ŁKS moge przebolec bo wynik byl taki jaka nasza gra, ale nie moge scierpiec remisu z Podbeskidziem i Łęczną , gdzie zasłuzylismy na wygrane i bysmy mieli 4 pkty wiecej
nawet gdybysmy nie wygrali wydaje mi sie ze najwieksza glupota byloby zwolnienie Mandrysza.
Facet poustawial naprawde dobrze nasz zespół. Tak dobrej piłki Pogoń nie grała od ładnych paru lat. Przegralismy z GKP i Kluczborkiem , gdzie wcale nie bylismy słabsi, no i te remisy Podbeskidzie i Łeczna... :/
Łeczna sie zgodze,ale Podbeskidzie było raczej na remis. To samo jak Kluczbork na wyjeździe gdzie polegliśmy. No ale np wygraliśmy po nieciekawym meczu ze Zniczem. Dzis tez mecz raczej na remis. Stal tz na remis. Czyli sumując tak po prawdzie punktów moglibysmy miec ze dwa wiecej.
nawet gdybysmy nie wygrali wydaje mi sie ze najwieksza glupota byloby zwolnienie Mandrysza.
Facet poustawial naprawde dobrze nasz zespół. Tak dobrej piłki Pogoń nie grała od ładnych paru lat. Przegralismy z GKP i Kluczborkiem , gdzie wcale nie bylismy słabsi, no i te remisy Podbeskidzie i Łeczna... :/
co do zwolnienia to watpie zeby go zwolnili.... skad by wzieli kase na innego trenera?
to nie Dziuba jest problemem....PROBLEMEM JEST PARZY I KOMAN!!!!!
włąsnie-nie wiem co Wy widzicie w tym Komanie-bez żalu żegnam sie z nim zimą,wszak jest tylko wypzyczony. I on chyba to czuje,bo najwyraźniej gra słabo.
Według mnie Mandrysz wykonuje naprawdę bardzo dobrą robotę i według mnie nawet takiego tematu nie powinno być.
oczywiście...racja, Mandrysz musi zostać!!!!
Niestety niektórzy tego nie rozumieją i po jednym słabszym meczu już chcą Mandrysza zwolnic ...
Przykładem mogą byc komentarze z v.pl po meczu z ŁKSem , no ale lepiej nie psuc sobie nerwów i nie czytac tamtejszych komentarzy .
Ostatnio edytowany przez: kuleK, 3 października 2009, 17:21 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.