zagłębie... z tego co słyszałem to aż raz było śpiewane i to w ''młynie'' Iny, a z iti... nic nie słyszałem. na swoim przykładzie i tych co znam moge Ci powiedzieć że co najmniej połowa była poza województwem...
https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powiązana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
no mogłoby się więcej osób zaangażować w doping ale nie bylo źle.
Bez przesady z tym dopingiem, bo po dzisiejszym turnieju chyba mamy kolejna zgode tym razem z Iną... Poza tym śpiewanie "zagłebie gołebie.." i "iti..." chyba mocne nieporozumienie.. Swoją droga jestem ciekaw czy chociaż 1/3 z tych co tak głośno raz za razem śpiewała "Jesteśmy zasze tam..." zaliczyła jakis wyjazd poza granice województwa.
.
zagłębie... z tego co słyszałem to aż raz było śpiewane i to w ''młynie'' Iny, a z iti... nic nie słyszałem. na swoim przykładzie i tych co znam moge Ci powiedzieć że co najmniej połowa była poza województwem...
W gorzowie.. Było śpiewane, było jedno i drugie. Pozdro, bez odbioru
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Bez przesady z tym dopingiem, bo po dzisiejszym turnieju chyba mamy kolejna zgode tym razem z Iną... Poza tym śpiewanie "zagłebie gołebie.." i "iti..." chyba mocne nieporozumienie.. Swoją droga jestem ciekaw czy chociaż 1/3 z tych co tak głośno raz za razem śpiewała "Jesteśmy zasze tam..." zaliczyła jakis wyjazd poza granice województwa.
.
mam Ci wymieniać kto gdzie jeździ ?! nie będę się powtarzał bo szkoda czasu bywaj zdrów ...
https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powiązana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
.
O nie tylko w Gorzowie, nie wiesz, więc nie oceniaj innych - proste? Teraz na forum wytykasz to i tamto, to dlaczego na hali nie podszedłeś? Każdy by się przydał.
"zagłębie gołębie" zarzuciła Ina, a "ITI sp.." był moment jak krzyknęły 2, max 3 osoby. "Ina Goleniów!" krzyknięte było po naszej stronie max 2 razy, a dlatego, że wśród nas stali też kibice Iny i oni to zaintonowali.
Zresztą, krytykować na forum baaardzo łatwo, ale pomóc w dopingu to już problem. Dzięki dla kilku osób (wiedzą) za pomoc w ostatnim meczu. "Pozdro, bez odbioru"
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 09/01/2010 18:20
Panowie dajmy spokój, osoby które pojechały to dobrze. Ale rozumiejąc myślenia Animala osoby które nie były " poza województwem" na wyjeździe nie powinny śpiewać "Jesteśmy zawsze tam...". Czyli również osoby które nie chodziły na IV ligę nie powinny śpiewać "Dziś zgodnym rytmem biją nam" lub"Jesteśmy zawsze z Nią!".Po co wprowadzać jakieś podziały. Jeździmy razem,śpiewamy razem i nie twórzmy problemów.
CAŁA POGOŃ ZAWSZE RAZEM!
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 10/01/2010 13:42
Jak zwykle wielka napinka. To jakaś tradycja czy co?? Gdy coś komuś sie nie podobało, trza było podejść, wytłumaczyć. a nie lament na forum siać i robić z miłego wypadu nieporozumienie. Co do "Zagłębie..." to wszystko wyjaśnione. Natomiast dziwi mnie afera dot. "ITI sp..." Czyli co? Możemy to krzyczeć tylko na stadionie? Nie rozumiem.
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 10/01/2010 14:54
Miałem już sie nie wypowiadać w tym temacie ale widze ze potrzebne jest sprecyzowanie. Ja nie mam pretensji o ogólne prowadzenie tego dopingu, tylko do pewnych osób ktore w nim uczestniczyły. RC i Wysoka do Was sie nie rzucam bo doskonale wiem jaka jest sytuacja w Waszym wypadku. Chodziło mi o innych którzy właśnie przez takie "wpadkowe" przyśpiewki "Bramke strzel bramke strzel, bramke strzel.." (nie ma czegos takiego, jest "Bramke strzel MKS-ie") pokazali, że to jeden z ich nielicznych "wyjazdów" stad moja krytyka o śpiewanie "Jesteśmy zawsze tam..". A co do tego iti, to po prostu moje zdanie że nie było to potrzebne bo w takim razie brakowało jeszcze pojechać po pzpn-ie. To moja subiektywna opinia do której mam prawo jak każdy odnosząca sie do pewnych osób nie ogółu wiec nie ma co brac tego do siebie i rozkminiac bardziej. Tyle
edyta:
skoro miał byc trans o iti to wygląda to zupełnie inaczej i napewno postronne osoby które nie maja dużego pojęcia o co chodzi zainteresuje to bardziej niż zwykłe kolejne "kibolskie" wrzuty na iti, lechie czy bóg wie kogo..
