03/10/2004 15:27
Bimber durniu na sektorze bylo 14,po za tym pond 50 nie wpuszczonych i kilkanscie osob na sektorach gospodarzy,wiec jak nie wiesz to zamknij sie!!!!Tyle w tym temacie,nie grali wcale zle,bramka Milara i Parzego bardzo ladne.Zreszta nie ma co ukrywac ze Plock mial wiecej dobrych sytuacji niz my,ale byla szansa na remis a nawet na 3pkt.tylko nie wiem czemu Baniak zdjal Bugiego skoro byl on jednym z lepszych na boisku!Aha a ich stadion wcale nie lepszy od naszego jak na jeden z 3najladniejszych obiektow w kraju to przecietny.

www.sectorshop.net
el_presidente
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Wisła Płock - Pogoń 3:2 - 03/10/2004 15:55
skoro bimber czerpie takie info tylko z gazet to chyba juz komentarz jest zbedny... pozdro dla tych co byli!

a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
Steryd
Kibic
Na forum od 8824 dni

**

Odp: Wisła Płock - Pogoń 3:2 - 03/10/2004 17:48
Chociaz byly momenty zwatpienia :) Dalismy rade :D Nie rozkminieni :P
Pod koniec meczu dolaczylismy do sektora gosci, ale oczywiscie nas nie wpuszczono i stalismy obok.

Szczecin - Kutno - Plock.

1948
Sampaio
Kibic
Na forum od 8141 dni

*

Odp: Wisła Płock - Pogoń 3:2 - 03/10/2004 19:26
bimber powoli kojarzy fakty a wy zaraz skaczecie na niego wszyscy ... :P
gazetowi chuligani strzeżcie się :P

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Jarasija
Kibic
Na forum od 8775 dni

*

Odp: Wisła Płock - Pogoń 3:2 - 03/10/2004 21:32
> > Masz racje Kasztaniak, tylko powiedz mi dlaczego nie było Cie :)
> Co to kurwa za personalne zagrania...K. jezdzi wiecej niz Ty,wiec troche zbastuj...Raz gdzies pojechales i tu probujesz cos osiagnac
> ps.co do jakiegos Bimbra to pozostawie to bez komentarza
>

Patyk ja też już troche jeżdże i na paru wyjazdach byłem ;) a tak w ogóle to nie ciśnieniu się, przecież nie mam do nikogo pretencji! Tak sobie zażartowałem i wcale nie chce nic tutaj osiągnąc, bo nie musze! Ciesze sie z tego co mam. Zresztą NaFaZe i wiadomo o co chodzi :D

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
KtoToTaki
Moderator**
Na forum od 7997 dni

Odp: Wisła Płock - Pogoń 3:2 - 03/10/2004 22:24
> > > Masz racje Kasztaniak, tylko powiedz mi dlaczego nie było Cie :)
> > Co to kurwa za personalne zagrania...K. jezdzi wiecej niz Ty,wiec troche zbastuj...Raz gdzies pojechales i tu probujesz cos osiagnac
> > ps.co do jakiegos Bimbra to pozostawie to bez komentarza
> >
>
> Patyk ja też już troche jeżdże i na paru wyjazdach byłem ;) a tak w ogóle to nie ciśnieniu się, przecież nie mam do nikogo pretencji! Tak sobie zażartowałem i wcale nie chce nic tutaj osiągnąc, bo nie musze! Ciesze sie z tego co mam. Zresztą NaFaZe i wiadomo o co chodzi :D

Prosze Cie, prosze Cie, prosze Cie... ;)

... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Scarface
Kibic
Na forum od 7820 dni

*

Odp: Wisła Płock - Pogoń 3:2 - 04/10/2004 00:57
3 przyczyny kolejnych porażek Pogoni:
1. Wyparło
2. Biliński
3. Andruszczak

'''1'''. Giuliano
'''2'''. Terlecki
'''3'''. Grzanka
I wszystko jasne.

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
ted
Kibic
Na forum od 8857 dni

Odp: Wisła Płock - Pogoń 3:2 - 04/10/2004 08:42
JESTEŚMY Z WAMI PORTOWCY JESTEŚMY Z WAMI !!!

byliśmy, jesteśmy, będziemy... PS 1948 !
Lu Dex
Kibic
Na forum od 8422 dni

Odp: Wisła Płock - Pogoń 3:2 - 04/10/2004 09:32
A moim zdaniem Baniak sie zdrowo jebnął w czajnik!! Ten Rodrigo to jeden wielki grubas-wiekszy od Terleckeigo i on ma grac na obronie?? MAGDONiA niech wpuszcza palant jeden-już zaczyna mnei irytowac!! ehh... a mogło być tak pięknie.

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
Jarasija
Kibic
Na forum od 8775 dni

*

Odp: Wisła Płock - Pogoń 3:2 - 04/10/2004 11:06
> Prosze Cie, prosze Cie, prosze Cie... ;)

Hahahahaha :D

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
SimonS
Kibic
Na forum od 7778 dni

Odp: Wisła Płock - Pogoń 3:2 - 04/10/2004 20:33
Szkoda że Pogoń przegrała,no ale mówi się trudno.No ale z Górnikiem Łęczna trzeba wygrać

eJay
Kibic
Na forum od 7850 dni

**

Odp: Wisła Płock - Pogoń 3:2 - 04/10/2004 22:02

Scarface napisał:  
3 przyczyny kolejnych porażek Pogoni:
1. Wyparło
2. Biliński
3. Andruszczak

'''1'''. Giuliano
'''2'''. Terlecki
'''3'''. Grzanka
I wszystko jasne.

