Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń-Wisła Płock 2:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Bzyku
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7889 dni

*

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 27/07/2005 13:03
a w lidze+ po obejrzeniu sytuacji:

Przy golu Ediego sytuacja dość trudna do oceny bo albo był na linii z obrona albo był mili-mili-milimetrowy spalony. Sędzia poszedł z duchem gry i dobrze postąpił, że puścił grę.
Za to Wierzchowski powinien niezłego zjeba za to dostać - doświadczony bramkarz a nie wie, że ma bronić dopóki nie usłyszy gwizdka ;)

A rzut karny dla Wisły chyba się należał. Przy wrzutce bodaj Sobczak wyskakiwał do piłki, nadbiegł Łabędzki i nie będąc wogóle zainteresowanym piłką odepchnął barkiem będącego już w powietrzu rywala czym delikatnie mówiąc sprowadził go na parter.

Żyleta
Kibic
Na forum od 8140 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 27/07/2005 13:10

Pazur napisał:  
Tryumfalny powrót Sandała :D ; Kaziu wrucił do formy, a Milar nie ma jezcze sił na 90 minut

ogólnie było dobrze :D

Tak mi się wydawało że słyszałem "Sandał nic się nie stało..." ale nie wierzyłem myślałem, że chodzi o sanbala :D Ale w takim razie: WITAM CIĘ SANDAŁ!!! :D

Ostatnio edytowany przez: Żyleta, 27 lipca 2005, 13:21 [1 raz(y)]

Bo jest paru ludzi... Piraci
jns
Kibic
Na forum od 7730 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 27/07/2005 13:17

^Bartek napisał:  

H. napisał:  
.Milarowi (jak zwykle to bywa) sił pod koniec brakowało.

Od dawna nie widzialem zeby ktorys z Naszych pilkarzykow sie tak nabiegal jak Milar dzisiaj a Wy wypisujecie, ze nie ma kondycji, brakuje mu sil itp. Zeby Was zadowolic to by musial sie chyba nadmuchac i zapierdalac wzdluz i wszerz przez cale 90 minut (chociaz dzisiaj i tak nie wiele mniej sie naganial Chlopak). Staral sie jak mogl a tu takie gowna wypisujecie...

Hmm... wg mnie Claudio na boisku może przebywać do ok 75 minuty.Bo granie później na niego długiej piłki nie ma większego sensu.Co nie zmienia faktu,że Milar dał z siebie wszystko i był jednym z lepszych zawodników,ale nad kondycją musi jeszcze troche popracować,jednak jego występ jak najbardziej na "+".

V...
Kibic
Na forum od 8778 dni

*

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 27/07/2005 13:35
Moim zdaniem jedyny + dopingu to to, ze byl prowadzony przez caly mecz bez przerw, jednak jego jakosc duzo daje do zyczenia...mimo duzych staran ogarniajacych wczoraj doping polowa mlyna nie spiewala a stadion to juz wogole lekka przesada prawie wogole sie nie wlaczal do dopingu. 9-10 sektor jedynie dosc czesto wspomagal mlyn...cos jest nie tak....Pozdro B & S.

MKS
manisz
Kibic
Na forum od 7609 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 27/07/2005 13:58
brakuje jakiejs motywacji ;]

muniek
Kibic
Na forum od 8341 dni

*

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 27/07/2005 14:15
JuN gratulacje za fotke tygodnia! Zdjecie wymiata. Brawo za refleks!

Kto nie pije ten donosi....
pachol
Kibic
Na forum od 8144 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 27/07/2005 18:46
jak dla mnie to Pogon zagrala wczoraj dobry mecz, strzelila 2 bramki i nie dala sobie strzelic zadnej. troche bylo jeszcze nerwowosci ale mysle ze z czasem powinno byc coraz lepiej. moze wreszcie cos sie ruszy...
PS. pozdro dla Sandala i Wiewiora :P

Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem, bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę
Trapen
Kibic
Na forum od 7620 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 27/07/2005 19:08
o co chodzi z Baranowskim to sie dowiedziealem, ale o co biega z tym SANDALEM - nie mam zielonego pojecia...

"Oswieci" mnie ktos?

