Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> ja go tu nie chce!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
wski
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8940 dni

**

ja go tu nie chce!! - 21/08/2003 13:19
Niewykluczone, że do Pogoni Szczecin trafi jeden z zawodników Wisły Kraków - poinformował "Sport".

"Nie ukrywam, że jestem po rozmowie z wiceprezesem Wisły Kraków Zdzisławem Kapką. Nie była to rozmowa kurtuazyjna, bo chętnie przygarnęlibyśmy młodego obrońcę Kamila Kuzerę" - powiedział Bogusław Baniak, trener Pogoni Szczecin.

Przeciez ostatnio zalatwil kolano Skrzekowskiego bedac pod wplywem alkoholu ponoc, niech spada!!!

niewazne z kim sie spi - wazne zeby sie wyspac!!!!
Matek.
Kibic
Na forum od 8616 dni

Odp: ja go tu nie chce!! - 21/08/2003 13:33
Ah wsik on jest bardzo dobry wiec sie przyda.

Pogoń To My!
AlterEgo
Kibic
Na forum od 8231 dni

Odp: ja go tu nie chce!! - 21/08/2003 13:44
>;Przeciez ostatnio zalatwil kolano Skrzekowskiego
> bedac pod wplywem alkoholu ponoc, niech spada!!!

Hehe no nie wiem komu zalatwil kolano, ale wszystko moglo sie zdarzyc jak sie chlopaki postanowili autkami poscigac. Glupota wpisana jest chyba w mlodosc.
Dostal nauczke i cale szczescie nikogo nie zabil, a ze pod wplywem alkoholu... czlowiek nie kaktus... ;)

Pozdr.

Obrazek gif wstawiony na forum
D@rek
Kibic
Na forum od 8220 dni

Odp: ja go tu nie chce!! - 21/08/2003 14:13
On sie przyda w 100% - przeciez potrzebni są młodzi i utalentowani a nie starzy o "znanym" nazwisku

Młode Wilki
Jay-J
Kibic
Na forum od 8411 dni

Odp: ja go tu nie chce!! - 21/08/2003 14:44
Wreszcie bedzie ktos kto zastapi Rodrigo. Jest bardzo dobry i bardzo zdolny! Bardzo nam sie przyda, tylko czy bedzie chcial?

Obrazek gif wstawiony na forum
--
Kibic
Na forum od 8720 dni

Odp: ja go tu nie chce!! - 21/08/2003 15:06
Byl dobry jak mial 18-19 lat teraz sodowka !! No ale moze baniak sie za niego wezmie i wkoncu zacznie pozoadnie grac bo to naprawde utalentowany mlody zawdonik

dr Pavlo
Kibic
Na forum od 8267 dni

Odp: ja go tu nie chce!! - 21/08/2003 17:01
wski czemu masz takie uprzedzenia do niego. chuj z tym co zrobił ważne że jest dobry. niech przychodzi do Pogońi

Na zawsze Pogoń
qbajag
Kibic
Na forum od 8401 dni

**

Odp: ja go tu nie chce!! - 21/08/2003 18:29

łasic ciekawe czy tak byś napisał jakby zabił twoją matkę?

a jakby Dariusz Dudka przeszedł do Pogoni to też byś nie miał nic przeciw?

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
wski
Kibic
Na forum od 8940 dni

**

Odp: ja go tu nie chce!! - 21/08/2003 19:29
chodzi o to ze to nie pierwszy jego wybryk, w zime w kielcach bil sie z jakimis kolesiami i wrocil ze zlamana reka
boje sie ze bedzie mial zly wplyw na reszte ekipy!!

niewazne z kim sie spi - wazne zeby sie wyspac!!!!
Lu Dex
Kibic
Na forum od 8423 dni

Odp: ja go tu nie chce!! - 21/08/2003 20:49
Jestem na TAK:)

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
inblu
Kibic
Na forum od 8308 dni

**

Odp: ja go tu nie chce!! - 21/08/2003 21:57
Ja tam do niego nic nie mam. Myśle, że byłby dużym wzmocnieniem.

Goleniów z Pogonią
//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8202 dni

Odp: ja go tu nie chce!! - 21/08/2003 22:28
To jest naprawdę bardzo, ale to bardzo dobry piłkarz. W Wiśle rozegrał już niejeden mecz, nawet w europejskich pucharach (rewelacyjny mecz przeciwko Hajdukowi w Splicie!). Ma to nieszczęście, że w Wiśle jest Baszczyński. U nas byłby idealnym zawodnikiem na prawą pomoc lub prawą obronę, Michalski mógłby zejść do środka defensywy.
Oczywiście - inną sprawą jest ten fatalny wypadek. I tu jest powód do zastanowienia...
Ale, za Kuzerą przemawia więcej argumentów niż przeciwko niemu - ja jestem na TAK.

