Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 01/07/2005 15:21
Rozkminilem trase pociagową do Olomuńca. Zainteresowani niech piszą na maila lub lepiej na gg. Wyjazd dzis wieczorem -jutro w południe w Ołomuńcu!! Tanio bo pociągami osobowymi
Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 02/07/2005 15:57
Na stronce Sigmy jest napisane, (z tego co umiem sobie sam przetłumaczyć, a czeskiego zbytnio nie umiem) że Pogoń przywiozła ze sobą "nieprawidłowe" stroje i będą grać w jakiś strojach Sigmy[?]
Tak jak mówisz, gramy w strojach pożyczonych od Sigmy Z tego co zrozumiałem to jakiś pojebany delegat UEFA stwierdził, że na koszulkach jest zbyt wiele reklam :O
dokladnie masz racje, w Zabrzu są za mocne wiem bo w tym mieście się własnie urodzilem i czasami tam jeżdzę, a gdybym tam mieszkał to dup pod dostatkiem nie to co w Szczecinie
Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 04/07/2005 14:28
...Obie drużyny, zarówno Lech, jak i Pogoń, pod koniec sezonu prezentowały się bardzo dobrze i mam nadzieję, że dadzą sobie radę. Będę trzymał kciuki za nich - powiedział Bania.
Taka wypowiedz bardzo mnie zaskoczyla, pozytywnie oczywiscie. Ta wypowiedz dobrze swiadczy o Nim
A mogliśmy to być my. Szkoda troche.Albo sigma grała dobrze albo Borussia grała źle
No właśnie czytałem info o meczu na stronie Borussi. Nie był to ich mecz życia, zagrali bardzo przeciętnie, natomiast chwalili Sigmę za ułożoną grę i obawiają się nieco rewanżu za tydzień w Czechach. Myślę, że Sigma zagra dalej.
Ps. A propos gola dla Czechów zdobył...Jan Koller (główką jesli dobrze pamietam) Aha, widzów 43. 000, ja wiem że to nie Szczecin, ale u nas daliśmy ciała jako kibice z tą mizerną frekwencją.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768810882 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.