| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Vlepy Ultrabounce /seria 2/ - 18/04/2004 21:24
Witam,
dzięki wymianie na linii MW-UB weszliśmy w posiadanie najświeższych vlep Legijnych. Informujemy że vlepy te będą do nabycia w piatek w Tiger Pubie między 18 a 21 (może dłużej). Koszt jednego arkusza (24 vlepki) to 2zł. Liczba arkuszy jest mocno ograniczona więc kto pierwszy ten lepszy.
W tym samym terminie nabyc będzie można również nasze vlepki - wszystkich chętnych zapraszamy.
Wzory Legijnych vlepek które znalazły się w 2 serii znajdziecie ==> TUTAJ <==
|
[email protected]
|
|
|
|
Odp: Vlepy Ultrabounce /seria 2/ - 18/04/2004 21:33
Kurwa musze je mieć Tylko oczywiście nie bede miał czasu wpaść po nie Żyleta - jak bedziesz szedł to daj cynk na gg
P.S.: A ile arkuszy macie do rozdysponowania?? [Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-04-18 21:38]
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Vlepy Ultrabounce /seria 2/ - 18/04/2004 22:23
> Ja bym chętnie zakupił, ale jestem niepełnoletni i raczej do Tigera nie pójdę
ja tez Vasyl ty napewno je bedziesz mial to wez mi tez 1arkusz a ja ci dam kase.tylko daj cynk na gg [Ostatnio edytowane przez lissek: 2004-04-18 22:24]
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: Vlepy Ultrabounce /seria 2/ - 18/04/2004 22:38
Ja dzisiaj je oglądałem LIVE !!! Naprawde rewelacja, gorąco zachęcam do zakupu ! [Ostatnio edytowane przez Wierni Kibice Na Zawsze Z Pogonią: 2004-04-18 22:41]
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Vlepy Ultrabounce /seria 2/ - 19/04/2004 11:55
> > Ja bym chętnie zakupił, ale jestem niepełnoletni i raczej do Tigera nie
> pójdę
Normalnie wejdziesz.
Ty, hieno, ty lepiej sie martw czy ciebie do pubu wpuszcza, bo na 18 to ty nie wygladasz...   pozdro
|
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
|
|
|
|
Odp: Vlepy Ultrabounce /seria 2/ - 19/04/2004 22:27
Całkiem niezłe te vlepki, jednak porównując je do naszych to gorzej wypadają, słabiej wydrukowane są...Teraz tylko czekac na kolejne vlepy MW no i jakąś nową dostawę z (L)egii!
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
Odp: Vlepy Ultrabounce /seria 2/ - 23/04/2004 15:28
moze ktoś powiedzieć gdzie się mieści ten tiger pub?
|

Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym
Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
-