Pozdrawiam

Mrc.
Kibic
Na forum od 8291 dni

Odp: ja go tu nie chce!! - 21/08/2003 22:50
Pewnie , że by sie Pogoni przydał (Szczecińska drogówka pewnie też jest ZA!!!!)

Pogoń Legia!
Stary
Kibic
Na forum od 8869 dni

**

Odp: ja go tu nie chce!! - 21/08/2003 23:17
To jest właśnie polskie piekiełko. Jeśli pan piłkarz coś potrafi to jest świętą krową i nic nie można mu zrobić, bo zawsze się jakiś klub połasi na jego umiejetności. Np. w Niemczech już byłby skończony, a przynajmniej poszedłby w odstawkę na dłluższy czas. Jeśli dalej będzie się tolerować taki stan to nasi kopacze NIGDY nie nauczą się profesjonalizmu.

Sportowo w Pogoni jak najbardziej pożądany. A tak na dobrą sprawę to powinien znaleźć zatrudnienie w każdym klubie ekstraklasy. Szkoda, że tak idiotycznie trwoni swój talent. Piłkarze w całej Polsce są strasznie rozpuszczeni więc nie sądze by mentalnie zaszkodził drużynie.

[Ostatnio edytowane przez Stary: 2003-08-21 23:20]

//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8202 dni

Odp: ja go tu nie chce!! - 21/08/2003 23:57
> To jest właśnie polskie piekiełko. Jeśli pan piłkarz coś potrafi to jest świętą
> krową i nic nie można mu zrobić, bo zawsze się jakiś klub połasi na jego
> umiejetności. Np. w Niemczech już byłby skończony, a przynajmniej poszedłby w
> odstawkę na dłluższy czas. Jeśli dalej będzie się tolerować taki stan to nasi
> kopacze NIGDY nie nauczą się profesjonalizmu.

Też nie demonizujmy - taki Kluivert rozjechał (po pijaku chyba, ale mogę się mylić) bodajże dwie osoby... I co, zrobili mu coś? Nic - a więc to nie jest tylko kwestia polskiego podwórka.

> Sportowo w Pogoni jak najbardziej pożądany. A tak na dobrą sprawę to powinien znaleźć zatrudnienie w
> każdym klubie ekstraklasy. Szkoda, że tak idiotycznie trwoni swój talent.
> Piłkarze w całej Polsce są strasznie rozpuszczeni więc nie sądze by mentalnie zaszkodził drużynie.

Otóż to. Ja myślę, że problemem Kuzery było to, że zarabiał dużo grając na dobrą sprawę w rezerwach Wisły. On się po prostu nudził, a regularna gra w II lidze może mu tylko wyjść na dobre.

Pozdrawiam

Steryd
Kibic
Na forum od 8825 dni

**

Odp: ja go tu nie chce!! - 22/08/2003 08:14
W Niemczech wcale nie jest inaczej.
Najlepszy przyklad - Tomek Hajto i papierosy bez akcyzy.

1948
Stary
Kibic
Na forum od 8869 dni

**

Odp: ja go tu nie chce!! - 22/08/2003 11:06
> W Niemczech wcale nie jest inaczej.
Najlepszy przyklad - Tomek Hajto i
> papierosy bez akcyzy.

Po pierwsze niczego mu nie udowodniono, a nawet gdyby to handel lewymi papierosami, choc jest zajeciem nagannym, nie ma wplywu na forme pilkarza. A rozbijanie sie po nocach samochodami w stanie wskazujacym na spozycie w srodku sezonu ... bez komentarza

Kumaty Piknik
Kibic
Na forum od 8195 dni

Odp: ja go tu nie chce!! - 22/08/2003 16:52
Ja jestem abosolutnie na tak

Din
Kibic
Na forum od 8333 dni

Odp: ja go tu nie chce!! - 22/08/2003 22:30
Uwazam ze Kuzera bardzo nam sie przyda i jestem zedecydowanie na tak zeby dolaczyl do zespolu

Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie . AVE POGOŃ !!!
Andrzej_S
Kibic
Na forum od 8386 dni

Odp: ja go tu nie chce!! - 23/08/2003 00:35
Moze sie przydac. Zawsze bedzie jakas alternatywa gdyby Michalski doznal kontuzji. Szkoda tylko ze bedzie to jedynie wypozyczenie.

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769009322 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.12 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005