Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> 2. liga - 1. liga << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
inblu
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8309 dni

**

2. liga - 1. liga - 05/05/2003 20:13
Jestem ciekaw kto awnsuje do ekstraklasy. Jak obstawiacie?

POGOŃ MISTRZEM JESZCZE BĘDZIE

Goleniów z Pogonią
Hanki
Kibic
Na forum od 8342 dni

**

Odp: 2. liga - 1. liga - 05/05/2003 20:41
Łęczna, Polkowice mają duże szanse na awans, baraże może dla Bełchatowa albo dla Arki (jeśli dobrze pójdzie). Pozdro :)

Llibertat per a Catalunya!
TomY
Kibic
Na forum od 8513 dni

**

Odp: 2. liga - 1. liga - 05/05/2003 20:57
Polkowice i Świt to raczej pewniaki.
Bełchatów moze załapie sie na baraże. Sam nie wiem jak mam do nich podchodzic. Nie lubie ich, nawet bardzo, ale z drugiej strony MARIO, a jemu życze awansu! Dziwne to ale prawdziwe :)

borsuk
Kibic
Na forum od 8957 dni

**

Odp: 2. liga - 1. liga - 05/05/2003 22:14
Pojebane to jest....1 liga dla Polkowic...czy Nowego Dworu...a spadaja(czy tez moga spasc) kluby z takich miast jak Szczecin...czy Lodz...

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
Aras Capone
Kibic
Na forum od 8298 dni

Odp: 2. liga - 1. liga - 06/05/2003 08:58
Jak tak dalej pójdzie to pierwsza liga będzie kompletną wiochą, kurwa ,Jaworzno, Grodzisk wielkopolski, ostrów świętokszyski, wronki tera polkowice i Lukullus Świt Nowy Dwór Mazowiecki, wstyd żeby na 1 lige przychodziło ledwo 2-3 tysiące. To u mnie na Ine Goleniów przychodzi nie wiele mniej na 4 lige. Zamiast sponsorzy interesować się dużymi miastami jak SZCZECIN to oni zapierdalają do kameralnych miejscowości, tak chcą, znam kameralne miejsce Żółwia Błoć- zajebista wiocha niech jakiś Zepter zrobi tam drużyne pierwszoligową, pewnie ze 10 osób będzie się z tego cieszyło i przychodziło na mecze.

Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
TomY
Kibic
Na forum od 8513 dni

**

Odp: 2. liga - 1. liga - 06/05/2003 09:12
Ale z drugiej strony, na takich "wiochach" jest 3 razy mniejsza biurokracja i a inwestorom towarzyszy większa przychylnośc.

Aras Capone
Kibic
Na forum od 8298 dni

Odp: 2. liga - 1. liga - 06/05/2003 09:36
> Ale z drugiej strony, na takich "wiochach" jest 3 razy mniejsza biurokracja i a
> inwestorom towarzyszy większa przychylnośc.
to jest niestety fakt, zawsze lepiej jest coś robić na uboczu, zdala od świństwa biurokracji, ale z drugiej strony w większych miastach można wybudować wspaniałe rzeczy, tak jak chciał Bekdas, gdyby miasto dało mu te tereny, dzisiaj byśmy mieli drużyne na mistrza a w Szczecinie byśmy mieli zajebiste centrum chandlowe, przecież to co on wybudował z w WuWuA to jest zajebioza, nasz urząd też chciałby mieć coś takiego, to propaguje miasto. A tak bieda ,gondor i 2 liga.

Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
kacper01
Kibic
Na forum od 8492 dni

Odp: 2. liga - 1. liga - 06/05/2003 11:22
to co Begdas chcial zrobic to on sam wie najlepij i moze jeszcze kilka osób a Wy , ktorzy sie tak pochlebnie wyrazacie na temat Begdasa mysle, ze nie macie pojecia. Dlatego tez nie wierzcie w slowa lub tanie zagrywki. Moze Begdas chcial tylko wziasc kredyt pod ziemie i zwinac zagle spierdalajac do innego miasta i tam stworzyc wicemistrza kraju w jeden sezon, aby ludzie go kochali i jednoczesnie wymuszajac nad wladzami miasta ich decyzje. Moze jednak chcial zostac???? bo kocha Pogon i chcial robic dobre interesy jak zawsze powtarzal.Zeby odpowiadac jednoznacznie na te pytania trzeba byc pzry negocjacjach i jakby przewidywac nastepne ruchy.
Jezeli chodzi o ta 1 lige na "wiochach".No niestety Szczecin atrakcyjny giospodarczo nie jest o tym wszyscy dobrze wemy.I tu powinismy miec duze pretensje do wladz.Tutaj wychodzi bezradnosc rzadzacych a nie w negocjacjach z Begdasem, bo w tym bezposrednio nieuczestniczylismy.

papryk
Kibic
Na forum od 8706 dni

**

Odp: 2. liga - 1. liga - 06/05/2003 11:22
Capo widzę, że jesteś z Goleniowa, fajnie- daj cynk na mój adres:
[email protected]
Pogadamy, może załatwimy sponsora ( przecież lubią miasteczka ) awansujemy z Iną do I ligi przerobimy ją na Pogoń i będziemy grać w Szczecinie bo nasz stadion ma za niskie trybuny :)

