| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: KTO WNIÓSŁ NAJWIĘKSZY WKŁAD W UPADEK KLUBU?! - 02/05/2003 14:30
To co dzieje się w Szczecinie, to tylko mała kopia tego co dzieję się w Polsce. 
Zawsze zaskakiwała mnie skala chciwości. :asshole2:
Po latach okazuje się, że jeden z największych barbarzyńców na świecie nie mylił się zasadniczo co do rasy słowiańskiej. :happyhitler: ...............
|
A ostatni pierwszymi będą... 
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
|
|
|
|
Odp: KTO WNIÓSŁ NAJWIĘKSZY WKŁAD W UPADEK KLUBU?! - 05/05/2003 08:11
Jednak co by nie mowic to i tak (wedlug mnie) najwiekszym grabarzem Pogoni zostali nasi "kochani" politycy..bo jakby juz sie zgodzili dac te tereny turkowi to nie bylo by takich dlugow..gralibysmy teraz o puchary..i wszyscy bylibysmy zadowoleni...Druga strona ze trzeba pozbyc sie ryneczku na Pogodnie bol glownie kupcy z tego ryneczku protestuja przeciwko sprzedaniu dzialek... [Ostatnio edytowane przez borsuk: 2003-05-05 08:15]
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: KTO WNIÓSŁ NAJWIĘKSZY WKŁAD W UPADEK KLUBU?! - 05/05/2003 21:04
Największ żal to to że wogóle doszło do tego, ale niestety w dzisejszych czasch to pieniądz żądzi światem, nie tylko w Pogoni, taki los ,kiedyś grali prawie zadarmo i dawali z sibie wszystko, przykład to nawet Kazimierz Górski odniósł takie sukcesy jako trener ale, że było to lata 70 nic nie dostał. A że dzisiaj dostają to grają tam gdzie płacą i dla tego musimy czekać na lepsze czasy. oj niech ktoś się za to weźmie żebyśmy jeszcze cieszyli się za kilka lat z mistrza.
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
|
Odp: KTO WNIÓSŁ NAJWIĘKSZY WKŁAD W UPADEK KLUBU?! - 09/05/2003 21:31
my sami bo dalismy ciche pozwolenie frajerom którzy huj kładą na klub myslą tylko o kasie. A CO DO KONDONA -KWIACIARZA ten facet nie maj jaj współpracowałem z nim w latach 1992-1999 to huj do lania wszyscy go okradali a on się jarał że po warszawie jeżdza tranwaje PERGO . Teraz ma długi ,szwedzi go olali! Kiedys było ARECO SWEDEN teraz nic tam już NIE JEST JEGO BLACHY ZABRALI MU ZA DŁUGI PODŁOGI ZABRAŁA MU CASTORAMA I BELPOOL DRZWI SWEDOOR ZABRALI MU SZWEDZI POWSTAŁA SPÓLKA ,ZABRALI MU KERSSA -JEGO BYŁY DYREKTOR HANDLOWY (6-KLAS PODSTAWÓWKI)ZAŁOŻYŁ PRZEDSTAWICIELSTWO NA POLSKĘ . TAKA PRAWDA O LESZKU GĄDOROWICZU
|
robi wroclaw
|
|
|
|
Odp: KTO WNIÓSŁ NAJWIĘKSZY WKŁAD W UPADEK KLUBU?! - 09/05/2003 21:31
my sami bo dalismy ciche pozwolenie frajerom którzy huj kładą na klub myslą tylko o kasie. A CO DO KONDONA -KWIACIARZA ten facet nie maj jaj współpracowałem z nim w latach 1992-1999 to huj do lania wszyscy go okradali a on się jarał że po warszawie jeżdza tranwaje PERGO . Teraz ma długi ,szwedzi go olali! Kiedys było ARECO SWEDEN teraz nic tam już NIE JEST JEGO BLACHY ZABRALI MU ZA DŁUGI PODŁOGI ZABRAŁA MU CASTORAMA I BELPOOL DRZWI SWEDOOR ZABRALI MU SZWEDZI POWSTAŁA SPÓLKA ,ZABRALI MU KERSSA -JEGO BYŁY DYREKTOR HANDLOWY (6-KLAS PODSTAWÓWKI)ZAŁOŻYŁ PRZEDSTAWICIELSTWO NA POLSKĘ . TAKA PRAWDA O LESZKU GĄDOROWICZU
|
robi wroclaw
|
|
|
- 1
- 2
-
|