Ostatnio edytowany przez: Castaway, 10 stycznia 2010, 16:13 [4 raz(y)]
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 10/01/2010 15:00
Dobra skończcie... Chcecie się jeszcze pokłócić to wymieńcie się numerami gg Ci co zainteresowani to fascynującą rozmową. A na wyjazdy jeździmy i śpiewamy wszyscy razem nawet jak ktoś normalnie jeździ tylko na takie bliskie. Amen.
Miałem już sie nie wypowiadać w tym temacie ale widze ze potrzebne jest sprecyzowanie. Ja nie mam pretensji o ogólne prowadzenie tego dopingu, tylko do pewnych osób ktore w nim uczestniczyły. RC i Wysoka do Was sie nie rzucam bo doskonale wiem jaka jest sytuacja w Waszym wypadku. Chodziło mi o innych którzy właśnie przez takie "wpadkowe" przyśpiewki "Bramke strzel bramke strzel, bramke strzel.." (nie ma czegos takiego) pokazali, że to jeden z ich nielicznych "wyjazdów" stad moja krytyka o śpiewanie "Jesteśmy zawsze tam..". A co do tego iti, to po prostu moje zdanie że nie było to potrzebne bo w takim razie brakowało jeszcze pojechać po pzpn-ie. To moja subiektywna opinia do której mam prawo jak każdy odnosząca sie do pewnych osób nie ogółu wiec nie ma co brac tego do siebie i rozkminiac bardziej. Tyle
Przecież iti to pare osób zaskandowała, jeszcze nie w całości i w dodatku po niespełna 4 sekundach zostali zagłuszeni
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 10/01/2010 15:28
Animal, skoro uwazasz ze nie ma takiej przyspiewki jak "Bramke strzel" to pozro dla Ciebie. Widać jaki z Ciebie bywalec młyna, zresztą wczoraj to widzieliśmy Rozumując Twój tok myślenia, przy takich wydarzeniach, kiedy jest jakiś turniej towarzyski to dla nas nie istnieje ktoś taki jak Legia? I jeżeli przeszkodziło Ci "ITI sp" trza było naprawde podejść.
Oczywiście masz swoje zdanie, ja również. Aczkolwiek nie rozumiem, niektórych Twoich zarzutów. Zapraszam na gg.
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 10/01/2010 15:34
Dobra, wszyscy się wymieniliśmy swoimi poglądami, uważam że nie ma sensu już się rozwodzić na te tematy. Pozostaje jedynie pogratulować tym co zaangażowali się w w doping na memoriale.
Wyjaśniła się sprawa zagranicznego obozu przygotowawczego Pogoni Szczecin. W dniach 15-25 lutego Pogoń przebywać będzie w Antalyi położonej w południowo-zachodniej części Turcji.
W trakcie obozu Porotwcy rozegrają sparingi z mistrzem Łotwy Metalurgsem Lipawa oraz 13. zespołem ukraińskiej ekstraklasy Zorią Ługańsk. Trwają rozmowy w sprawie zakontraktowania kolejnego rywala.
Ciekawe dlaczego nagle zmienili miejsce zagranicznego obozu.
Wyjaśniła się sprawa zagranicznego obozu przygotowawczego Pogoni Szczecin. W dniach 15-25 lutego Pogoń przebywać będzie w Antalyi położonej w południowo-zachodniej części Turcji.
W trakcie obozu Porotwcy rozegrają sparingi z mistrzem Łotwy Metalurgsem Lipawa oraz 13. zespołem ukraińskiej ekstraklasy Zorią Ługańsk. Trwają rozmowy w sprawie zakontraktowania kolejnego rywala.
tłumaczyli to brakiem mozliwosci rozegrania sparingow na Cyprze z mocnymi/dobrymi druzynami,
tłumaczyli to brakiem mozliwosci rozegrania sparingow na Cyprze z mocnymi/dobrymi druzynami,
Mistrz Łotwy i trzynasta drużyna ligi ukraińskiej jako sparingpartnerzy też na kolana nie powalają także wydaje mi się iż marne to tłumaczenie...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.