Pozdro, czekam na info

A ostatni pierwszymi będą... Anioł
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
muniek
Kibic
Na forum od 8344 dni

*

Odp: 2. liga - 1. liga - 06/05/2003 11:53
Prawda jest taka ze w malych miasteczkach nigdy nie bedzie wynikow. Kazdy nawet najlepszy sponsor musi sie z tym liczyc. Wkurza mnie taka druzyna jak np Amica. Kupa sosu, pilkarze klasowi - reprezentanci Polski a wynikow zadnych... Ten sezon to tylko potwierdza a ostatnia porazka z Garbarnia to juz wogole gwozdz do trumny. Panowie tam nigdy nie bedzie mistrza. Pikarze dostaja kupie forsy na czas i laske klada na granie. Kilka dobrych meczy a potem ch.... Tam nie ma atmosfery dla duzej pilki, nie ma presii wyniku, prasy lokalnej, radia ktore by napedzaly druzyne.

Zaloze sie ze gdyby cala druzyna Amiki zostala przeniesiona do Szczecina (choc na pewno w Wa-wie, Poznaniu czy Wroclawiu bylo tak samo) to juz dawno byliby mistrzem! A reklama dla firmy Amica na pewno bylaby lepsza. Przeciez pol Szczecina by chodzilo w koszulkach Pogoni z logo firmy itd.

No coz niestety inny wielcy sponsorzy nie mysla podobnie jak ja...

Kto nie pije ten donosi....
inblu
Kibic
Na forum od 8309 dni

**

Odp: 2. liga - 1. liga - 06/05/2003 13:49
widze ze tu duzo osob z Goleniowa. hehe. ja tez. :)

Goleniów z Pogonią
qbajag
Kibic
Na forum od 8402 dni

**

Odp: 2. liga - 1. liga - 06/05/2003 15:17

Polkowice wchodzą a Łęczna i Nowy Dwór Mazowiecki polegną w barażach więc będzie tylko 1 beniaminek.

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
inblu
Kibic
Na forum od 8309 dni

**

Odp: 2. liga - 1. liga - 07/05/2003 09:31
Górnik Polkowice i Górnik Łęczna. :)

POGOŃ MISTRZEM JESZCZE BĘDZIE

Goleniów z Pogonią
papryk
Kibic
Na forum od 8706 dni

**

Odp: 2. liga - 1. liga - 07/05/2003 12:46
> widze ze tu duzo osob z Goleniowa. hehe. ja tez. :)

INBLu a juz myślałem, że z Bracholem sami z Goleniowa walimy na mecze.
Cyknij też coś na mój adres to zgadamy się na któryś meczyk!

A ostatni pierwszymi będą... Anioł
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
TomY
Kibic
Na forum od 8513 dni

**

Odp: 2. liga - 1. liga - 07/05/2003 12:55
A z Choszczna to tylko chyba ja jestem :(

Aras Capone
Kibic
Na forum od 8298 dni

Odp: 2. liga - 1. liga - 07/05/2003 14:40
Bierut masz racje, jak zdobyliśmy wicemistrza każdy chodził w koszulkach Pogoni, zamiast plakaty Realu czy Manchesteru , to na ścianach wisiały plakaty Pogoni. Ale cały czas brakuje w Polsce tego co na zachodzie, nawet jak u nas było 20 kilka tysięcy to tam po 50 tysięcy i wiecej, ale sami wiecie. Niestety taki poziom piłki u nas. Wiadomo , że nie mamy na to pieniądze, ale jak by powstawały szkółki jak w Holandi, to byłoby o wiele lepiej pod każdym względem. Bo ci zawodnicy grający teraz w Pogoni to mogliby grać w Inie Goleniów w 4 lidze, a nie w pierwszej, jak by wcześniej postawiono na młodzież to dzisiejsi zawodnicy grali by o wiele lepiej. I do tego trzeba ściągać utalentowanych zawodników z całego województwa, dla nich to by było coś zajebistego grać w Dumie Pomorza i grając rozwijali by się. Kiedyś to było marzenie, wyróżnienie - nie to co dzisiaj, każdy chce forsy. Trzeba zatrudnić dobrych trenerów, żeby szkolili tą młodzież i to w całej Polsce, żeby Polska grała porządnie, wszczególności Pogoń, bo dzisiaj jest coraz mniej utalentowanych piłkarzy niż sprzed lat. Niech ludzie pomyślą, że jak zajmie się tym teraz to będą wyniki w przyszłości, nie stety nie widać nikogo, kto by chciał to zmienić. [Ostatnio edytowane przez Capo: 2003-05-07 14:54]

Jay-J
Kibic
Na forum od 8412 dni

Odp: 2. liga - 1. liga - 07/05/2003 19:38
Z Goleniowa, z Choszczna... A kto z Was oprócz mnie jest ze Szczecina?? :D

Obrazek gif wstawiony na forum
muniek
Kibic
Na forum od 8344 dni

*

Odp: 2. liga - 1. liga - 07/05/2003 19:58
JA

Kto nie pije ten donosi....
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769050441 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005