Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Odra Chojna 7:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
//User banned//
*zablokowany
IP: zapisany
Na forum od 8201 dni

Odp: Pogoń - Odra Chojna 7:1 - 28/01/2004 19:43
> No i jest Git ...Dwa meczyki kontrolne zsumowany wynik obydwoch 9:1 no niezle

7:1 + 4:0 = 9:1? A to ciekawe...

Pit.
Kibic
Na forum od 8039 dni

Odp: Pogoń - Odra Chojna 7:1 - 28/01/2004 19:59
> My tam byliśmy i race odpaliliśmy :D

Hehe, ale porycie było z tymi racami:D

Było bardzo fajnie:D tylko że bardzo zimno. Gra Pogoni była całkiem całkiem. Dużo grali z pierwszej piłki i było dużo sytuacji podbramkowych.A co do piłkarzy to najlepiej chyba grał Gajewski. Chłopak jest bardzo szybki, wyprzedzał tych drewnianych obrońców z Chojny chociaż byli z metr przed nim:D Czekam na następny sparing w "naszych" okolicach...:D [Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-01-28 20:31]

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8201 dni

Odp: Pogoń - Odra Chojna 7:1 - 28/01/2004 20:02
Tak a propos - przejrzałem sobie składy z meczu z Gwardią. Mam jedno pytanko, może ktoś wie - kto to do cholery jest LOPEZ (zagrał w napadzie w pierwszej połowie)? Będę wdzięczny za informacje....

Pit.
Kibic
Na forum od 8039 dni

Odp: Pogoń - Odra Chojna 7:1 - 28/01/2004 20:13
No ja właśnie też nie wiem którey to z tych gości, ale chyba nic szczególnego nie pokazał bo go nie widziałem zabardzo:D z "latynosów" poznałem z Żyletą tylko Batate i Da Silve (bo wołali na niego Mauro)hehe

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
KIJEK
Kibic
Na forum od 8035 dni

Odp: Pogoń - Odra Chojna 7:1 - 28/01/2004 20:17
Bardzo dobrze to wyglada.Ciesze sie ze szybko zlapali wiatr w zagle.Tylko zeby z ta forma wytrzymali do inaugaracji rundy wiosennej!!

Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest!!!
krls
Kibic
Na forum od 8101 dni

Odp: Pogoń - Odra Chojna 7:1 - 28/01/2004 20:40
> > No i jest Git ...Dwa meczyki kontrolne zsumowany wynik obydwoch 9:1 no
> niezle

7:1 + 4:0 = 9:1? A to ciekawe...

666shawn666 tez mnie to zastanawiło, ale moze to jakis nowy sposób liczenia;)

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
Hanki
Kibic
Na forum od 8340 dni

**

Odp: Pogoń - Odra Chojna 7:1 - 28/01/2004 20:49
> No i jest Git ...Dwa meczyki kontrolne zsumowany wynik obydwoch 9:1 no niezle

>7:1 + 4:0 = 9:1? A to ciekawe...

>666shawn666 tez mnie to zastanawiło, ale moze to jakis nowy sposób liczenia;)

O qrde no nie mogę po prostu!!! :biglaugh::biglaugh::biglaugh:
Jakąś nową matematykę widzę się ty tworzy! A to wszystko dlatego, że ktoś mu pewnie powiedział, że te 2 bramki to sobie zmyślili/strzelili ze spalonego/piłka nie dotknęła siatki po strzale ;) no i widocznie tak musiało być :biglaugh: Nie śmiejmy się tak, bo to może jest jakieś rewolucyjne odkrycie i jeszcze będziemy mieli kolejnego polskiego Noblistę ;) [Ostatnio edytowane przez Hanki: 2004-01-28 20:51]

Llibertat per a Catalunya!
Werft
Kibic
Na forum od 8039 dni

*

Odp: Pogoń - Odra Chojna 7:1 - 28/01/2004 21:34
> Tak a propos - przejrzałem sobie składy z meczu z Gwardią. Mam jedno pytanko,
> może ktoś wie - kto to do cholery jest LOPEZ (zagrał w napadzie w pierwszej
> połowie)? Będę wdzięczny za informacje....

