| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Znowu przegrlismy :(( tym razem 0:2 - 10/05/2003 21:24
Qrde PZPN to same qrwy i sprzedawczyki!!! Ten sędzia to po prostu jakiś jeden wielki kutas. Tego karnego co on podyktował to ja nie wiem skąd on wytrzasnął, z nieba chyba bo ja siedząc na trybunach dokładnie widziałem, jak zawodnik polonii celowo upada w polu karnym a ten debil sędzia dał się oczywiście na to nabrać. Druga bramka to chyba po spalonym ale nie jestem do końca przekonany. W każdym razie sędziowanie jak zwykle zresztą na katastrofalnym poziomie. Podobała mi się momentami gra Pogoni - stworzyli sobie kilka naprawdę groźnych i co tu dużo nie mówić sytuacji, z których powinny paść bramki. Bardzo ambitnie grał moim zdaniem Piotr Kluzek, który walczył praktycznie o każdą piłkę i do końca nie dawał za wygraną. Wielki + dla Niego i jak zwykle zresztą dla Sławka Olszewskiego. (fajna była sytuacja gdy zawodnicy polonii krzyczeli ała! po tym jak zostali zfaulowani i później już cały stadion przy każdym starciu z zawodnikami Pogoni także krzyczał ała! - niezła rozrywka ). Pozdro
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Znowu przegrlismy :(( tym razem 0:2 - 10/05/2003 21:53
BRAWA dla chłopaków!!!!! W tym meczu na czwartoligowym poziomie Pogoń prezentowala sie o klase lepiej niz Polonia. Jednak sedzia od poczatku dał do zrozumienia, że to Polonia ma wygrać, a że biednemu zawsze wiatr w oczy... Karny faktycznie z kapelusza, a tą drugą stracili, bo już im sie grac nie chciało. No trudno... ale bardzo pozytywnie mnie zaskoczyli (wszyscy! a szczególnie Kluzek, Kotula i Więckowski). Szkoda, że tak mało osób na meczu było ale i tak mimo cichego początku stworzyliśmy bardzo dobrą atmosfere... (AAAŁŁŁŁŁAAAAAAAAAA!!!!! ) no i spiker "Misiura dostał żółtą kurtke" 
A ci goście na lotni to byli gondor i werner, nie??
|
|
|
|
|
Odp: Znowu przegrlismy :(( tym razem 0:2 - 10/05/2003 21:59
Karny byl podyktowany na krzyk.Wczesniej nasz zawodnik zagral reka w polu karnym ale sedzia tego nie zobaczył.Ale ogolnie drukowal jak h.. !!! A jeszcze te spalone Polonii, przesada. [Ostatnio edytowane przez KEDZIOR: 2003-05-10 22:01]
|
|
|
|
|
Odp: Znowu przegrlismy tym razem 0:2 - 10/05/2003 22:35
Ałaaaaa, łaaa, ałaaaaaa. Polonia K, Polonia S, Polonia zawsze jebana jest!
Co do meczu, to chlopaki zagrali bardzo dobrze (kjak na ich mozliwosci). Pilkarz meczu zdecydowanie Michał Godras. Zagrald zis na obronie, zabieral kazda pilke tym kurwom i wykluczyl z gry Golaszaewskiego. Na prawde wielkie brawa dla niego! Rownie dobrze zagral Wieckowski w obronie i wreszcie dobry mecz Szuberta. Karny z powietrza... drugfa bramka byla efektem od krycia sie Pogoni, o spalonym nie ma mowy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Znowu przegrlismy tym razem 0:2 - 10/05/2003 23:03
Przed chwilą widziałem w C+ że miał podstawy podyktować karnego. Adamowicz ciągnął Gołaszewskiego za koszulke, a przeciez nic by sie nie stało gdyby go zostawił, bo piłka leciała w róg pola karnego . Inna sprawa, że nam też miał podstawy podyktować karnego i to nie raz!!! No i druga bramka ze spalonego oczywiście!
POLSCY SĘDZIOWIE TO KURWY SPRZEDAWCZYKOWIE!!!
|
|
|
|
|
Odp: Znowu przegrlismy tym razem 0:2 - 10/05/2003 23:29
Pierwsze 15-20min to chyba najlepsza gra w wykonaniu Pogoni w całej rundzie.Potem było gorzej...ale brawa dla chłopaków...szczególnie dla Kotuli i Kluzka...Wydaję mi się,że karny jednak był.
PS.Aaaaałłłłaaaaaa!!!!!   
pzdr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|