| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Mario!Szacunek na wieki! - 12/05/2003 19:17
To moze cos na rozweselenie ??
W pewnej firmie prezesi postanowili zatrudnić asystentkę zarządu. Oprócz odpowiednich wymagań osobowościowych określili wymogi wizualne: 175 cm wzrostu, długie nogi, ładne piersi itd. Po rozmowach kwalifikacyjnych pozostała im jedna kandydatka. Zadali jej więc pytanie:
- Jakie są pani oczekiwania finansowe?
- 10 tysięcy złotych miesięcznie.
- Co? U nas 10 tysięcy zarabia główny księgowy!
- To sobie dymajcie księgowego!

Żebrak znajduje lusterko na wysypisku śmieci. Patrzy w nie i mówi:
- O rany, trup... - i biegnie na policję.
- Rzeczywiście trup - potwierdza policjant, patrząc w zwierciadło.
- I do tego jeden z naszych.
Funkcjonariusz chowa lusterko do
kieszeni i idzie do domu. Tam lusterko znajduje jego nieletnia córka.
- Mamo, mamo, tata ma młodą
kochankę.
Matka patrzy w lusterko.
- E tam, młodą. Stara zdzira...
|
|
|
|
|
Odp: Mario!Szacunek na wieki! - 12/05/2003 19:38
buachahahahaha dobre tomy tak na marginesie to teraz my popelniamy blad, bo juz byl gdzies post o dowcipach.. ale dopisze sie jak juz zaczeliscie 
przychodzi blondynka do spowiedzi i mowi do ksiedza:
- no prosze ksiedza, wczoraj na baletach dymało mnie chyba z 20 facetow..
- oj to piekło, piekło..
- w zasadzie to nie piekło tylko swędziało

|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Mario!Szacunek na wieki! - 12/05/2003 20:26
Jasio piesci Malgosie. Wklada raczke pod spodniczke i czuje ze jakos tam mokro i slisko ...
- Cooo, okresik
- Nieee, biegunka...
uuuuuuuuuuuuuu niesmaczny żart....
Wietnam. Dwaj żołnierze amerykańscy idą przez dżungle. Jednemu zachciało się srać, więc poszedł w krzaki. Drugi czeka 5, 10, 15, 30 min , 1, 2 godziny a tamtego nie ma. po 5 minutach zjawia się tamten, zadowolony, umiechnięty i mówi: słuchaj ale laske spotkałem, kochalimy się w wszystkich pozycjach...
- A do buzi Ci wzieła?
- No wiesz głowy nie znalazłem
uuuu następny 
Nauczycielka do Jasia w szkole:
- Jasiu ! Dlaczego nie uwazasz na lekcji ?
- Bo zagapilem sie na twoje cycki...
- A w pysk chcesz ?!
- NO! A drugiego do reki !
Na koniec coś o naszych ulubieńcach 
Wzywa komendant dwoch policjantow i mowi:
- Dowiedzialem się panowie bardzo niepokojacej rzeczy, a mianowicie, że uzywacie wyrazow, ktorych znaczenia nie rozumiecie. Na to jeden z policjantow:
- Do mnie to alibi?
A komendant:
- Nie ulega frekwencji.
A sie rozszalałem!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Mario!Szacunek na wieki! - 13/05/2003 13:09
> Żenada co zrobiliście pod tym postem. Utwórzcie sobie inny i tam prezentujcie
> kawały. Daliście tym samym wyraz szacunku jakim darzycie Kurasa. Niezły afront.
swoim postem narzucasz nam szanowanie Kurasa? nikt go nie musi szanowac bo kazdy ma swoje zdanie. Ja Kurasa szanuje, kibicowalem mu od kiedy gral w Pogoni, ale ten temat był juz na tym forum, jakbys sie zapoznal z zasadami na forum to pewnie pisalbys inaczej. Szanuje Kurasa, ale czy przez to mam pisac nudne "kuras jestes wielki" po raz setny kiedy to juz bylo wałkowane? czy przez zarty i dow-cipy obrazamy go? pokazujemy ze mamy poczucie humoru, na pewno ten post jest przez to ciekawszy ja tak bede odpowiadal na posty jesli sie beda powtarzac.
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|