A K
Kibic
Na forum od 7991 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 27/07/2005 20:32
Pierwsza Połowa Dobra, a 2 Wogole słaba na ,maxa...Doping Byl Dosyc Dobry, al moim zdaniem moglo byc o wiele lepiej ale to moje spostrzerzenia :)

PS!
SISMIC
Kibic
Na forum od 7709 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 27/07/2005 20:51

Pampers1948 napisał:  
Pierwsza Połowa Dobra, a 2 Wogole słaba na ,maxa...Doping Byl Dosyc Dobry, al moim zdaniem moglo byc o wiele lepiej ale to moje spostrzerzenia :)

Było dobrze :) Szkoda, że pan P. nie rozkręcał z panem S. - ojj byłoby ciekawie :D :D

Szczecińska albo żadna!
muniek
Kibic
Na forum od 8341 dni

*

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 27/07/2005 21:40
Taka mala ciekawostka. Ponizej jest relacja z meczu z plockiej Gazety Wyborczej. Zobaczcie i porownajcie sobie jak lokalne media pisza o swojej druzynie w innych miastach. U nas jest krytyka (i dobrze jesli jest sluszna) i jakis obiektywizm. Bylem na meczu, widzialem skroty na C+ i czytalem relacje w naszej GW, Kurierze, Glosie, PS oraz na wszystkich portalach. Tekst ponizej swiadczy ze pan redaktor byl chyba na innym meczu...

We wtorkowy wieczór nafciarze pokazali światu przepis, jak przegrać mecz, w którym od początku do końca ma się wyraźną przewagę. Gole stracili po błędach, które ze śmiechem i niedowierzaniem przyjmowali nawet fani Pogoni. A jak sami mieli trafić do siatki, skoro nie wygrali żadnego pojedynku główkowego w ich polu karnym?

Od pierwszego gwizdka, co nie jest często spotykane, gospodarze myśleli przede wszystkim o defensywie. Dlatego Wisła bardzo szybko osiągnęła przewagę środka pola i dość łatwo przedostawała się pod pole karne rywala. Już w pierwszej minucie Ireneusz Jeleń źle trafił w piłkę. Potem Paweł Sobczak kopnął ją obok słupka.

Szczecinianie wyraźnie mieli problemy z nafciarzami. Szczególnie z dobrze współpracującymi po prawej stronie Nebojsą Żivkoviciem i Patrykiem Rachwałem. I pewnie mieliby je dalej, gdyby niezrozumiałe zachowanie Marco Colakovicia. W niegroźnej sytuacji wślizgiem podał piłkę wprost pod nogi Claudio Milara. Ten skorzystał z prezentu i uderzył w sposób trudny do obrony.

Potem sytuacja powróciła do początkowego scenariusza. Nafciarze znów byli drużyną lepszą. W 31. min ponownie Jeleń był w dobrej sytuacji, lecz za późno zdecydował się na strzał. Chwilę później w polu karnym Pogoni w powietrzu minął się z piłką Dariusz Gęsior.

Ale gola ponownie zdobyli gospodarze. Edi minął zbyt wysoko ustawionych środkowych defensorów Wisły i nie zmarnował sytuacji sam na sam z Jakubem Wierzchowskim.

Jeszcze przed przerwą nasz zespół mógł zdobyć kontaktowego gola. Po sprytnie rozegranym rzucie wolnym przez Mamię Dżikiję Sobczak posłał piłkę tuż nad poprzeczką.

W przerwie trener Mirosław Jabłoński dokonał roszad w ustawieniu. Rachwał przeszedł na pozycję defensywnego pomocnika, Wahan Geworgian powędrował na prawą stronę, a jednoczesną rolę lewego obrońcy i pomocnika spełniał Colaković. I znów nasi piłkarze mieli przewagę. Groźnie strzelał Jeleń i Colaković, ale gol dla Wisły nie padł. Trener dokonał więc kolejnych zmian, wpuszczając na boisko Seada Zilicia i Sławomira Peszkę. Od tego momentu dominacja Wisły na boisku była naprawdę duża. W 70. min Bartosz Fabiniak kapitalnie obronił uderzenie Peszki. Podobnie było w 80. min, gdy próbował go zaskoczyć Rachwał. Jednak bramkarz Pogoni już do końca meczu zachował czyste konto. Mimo że sędzia doliczył aż pięć minut.