Nie rozumiem. Chcesz powiedziec, ze gdyby Wyparlo gral teraz w Pogoni razem z Bilim i ANdruszczakiem to Pogon nie przegrywalaby?? Dla mnie Wyparlo nie byl taki dobry, mial mnostwo problemow z gra na przedpolu (tu gdzie Pilarz jest bezkonkurencyjny). Na linni owszem mial udane interwencje, ale mysle ze Pilarz jest lepszy. Co do Andruszczaka...Non stop miewal kontuzje, a jego forma daleka byla od doskonalosci. Bili byl rezerwowym (pelnil taka sama funkcje jak teraz kebab Terlecki).

Terlecki i Giuliano?? Poczekajmy - moze po zimie pokaza cos ciekawego. A do Grzanki nic nie mam. Gral poprawnie.

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Scarface
Kibic
Na forum od 7820 dni

*

Odp: Wisła Płock - Pogoń 3:2 - 04/10/2004 22:19
Nie rozumiem. Chcesz powiedziec, ze gdyby Wyparlo gral teraz w Pogoni razem z Bilim i ANdruszczakiem to Pogon nie przegrywalaby?? Dla mnie Wyparlo nie byl taki dobry, mial mnostwo problemow z gra na przedpolu (tu gdzie Pilarz jest bezkonkurencyjny). Na linni owszem mial udane interwencje, ale mysle ze Pilarz jest lepszy. Co do Andruszczaka...Non stop miewal kontuzje, a jego forma daleka byla od doskonalosci. Bili byl rezerwowym (pelnil taka sama funkcje jak teraz kebab Terlecki).

Terlecki i Giuliano?? Poczekajmy - moze po zimie pokaza cos ciekawego. A do Grzanki nic nie mam. Gral poprawnie.[/cytat]

To ja tego nierozumiem przecież Wyparło był kapitanem świetnie grającej i poskładanej drużyny a Biliński i Andruszczak walczył w każdym swoim występie przez całe 90 minut a teraz przy braku Grzelaka i Bataty nie ma kto pociągnąć gry po prostu odpuszczają sobie i grają bez charyzmy i charakteru co cechowało ich grę w zeszłym sezonie natomiast Giuliano i Terlecki to wypalone gwiazdy a co do Grzanki to się nawet nie będę wypowiadał a Pilarz może i nie jest zły ale musi nabrać jeszcze doświadczenia.
PS
Mam nadzieję że w końcu w meczu pucharowym wystąpi Fabiniak
PS2
Pamiętajcie że wygasłe gwiazdy powodują wybuch supernowej która niszczy wszystko co spotka na swej drodze

Ostatnio edytowany przez: Scarface, 4 października 2004, 22:24 [1 raz(y)]

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7812 dni

Odp: Wisła Płock - Pogoń 3:2 - 04/10/2004 22:37

Cytat:  
. Bili byl rezerwowym (pelnil taka sama funkcje jak teraz kebab Terlecki).

nawet ich nie porownuj !! bili w jednym meczu nabiegal sie wiecej niz Juby w 3 meczach... i gral w Pogońi od junorow !! nie ma to jak oko radiowego experta....

Pit.
Kibic
Na forum od 8039 dni

Odp: Wisła Płock - Pogoń 3:2 - 04/10/2004 22:53

eJay napisał:  

A do Grzanki nic nie mam. Gral poprawnie.

Też tak myślałem do momentu gdy obejrzałem skrótów z tego meczu na C+...
Co on wyprawiał przy straconych golach w pierwszej połowie to on tylko chyba sam wie. Pierwszy gol...no dobra, można mu wybaczyć gdyby to był jego jedyny błąd w tym meczu...strzał może i był precyzyjny tuż przy słupku, no ale był lekki i oddany zza pola karnego...nie wspominając o tym co działo się przed tą bramką, gdy zawodnik Wisły strzelał/lobował go, a on sobie biegnie spokojnie myśląc chyba że piłka wyjdzie na róg...miał farta - piłka odbiła się od poprzeczki, no ale zaraz strzał i brama.Drugi gol - jak dla mnie porażka... piłka leci od niego pół meta a on wystawia rączki na bok i zero jakiej kolwiek reakcji...przy 3 golu był bez szans, bo obrona zawaliła.
Jutro ze Świtem zagra Fabiniak albo Pilarz [o czy można przeczytać w newsie na głównej...].

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
BIMBER22
Kibic
Na forum od 7813 dni

Odp: Wisła Płock - Pogoń 3:2 - 05/10/2004 21:24

PiteRek napisał:  
Obrazek jpg wstawiony na forum

NO WAKT BYŁO 11 BO TA DWÓJKA TO CHYBA Z WISŁY

OJCIEC UCIEKAJMY STĽD
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768883763 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005