| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Urodziny Artura Bugaja - 18/10/2003 09:35
22.10.03 urodziny artura!!!
Więc składam życzenia wsystkiego najlepszego jak najwięcej goli. I nawet zdobycia ligi mistrzów !!!
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Urodziny Artura Bugaja - 18/10/2003 10:02
A wiec tak...Bugajowi zycze wszystkiego naj i jak najwiecej bramek strzelonych...i tak troche nie na temat..chociaz...Wczoraj tj. 17.10.03 swoje 31 urodziny obchodzil Eminem wiec jemu tez zycze wszystkiego najlepszego i zeby kolejne plyty byly juz tylko lepsze!!! Peace!
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Urodziny Artura Bugaja - 19/10/2003 17:30
> a ja mowie do ciebie arturze - chuj ci w dupe 
a ja ci mowie ....NAWZAJEM idioto! zastanow sie dwa razy zanim cos napiszesz! zero szacunku dla ciebie! i czego tak ryja zacieszasz? az mnie krew zalewa jak czytam takie posty!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Urodziny Artura Bugaja - 19/10/2003 18:31
Bugi wszystkiego najlepszego, szczęścia, zdrowia, króla strzelców, awansu do I ligi, a wtedy Mistrza razem z Pogonią.
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Urodziny Artura Bugaja - 19/10/2003 20:46
> a ja mowie do ciebie arturze - chuj ci w dupe 
ale zes przegiął PSG z tym tekstem. Troszke wiecej szacunku dla Bugigola. A jak nie potarfisz to chociaz udawaj ze go lubisz i sie nie chwal swoją głupotą... Pewnie na meczach wyjesz po strzelonej bramce a tu sie bezsensownie produkujesz. Mysl nastepnym razem jak piszesz.
Artur - 1 liga czeka
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
- 1
-
|