Kto nie pije ten donosi....
Sampaio
Kibic
Na forum od 8140 dni

*

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 27/07/2005 21:55
może autor tekstu grywa u buka i go po meczu po prostu poniosło buhaha

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
SISMIC
Kibic
Na forum od 7709 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 27/07/2005 21:56
Hehehe żenada :D

Szczecińska albo żadna!
Żeniu
Kibic
Na forum od 7658 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 27/07/2005 22:00
Groclin 2-2 Amica. Mamy Lidera W Szczecinie Mamy Lidera !!

"1948 & 1916"
SISMIC
Kibic
Na forum od 7709 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 27/07/2005 22:01
Mamy, mamy, a Boruc (o ile grał) dał dziś ciała i Celtic przegrał 5:0 :D

Szczecińska albo żadna!
komar
Kibic
Na forum od 7853 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 27/07/2005 22:08
a moze by zalozyc temat w ktorym bedziemy komentowac i informowac o wynikach w ekstraklasie ? :)

Maroon 55
Kibic
Na forum od 7683 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 27/07/2005 22:17

VasyL - Zawodowy Szaman napisał:  

yzerman napisał:  
o co chodzi z Baranowskim to sie dowiedziealem, ale o co biega z tym SANDALEM - nie mam zielonego pojecia...

"Oswieci" mnie ktos?

Nie dla psa kielbasa.

A fe!
Tak sie nie robi
Mnie to nie interesuje .
Ale mógłbys powiedziec chłopakowi kim jest Sandal.

[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]

z Listu św.Pawła Apostoła do Pracowników
Nwankwo
Kibic
Na forum od 7597 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 27/07/2005 22:24
Przesadził ten "redaktor" . Wisla P w drugiej połowie miała troche przewagi , ale to dlatego , że naszym się już nie chciało i ograniczyli się tylko do kontr . Milar się nabiegał w pierwszej połowie i miło było potem oglądać jego upadki :) . Co do Celticu to żeczywiscie dali ciała , ale Boruc nie grał w bramce .
Dziwnie się zaczął sezon , najlepsi zremisowali ( Wisła , Legia , Groclin , Cracovia ) - może Pogoń to wykorzysta ?:)

Pozdro
Pogoń Brazylijska ! :P
crls
Kibic
Na forum od 7790 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 27/07/2005 22:30

stahu napisał:  

CarloS napisał:  

czekalem na tego typu wpisy...
A swoja droga I polowa zajebista w wykonaniu Pogoni, w drugiej sie zbytnio cofneli,ogolnie na +, doping wg mnie sredni, jak zawsze zreszta, bylo tylko kilka lepszych momentow. Szkoda ze za Milara Pietrzak nie wpuscil Kowala na koncowke, bo jemu w przeciwienstwie do naszej gwiazdy, chcialo by sie biegac i walczyc.
PS. To co zrobil bramkarz i obrona przy bramce Ediego mistrzostwo swiata:D 1 miejsce przypomnial mi sie Barthez, jak se stanal z reka w gorze i nic nie robil, a many se pobiegl spokojnie i bramke strzelil:D

Kurde napisałem długi post i mi skasowało :/ No to teraz krótko :
Niewiem o co Ci chodzi z Milarem , najlepszy na boisku zaraz po Batacie . dużo biegał wszedzi go było pełno , ale jest grupa ludzi która jest do niego z góry uprzedzona niestety.

ja tam uprzedzony nie jestem, mowie tylko ze ostatnie 15 min nie mial sil (fakt faktem ze zapierdalal za 2, ale skoro nie ma sily to po to jest zmiana i dlatego mowie ze Kowala mogl wpuscic za niego), dostal 2 prostopadle pilki, ale obronca go wyprzedzal, tak bylo by sam na sam (no chyba ze widziales to inaczej). Ogolnie Milar jest dobry technicznie, ale za duzo kreci i nie ma z tego wiekszego pozytku (najczesciej jest to strata pilki)

Ostatnio edytowany przez: crls, 27 lipca 2005, 22:41 [1 raz(y)]

"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Dubiel
Kibic
Na forum od 7487 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 28/07/2005 11:57
niezly poczatek sezonu<mamy lidera :) > i udany wystep bartka fabiniaka oby tak dalej

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768848700 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005