3 z 4 bramek padło po stałych fragmentach - inaczej ciężko było coś wypracować. Gra Pogoni w I połowie nienajgorsza - Lech miał jeden korner i padła bramka - a tak nie istniał. II połowa bardzo słaba - boisko przez latające kulki po stronie obronnej Lecha nie nadawało się do gry, więc nasze ataki były strasznie niedokładne. No i te zmiany co nic nie wniosły - Kołc, Jakuszczonek, Kosakowski, Biliński, Sieniawski też dziś słabiej.
Czekamy na następne sparingi - tylko oby w lepszych warunkach.
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 14/02/2009 14:32
pierwsza połowa w wykonaniu Portowców dobra. Lech nie mogł dojsc do sytuacji a Pogoń cisneła. Szkoda okazji chyba Kowala ktory fatalnie uderzyl w pierwszej połowie. Trudne warunki do gry no i latajace śnieżki. W drugiej połowie Pogoń bez pomysłu na gre. A co do sędziowania to szkoda słow. Nieuznana bramka, nieodgwizdane ręka, podanie do bramkarza..
Ostatnio edytowany przez: PZ92, 14 lutego 2009, 15:41 [1 raz(y)]
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 14/02/2009 15:30
nie chcialem oceniać,bo to sparingi,miesiąc do ligi,ale trzeba powoli zacząć oceniać i poki co źle to wygląda,a porażka z młodzierzowcami lecha wcale splendoru nam nie przynosi. co by było gbdyśmy zagrali z pierwszym skłądem lecha,aż strach pomyśleć
no i co z tego Miodek? na forum onetu,tam brak merytorycznych wypowiedzi lansują sie alfy i omegi z ortohgrafii a jeśli mam dyslekcje ,to co w związku z tym? jak będę chcial błysnąć ortografią,gramatyką stylistyką etc to udam sie na inne forum
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 14/02/2009 16:32
Rownie dobrze mozna bylo sie napic piwka w cieplym miejscu...Warunki do gry zalosne i kopanie pilki raczej na sile. Nie wiem jaki jest cel rozgrywania spotkan w takich warunkach ...Snieg zimny a rudy leb maly
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 14/02/2009 17:32
i jeszce maluska dygresja-ja doskonale wiem że to tylko sparingi,że nic nie znaczą,szczególnie wyniki,że wszyscu tu wszem i wobec w mniejszym lub większym stopniu jesteśmy optymistami i nie widzimy innego wariantu niż awans klase wyżej ale..właśnie,trzeba zauważyć z kim graliśmy-z Motorem który wiąże ledwo koniec z koncem i dotąd nie wiadomo co bedzie z tym klubem, z GKP ktory jest na dnie tabeli i z Turem który jest co najwyżej średniakiem tej ligi. pozatym z lechem,ba co gorzej z jego zawodnikami z młodej ekstraklasy którego zawodnicy to najczęście żółtodzioby. i ta nasza słaba gra...to nienajlepiej wróży na przyszłość,i nie mam wcale na myśli tego co bedzie działo sie w lidze,tylko to że po ewentualnym awansie w tym składzie nawet nie mamy co zabierać sie za jakies wiekszse aspiracje niz tylko utrzymanie. to chyba takie małe memento.
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 14/02/2009 17:42
Kazdy zespol jest na innym poziomie treningow. Motor musial wygrac . Nie trenowali wczesniej , wiec nie byli zajezdzeni , grali na swiezosci . Jedni zmieniaja caly zespol w przerwie , inni tak jak Tur w calym meczu 3 zawodnikow . Graja na lodowisku , a nie murawie itd. Tu trzeba zgrywac zespol i trenowac schematy , a nie poatrzec jaki wynik.
Co za pozytek z takiego grania jak ostatnio mialem okazje ogladac w wykonaniu Stomilu Olsztyn. Czemu sluzy wybijanie pilek daleko do przeodu lub za ogrodzenie od 70 minuty?
No i liga to inna bajka. Tam nogi sie nie odstawia. A w sparingach jednak gra sie troche delikatniej.
nie chcialem oceniać,bo to sparingi,miesiąc do ligi,ale trzeba powoli zacząć oceniać i poki co źle to wygląda,a porażka z młodzieRZowcami Lecha wcale splendoru nam nie przynosi. co by było gbdyśmy zagrali z pierwszym skłądem lecha,aż strach pomyśleć
no i co z tego Miodek? na forum onetu,tam brak merytorycznych wypowiedzi lansują sie alfy i omegi z ortohgrafii a jeśli mam dyslekcje ,to co w związku z tym? jak będę chcial błysnąć ortografią,gramatyką stylistyką etc to udam sie na inne forum
Dysmozgowie nie ma tu nic do rzeczy. Raziło w oczy, nic poza tym (nie musiales sie tlumaczyc).
No i mamy pozytywną wiadomość z Poznania,ciekawe jak grali.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.