Tez sie z kumplami zastanawialismy.
W ataku mial byc jakis wielki brazylijczyk 1.90 czy cos a tam a po boisku latal taki niewysoki podobny troche do brasilii. Fakt ze latal szybciutko i nawet troche presing stosowal ale czy to ma byc jakas tajna bron Ptaka i niewiarygodne wzmocnienie skaldu - to ja nie wiem. Zobaczymy co powie Baniaq w komentarzach ze sparingu

pozdro

Zawsze wierni. Emigracja 2004.
--
Kibic
Na forum od 8719 dni

Odp: Pogoń - Odra Chojna 7:1 - 28/01/2004 22:21
oby teraz tak bylo z lechem i w kolejnych sparingach .. no i oczywscie w lidze !!!

Tabby
Kibic
Na forum od 8107 dni

Odp: Pogoń - Odra Chojna 7:1 - 29/01/2004 17:13
> oby teraz tak bylo z lechem i w kolejnych sparingach .. no i oczywscie w lidze
> !!!

Nie było mnie na meczu, ale z tego co czytałem to system się sprawdza, piłkarze wreszcie stwarzają optyczną przewagę, wychodzą na pozycje.
Teraz jakiś porządny rywal musi potwierdzić, że portowcy są dobrze przygotowani pod względem fizycznym i taktycznym. Widać, że Bebeto nie zmarnował tych kilku dni spędzonych we Włoszech.=]

m@niac!
Kibic
Na forum od 8255 dni

*

Odp: Pogoń - Odra Chojna 7:1 - 01/02/2004 00:54
> jakieś rewolucyjne odkrycie i jeszcze będziemy mieli kolejnego polskiego Noblistę ;)

Jake "jeszcze bedziemy" - taki przelom w calej matematyce, to jeszcze wieksze odkrycie niz teoria wzglednosci Einsteina! :biglaugh: Taki geniusz musi juz byc noblista od wielu lat

Obrazek gif wstawiony na forum
Łuki
Kibic
Na forum od 8032 dni

Odp: Pogoń - Odra Chojna 7:1 - 01/02/2004 10:27
A Były Jakieś Race????????????

whc
Kibic
Na forum od 8317 dni

Odp: Pogoń - Odra Chojna 7:1 - 03/02/2004 17:27
> > My tam byliśmy i race odpaliliśmy :D

Hehe, ale porycie było z tymi
> racami:D

Było bardzo fajnie:D tylko że bardzo zimno. Gra Pogoni była całkiem
> całkiem. Dużo grali z pierwszej piłki i było dużo sytuacji podbramkowych.A co do
> piłkarzy to najlepiej chyba grał Gajewski. Chłopak jest bardzo szybki,
> wyprzedzał tych drewnianych obrońców z Chojny chociaż byli z metr przed nim:D
> Czekam na następny sparing w "naszych" okolicach...:D

[Ostatnio edytowane przez

Gajewski był dobry ale Śliwiński też dobrze sobie poczynał.Idealna była jego akcja kiedy wypuścił w uliczkę Kamrowskiego i ten nie dając szans bramkarzowi strzelił 7 gola.Będzie pociecha z tej młodzierzy.

whc
mike
Kibic
Na forum od 8037 dni

*

Odp: Pogoń - Odra Chojna 7:1 - 03/02/2004 17:45
Gajewski był dobry ale Śliwiński też dobrze sobie
> poczynał.Idealna była jego akcja kiedy wypuścił w uliczkę Kamrowskiego i ten nie
> dając szans bramkarzowi strzelił 7 gola.Będzie pociecha z tej młodzierzy.

jakos ostatnio nie mamy szczescia do prezesow inwestujacych w szczecinska mlodziez...
oby sie zmienilo na lepsze... oby...

/tommy/
Kibic
Na forum od 8067 dni

Odp: Pogoń - Odra Chojna 7:1 - 03/02/2004 18:05
sorry bardzo ale podniecacie sie tak tym zwyciestwem jakby Pogoń wygrała conajmniej z Wisła!bez przesadyzmu byłoby dziwne gdyby zespol z 4 ligi rozgromił PogoN nie sadzicie! a chyba to normaln akolej rzeczy ze 2 ligowiec wygrywa z 4ligowcem!zwyciestwo nad Amica to jest cos!

ps.a moze tak niektorzy wzieli by korepetycje z matematyki
moge sluzyc pomoca bo studiuje na wydziale mat-fiz [Ostatnio edytowane przez /tommy/: 2004-02-06 15:35]

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768941486 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005